Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Kiedy siĂŞ dowiedziaÂłem o tym, Âże jednak europejka bĂŞdzie kolejnÂą DamÂą Pik najpierw siĂŞ uÂśmiaÂłem :hahaha: :hahaha:

No, ale póŸniej powaga :] Bardzo ceniê tê pani¹, bo nie pojacha³a do Moskwy na obchody rocznicy zakoùczenia II wojny œwiatowej :]

To w przysz³¹ sobotê, a dziœ ... wsta³em na poradek, bo mia³em ... przeczucie :lol2: :devil: no i by³ Jakub - ach to moje przeczucie :devil:

Jutro musi byĂŚ Anita ... bo ... nie mam przeczucia :tanczy: ... ma byĂŚ i koniec :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Bardzo ceniĂŞ tĂŞ paniÂą, bo nie pojachaÂła do Moskwy na obchody rocznicy zakoĂączenia II wojny Âświatowej
:roll: CzyÂżby nie satysfakcjonawaÂło jÂą miejsce w dalekim trzecim rzĂŞdzie wÂśrĂłd oficjalnych delegacji? :devil:

OK do rzeczy :D A wiêc Anita znowu podró¿owa³a po Europie. I od razu nasuwa mi siê myœl, ¿e kiedy w koùcu za³atwi sobie wywiad z jak¹œ œwiatow¹ pani¹ polityk, to zniknie na co najmniej :roll: miesi¹c :/ ewentualnie 2 tygodnie ;)
No tak, paniÂą VairĂŞ Vike-Freiberga (nie wiem jak siĂŞ te wszystkie czÂłony odmienia :devil: ) znam (nie osobiÂście), ale nigdy nie byÂłam w stanie zapamiĂŞtaĂŚ jej imienia i nazwiska i powiedzieĂŚ bez patrzenia bezpoÂśredniego na litery ukÂładajÂące siĂŞ wÂłaÂśnie w jej imiĂŞ i nazwisko ;) No ale zwaÂżywszy na to, Âże Anita wszystko tak zrozumiale przedstawia, mam nadziejĂŞ, Âże po obejrzeniu tych trzech zajawek i premierowego odcinka Vaira Vike-Freiberga bĂŞdĂŞ ÂśmigaĂŚ bez zajÂąkniĂŞcia :lol2:
A jak intryguj¹co u³o¿y³a Anita zapowiedŸ na stronê :shock: Same znaki zapytania :D Mam nadziejê, ¿e to nie s¹ wy³¹cznie pytania retoryczne :devil:
Ehh, pani Vaira Vike-Freiberga to nie Anita, ta pierwsza udziela chĂŞtnie wywiadĂłw.
Zdaje siê, wnioskujê po za³¹czonej fotce, ¿e to pierwsza tak niska dama, która goœci na swoich salonach Anitê? :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

A ja wiedziaÂłem o tym od wczoraj, tylko nie miaÂłem czasu o tym napisac. Trzeba po prostu kupowac WPROST w kaÂżdy poniedziaÂłek i tam sa takie maÂłe reklamki DP. KrĂłtka zpowiedÂź Anity, logo itd.
MuszĂŞ poĂŚwiczyĂŚ wymowĂŞ VairĂŞ Vike-Freiberga i odmianĂŞ. Zawsze darzyÂłem tÂą paniÂą sympatiÂą, ale niegdy nie mogÂłem zapamiĂŞtaĂŚ jej imienia i nazwiska.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

michaek pisze:A ja wiedziaÂłem o tym od wczoraj, tylko nie miaÂłem czasu o tym napisac. Trzeba po prostu kupowac WPROST w kaÂżdy poniedziaÂłek i tam sa takie maÂłe reklamki DP. KrĂłtka zpowiedÂź Anity, logo itd. (...)
Czy w poniedzia³ek siê dowiem kto bêdzie goœciem Anity w kolejnym odcinku jej programu czy we wtorek to bez ró¿nicy. :]
Funckyrella pisze:Zdaje siê, wnioskujê po za³¹czonej fotce, ¿e to pierwsza tak niska dama, która goœci na swoich salonach Anitê? :lol:
No ale nie aÂż tak niska. :D Wydaje siĂŞ Âże chyba jest wyÂższa od gÂłowy... ykm... naszego paĂąstwa... :xx: :D

ÂŁaÂł jak widzĂŞ kolejny rekord w tym temacie na skalĂŞ forum. :D 5000 postĂłw przekroczone. :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

5000 postĂłw przekroczone.
I jeÂśli mnie oczy nie mylÂą, pawell - to ty napisaÂłeÂś 5001 posta :brawa:
Taka ,,forumowa arytmetyka'' nam siĂŞ wkradÂła :devil:
MuszĂŞ poĂŚwiczyĂŚ wymowĂŞ VairĂŞ Vike-Freiberga i odmianĂŞ. Zawsze darzyÂłem tÂą paniÂą sympatiÂą, ale niegdy nie mogÂłem zapamiĂŞtaĂŚ jej imienia i nazwiska.
O :D Jak miÂło :D wiedzĂŞ, Âże nie jestem sama :> :hahaha:
Ale lepiej michaek poczekajmy z Ìwiczeniami, a¿ Anita zacznie tym imieniem i nazwiskiem ,,operowaÌ'', bo inaczej mo¿emy jakiœ fonetyczny b³¹d paln¹Ì :hmm:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Funckyrella pisze:
NajwiĂŞkszy temat na forum :brawa:
To siĂŞ chyba czyta:

M. Wajra Wajk-FrajÂśbejga
D. Wajry Wajk-FrajÂśbejgi
C. Wajrze Wajk-FrajÂśberdze
B. WajrĂŞ Wajk-FrajÂśbergĂŞ
N. WajrÂą Wajk-FrajÂśbergÂą
Ms. Wajrze Wajk-FrajÂśberdze
W. Wajro Wajk-FrajÂśbergo :lol:

Tak to jest z baÂłtyckimi nazwiskami. KiedyÂś poznaÂłem pewnÂą litwinkĂŞ, ktĂłra miaÂła na nazwisko Gownas :lol: :lol: Ciekawe nazwisko, nie :lol:

A starsze pokolenie mĂłwi, Âże oni sÂą "ruscy".
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Wow :lol: Najprawdziwsza w Âświecie odmiana przez przypadki :lol: DziĂŞki :lol:

Tylko jedno mnie zastanawia, dlaczego w pewnym miejscu wystĂŞpuje ,,j''? :>
wÂłoch pisze: To siĂŞ chyba czyta:

M. Wajra Wajk-FrajÂśbejga
D. Wajry Wajk-FrajÂśbejgi
C. Wajrze Wajk-FrajÂśberdze
B. WajrĂŞ Wajk-FrajÂśbergĂŞ
N. WajrÂą Wajk-FrajÂśbergÂą
Ms. Wajrze Wajk-FrajÂśberdze
W. Wajro Wajk-FrajÂśbergo :lol:
Tak to jest z baÂłtyckimi nazwiskami. KiedyÂś poznaÂłem pewnÂą litwinkĂŞ, ktĂłra miaÂła na nazwisko Gownas :lol: :lol: Ciekawe nazwisko, nie :lol:
Ohoooo :devil: :lol:
A starsze pokolenie mĂłwi, Âże oni sÂą "ruscy".
No tak :? Ale do ruskich na obchody rocznicy zakoĂączenia wojny pani Vaira Vike-Freiberga nie pojechaÂła :)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Wow :lol: Najprawdziwsza w Âświecie odmiana przez przypadki :lol: DziĂŞki :lol:
Nie ma za co, to przyjemnoœÌ. :lol:
W ktĂłrym :>
No tak :? A do ruskich na obchody rocznicy zakoĂączenia wojny pani Vaira Vike-Freiberga nie pojechaÂła :)
Warto jeszcze dodaÌ, ¿e ich jêzyk zasadniczo siê ró¿ni od rosyjskiego. Nawet polski jest bardziej do rosyjskiego podobny.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

wÂłoch pisze:
Funckyrella pisze:Wow :lol: Najprawdziwsza w Âświecie odmiana przez przypadki :lol: DziĂŞki :lol:
ZaznaczyÂłam: pogrubiÂłam i podkreÂśliÂłam, ale udaÂło mi siĂŞ to za ktĂłrymÂś razem poprawnie wykonaĂŚ, wiĂŞc moÂże nie widziaÂłeÂś zanim napisaÂłeÂś posta :lol:
Warto jeszcze dodaÌ, ¿e ich jêzyk zasadniczo siê ró¿ni od rosyjskiego. Nawet polski jest bardziej do rosyjskiego podobny.
Oj ró¿ni siê, ró¿ni :lol: Wystarczy na nazwisko damy pik spojrzeÌ :lol:
pawell

Post autor: pawell »

Funckyrella pisze:
I jeÂśli mnie oczy nie mylÂą, pawell - to ty napisaÂłeÂś 5001 posta :brawa:
Taka ,,forumowa arytmetyka'' nam siĂŞ wkradÂła :devil: (...)
No tak ja :P ale chyba waÂżniejszy jest post nr 5000, ktĂłry napisaÂł michaek. :D
wÂłoch pisze:
Funckyrella pogrubiÂła i podkreÂśliÂła te 2 j... :> :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No i jak wÂłoch doszedÂłeÂś juÂż o jakie ,,j'' mi chodziÂło :> :lol:

A to jutro w Poradku:
W „Poranku” serwisy informacyjne, przeglÂądy prasy i prognoza pogody co kwadrans. W programie m.in.: o spotkaniu premiera z lekarzami, o zagroÂżeniu powodziowym, a takÂże - czy szefowie MTK pozostanÂą w areszcie? ZapraszajÂą Anita Werner i Jakub Porada.
Jak Âładnie fotkĂŞ zatytuowali: ,,anitajakub'' :lol:
Obrazek
Tego dzieÂła jeszcze nie widziaÂłam :lol:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

No i jak wÂłoch doszedÂłeÂś juÂż o jakie ,,j'' mi chodziÂło
Teraz tak. 8)

Tylko sobie nie myÂśl Funcky, Âże mam kompleks Helenki :>
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

wÂłoch pisze:
No i jak wÂłoch doszedÂłeÂś juÂż o jakie ,,j'' mi chodziÂło
Tylko sobie nie myÂśl Funcky, Âże mam kompleks Helenki :>
Nie, nie pomyÂślaÂłam :lol: :lol:

OK, mi³o siê klika, ale czas iœÌ spaÌ, ¿eby jutro na Poradek nie zaspaÌ :devil:

Anita ...... Jakub .......... Anita ........ Jakub.......... Anita .......... :mhm: :lol:
Stingulasz (PIĘ KNA ONA)
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Stingulasz (PIĘ KNA ONA) »

Love bomb its coming when im strong !!!
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

No i mamy w Poranku ryÂżowego pana. :evil: :evil:
ale chyba waÂżniejszy jest post nr 5000, ktĂłry napisaÂł michaek.
Jak miÂło, nawet nie zauwaÂżyÂłem. :D
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
ODPOWIEDZ