Bardzo ceniĂŞ tĂŞ paniÂą, bo nie pojachaÂła do Moskwy na obchody rocznicy zakoĂączenia II wojny Âświatowej

CzyÂżby nie satysfakcjonawaÂło jÂą miejsce w dalekim trzecim rzĂŞdzie wÂśrĂłd oficjalnych delegacji? :devil:
OK do rzeczy

A wiêc Anita znowu podró¿owa³a po Europie. I od razu nasuwa mi siê myœl, ¿e kiedy w koùcu za³atwi sobie wywiad z jak¹œ œwiatow¹ pani¹ polityk, to zniknie na co najmniej

miesiÂąc :/ ewentualnie 2 tygodnie

No tak, paniÂą VairĂŞ Vike-Freiberga (nie wiem jak siĂŞ te wszystkie czÂłony odmienia :devil: ) znam (nie osobiÂście), ale nigdy nie byÂłam w stanie zapamiĂŞtaĂŚ jej imienia i nazwiska i powiedzieĂŚ bez patrzenia bezpoÂśredniego na litery ukÂładajÂące siĂŞ wÂłaÂśnie w jej imiĂŞ i nazwisko

No ale zwaÂżywszy na to, Âże Anita wszystko tak zrozumiale przedstawia, mam nadziejĂŞ, Âże po obejrzeniu tych trzech zajawek i premierowego odcinka Vaira Vike-Freiberga bĂŞdĂŞ ÂśmigaĂŚ bez zajÂąkniĂŞcia

A jak intrygujÂąco uÂłoÂżyÂła Anita zapowiedÂź na stronĂŞ

Same znaki zapytania

Mam nadziejê, ¿e to nie s¹ wy³¹cznie pytania retoryczne :devil:
Ehh, pani Vaira Vike-Freiberga to nie Anita, ta pierwsza udziela chĂŞtnie wywiadĂłw.
Zdaje siê, wnioskujê po za³¹czonej fotce, ¿e to pierwsza tak niska dama, która goœci na swoich salonach Anitê?