Stingulasz piĂŞkny song zaÂśpiewaÂłeÂś - ilekroĂŚ sÂłyszĂŞ w radio w drodze do pracy, chwyta mnie za serce - ale nad wysokimi tonacjami musisz jeszcze popracowaĂŚ :devil:
No i mamy w Poranku ryÂżowego pana.
A nie ryÂż
awy? :devil:
Nic nie pomogÂło ... ani przeczucie, ani brak przeczucia :/ Z AnitÂą to trudno jest cokolwiek przewidzieĂŚ :/

Nawet nie mogê napisaÌ, ¿e by³a w poradku, ale moim œnie, bo tu¿ przed 6-st¹ mia³em ... chyba kwalifikujê do dziedziny ''koszmary'' :devil: Œni³o mi siê, ¿e w³¹czam dziœ o 6-stej odbiornik telewizyjny, zaczyna siê poradek, na wizji pojawia siê Porada i mówi: ''Jakub Porada, witam wszystkich fanów Anity Werner i zapraszam na Poranek tvn24'' :devil: Po przebudzeniu pomyœla³em: ''ale koszmar''

..., no a ¿e by³a ju¿ 6-sta, w³¹czy³em telewizor i ...

Nawet zÂły nie byÂłem - szczerze, tyle mam ostatnio waÂżniejszych, pilniejszych i spĂŞdzajÂących mi sen z powiek spraw na gÂłowie :?
Ehhh ... Anita to ma fascynujÂącÂą pracĂŞ, Âżadnych sztywnych reguÂł: poniedziaÂłek to, wtorek tamto ... itd., a od nowego tygodnia to samo

Na pewno ma sporo pracy, pewnie pojechaÂła nagrywaĂŚ juÂż kolejny wywiad, bo akurat teraz jakaÂś Âświatowa dama znalazÂła chwilkĂŞ na rozmowĂŞ :devil:
Anita sporadycznie ... czy moÂże raczej spontanicznie bywa w poradkach, no a w przyszÂłym tygodniu zapewne teÂż jej nie bĂŞdzie, bo z pewnoÂściÂą, tradycyjnie zresztÂą juÂż, bĂŞdzie siedziaÂła w popoÂłudniowych, bo Patrycja jak zwykle przed ÂświĂŞtami zaurlopuje :?
Ach

Sam siebie zadziwiam, Âże teÂż tak wszystko jestem w stanie przewidzieĂŚ :devil:
Reasumuj¹c, w sumie to dobrze, ¿e nie by³o dziœ Anity w poradku, bo i tak nie mia³bym czasu ogl¹dn¹Ì, a ju¿ tym bardziej coœ wiêcej napisaÌ

I tak pewnie przez najbliÂższe tygodnie ... :/ Dobrze, Âże ta zajawka taka krĂłtka