Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Stingulasz piĂŞkny song zaÂśpiewaÂłeÂś - ilekroĂŚ sÂłyszĂŞ w radio w drodze do pracy, chwyta mnie za serce - ale nad wysokimi tonacjami musisz jeszcze popracowaĂŚ :devil:
No i mamy w Poranku ryÂżowego pana.
A nie ryÂżawy? :devil:

Nic nie pomog³o ... ani przeczucie, ani brak przeczucia :/ Z Anit¹ to trudno jest cokolwiek przewidzieÌ :/ :lol: Nawet nie mogê napisaÌ, ¿e by³a w poradku, ale moim œnie, bo tu¿ przed 6-st¹ mia³em ... chyba kwalifikujê do dziedziny ''koszmary'' :devil: Œni³o mi siê, ¿e w³¹czam dziœ o 6-stej odbiornik telewizyjny, zaczyna siê poradek, na wizji pojawia siê Porada i mówi: ''Jakub Porada, witam wszystkich fanów Anity Werner i zapraszam na Poranek tvn24'' :devil: Po przebudzeniu pomyœla³em: ''ale koszmar'' :roll: ..., no a ¿e by³a ju¿ 6-sta, w³¹czy³em telewizor i ... :lol: :lol: :lol: Nawet z³y nie by³em - szczerze, tyle mam ostatnio wa¿niejszych, pilniejszych i spêdzaj¹cych mi sen z powiek spraw na g³owie :?
Ehhh ... Anita to ma fascynujÂącÂą pracĂŞ, Âżadnych sztywnych reguÂł: poniedziaÂłek to, wtorek tamto ... itd., a od nowego tygodnia to samo :D Na pewno ma sporo pracy, pewnie pojechaÂła nagrywaĂŚ juÂż kolejny wywiad, bo akurat teraz jakaÂś Âświatowa dama znalazÂła chwilkĂŞ na rozmowĂŞ :devil:
Anita sporadycznie ... czy moÂże raczej spontanicznie bywa w poradkach, no a w przyszÂłym tygodniu zapewne teÂż jej nie bĂŞdzie, bo z pewnoÂściÂą, tradycyjnie zresztÂą juÂż, bĂŞdzie siedziaÂła w popoÂłudniowych, bo Patrycja jak zwykle przed ÂświĂŞtami zaurlopuje :?
Ach :lol2: Sam siebie zadziwiam, Âże teÂż tak wszystko jestem w stanie przewidzieĂŚ :devil:

Reasumuj¹c, w sumie to dobrze, ¿e nie by³o dziœ Anity w poradku, bo i tak nie mia³bym czasu ogl¹dn¹Ì, a ju¿ tym bardziej coœ wiêcej napisaÌ :lol: I tak pewnie przez najbli¿sze tygodnie ... :/ Dobrze, ¿e ta zajawka taka krótka :lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

A nie ryÂżawy? :devil:
Black, czego ty siĂŞ spodziewaÂłeÂś po poÂście napisanym po szĂłstej rano.

Stingulaszu moÂże nagraÂłbyÂś dla Blacka "Pojawiam sie i znikam". MiaÂłby co puszczaĂŚ jak Anita znowu gdzieÂś wyjedzie.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Anita dzisiaj w Raporcie Wieczornym! WidziaÂłem jÂą na stanowisku jak Grass koĂączyÂł magazyn! Ciekawe tylko z kim go poprowadzi...
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

wÂłoch pisze:Anita dzisiaj w Raporcie Wieczornym! WidziaÂłem jÂą na stanowisku jak Grass koĂączyÂł magazyn! Ciekawe tylko z kim go poprowadzi...
SkÂąd wiesz :?: tylko dlatego ze byÂła na stanowisku. :> To moÂże nic nie znaczyĂŚ. :roll: ChoĂŚ fajnie by byÂło gdyby tam siĂŞ pojawiÂła. :P :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

W „Raporcie wieczornym” najwaÂżniejsze wydarzenia dnia. W programie m.in. o podpisanym porozumieniu miĂŞdzy rzÂądem a Unicredit, proteÂście lekarzy, odpowiedzi ÂŁukaszenki na ostre sÂłowa premiera Marcinkiewicza ws. Mariusza Maszkiewicza i o nieprzebierajÂącym w sÂłowach premierze Berlusconim. ZapraszajÂą Anita Werner i Anna KalczyĂąska.
za tvn24.pl

czyli dwie osobowoÂści koÂło siebie :D ciekawie byĂŚ moÂże :D
Ostatnio zmieniony środa 05 kwie 2006, 19:38 przez TVN_FAN, łącznie zmieniany 1 raz.
ZIMA
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

A widzisz pawlle, miaÂłem racjĂŞ. Intuicja :devil:

To moje ulubione prowadzÂące w TVN24. Boshe, ile ja czekaÂłem Âżeby je razem w akcji zobaczyĂŚ! :tanczy: :tanczy:

WedÂług informacji z tvn24.pl przed Raportem ma byĂŚ konferencja prasowa Leszka Balcerowicza. Oby jÂą skoĂączyÂł przed 20.00, bo jak nie to zabijĂŞ :evil:
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

No i jest Anita Werner a Anna KalczyĂąska w Raporcie Wieczornym. Ta piewsza juz dawno nie zasiadaÂła przy prezenterskim stole :)
No i rzeczywiÂście chyba niezbyt obie panie siĂŞ lubiÂą, gdyz jakoÂś w przeciwieĂąstwie do innych par brakuje "luÂźnych" rozmĂłwek miedzy nimi.
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
pawell

wÂłoch pisze:A widzisz pawlle, miaÂłem racjĂŞ. Intuicja :devil:

To moje ulubione prowadzÂące w TVN24. Boshe, ile ja czekaÂłem Âżeby je razem w akcji zobaczyĂŚ! :tanczy: :tanczy:(...)
No miaÂłeÂś wÂłoch'u racjĂŞ... ;) :P

Eh :x szkoda tylko Âże nie mogĂŞ tego zobaczyĂŚ :( coÂś siĂŞ staÂło ze stronÂą na ktĂłrej ogladam TVN 24... :( ÂŁeee akurat teraz :nie: Mam nadzieje ze bĂŞdzie ktoÂś tak miÂły i da pare capsĂłw. :roll: :)
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Niestety, tylko z koĂącĂłwki Raportu.
Obrazek
Obrazek
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Coooooooooooo????!!!!!!!!!!!!
NiemoÂżliwe :sad: :sad: :sad:

Ja tu wchodzĂŞ, Âżeby napisaĂŚ, Âże Anita bĂŞdzie w Faktach jutro, a tu taka informacja ...... :sad: :sad: :sad:
Cholera !!!!!!!!!!!!!!!!! Od kiedy wieczorny raport jest prowadzony parami?! :shock:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Od poniedziaÂłku i trwa okoÂło 45 minut (z jednÂą krĂłtkÂą przerwÂą).
Ostatnio zmieniony środa 05 kwie 2006, 20:59 przez Maciekw, łącznie zmieniany 1 raz.
pawell

Funckyrella pisze:(...)Cholera !!!!!!!!!!!!!!!!! Od kiedy wieczorny raport jest prowadzony parami?! :shock:
Od poniedziaÂłku... :roll:

Eh ja miaÂłem gorszego pecha... :( :(
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Od poniedziaÂłku, trwa ok 40-45 min. Ma jednÂą przerwĂŞ.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Nie, no Black siĂŞ podwĂłjnie zaÂłamie - dwie jego ulubione dziennikarki w duecie, a on tego nie zobaczyÂł :/ :( :( :(

JuÂż wystosowujĂŞ w jego i wÂłasnym imieniu proÂśbĂŞ o jakieÂś fragmenty :rydzyk: :rydzyk:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Funcky i Black - teraz macie nauczkĂŞ. Trzeba byĂŚ czujnym 24h na dobĂŞ. ;)

Ale wspó³czujê wam. Gdybym tego nie obejrza³, to te¿ bym siê za³ama³.
ODPOWIEDZ