Moderator: Łukasz
powodem nie jest czêstotliwoœÌ pokazywania go na antenie, a nowy szef faktów kamil durczok, ale przyznam ¿e w jego odejœcie te¿ nie wierzê, ale chodz¹ takie pog³oskiJakoœ w to nie mogê uwierzyÌ ze Miecugow móg³by odejœÌ. Ma tam dobr¹ posadê no fakt troche ma³o jest na antenie ale narzekaÌ chyba nie mo¿e.
mam dobrÂą radĂŞ wywaliĂŚ z ramĂłwki wydarzenia tv4,zapomniaÂłeÂś jeszcze o Wydarzeniach TV 4.
Przecie¿ Miecugow i tak nie bêdzie z nim pracowa³... :| Wiec to napewno tylko jakaœ plotka.tomu19 pisze:(...)powodem nie jest czêstotliwoœÌ pokazywania go na antenie, a nowy szef faktów kamil durczok, ale przyznam ¿e w jego odejœcie te¿ nie wierzê, ale chodz¹ takie pog³oski(...)
ÂŁatwo sie domyÂśliĂŚ. :? Pewnie tak jak "Fakty" bĂŞdÂą w caÂłoÂści poÂświĂŞcone Janowi PawÂłowi II...morus1000 pisze:Wie ktoÂś moÂże jak bedzie wyglÂądaÂło specjalne wydanie WydarzeĂą jutro o 18:50 ????
Media Link pisze:(...)W niedzielĂŞ, 2 kwietnia zespó³ „WydarzeĂą” Polsatu przygotuje wyjÂątkowe wydanie serwisu.(...)
Mi teÂż to nie pasuje.:: Kamil pisze:Warto zauwaÂżyĂŚ Âże podczas "WydarzeĂą" widnieje na ekranie napis "na Âżywo". JakoÂś mi on nie pasuje...
pawell pisze:
Program informacyjny wiĂŞc wiadomo Âże jest na Âżywo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości