[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Ja myÂślĂŞ, Âże Olusia KwaÂśniewska przez ,,szczĂŞÂście'' trafi do finaÂłu. Szkoda, Âże Aneta i Robert odpadli, wolaÂłbym Âżeby odpadÂła Dancewiczowa.Tylko nie moja Anetka... nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz kolej na Renate a potem pani Koroniewska , w finale obstawiam na JoasiĂŞ JabÂłczxyĂąskÂą i RafaÂła Mroczka.

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
pawell pisze:O to muszĂŞ kupiĂŚ i sprĂłbowaĂŚ szczĂŞÂścia moÂże wygram i dostanĂŞ bilet na widowniĂŞ...![]()
![]()
A co do programu to normalne Âże jest wszĂŞdzie taki sam.TeletydzieĂą pisze:Odpowiedz na pytanie: czy jednym z jurorĂłw w "TaĂącu z gwiazdami" jest Iwona PavloviĂŚ? Wygraj jedno z 5 podwĂłjnych zaproszeĂą na widowniĂŞ "TaĂąca z gwiazdami"
WyÂślij SMS-a na numer 7164, wpisujÂąc: TT.TG oraz odpowiedÂź TAK lub NIE np. TT.TG.TAK
Na SMS-y czekamy do 13.04.2006 (w³¹cznie). Koszt SMS-a to 1,22 z³ brutto. Udzia³ tylko dla osób pe³noletnich. Zwyciêzców naszego konkursu poinformujemy telefonicznie o sposobie odebrania wejœciówek. Turniej "Tzg" rozgrywany jest w Ursusie pod Warszaw¹. Dajazd na koszt w³asny.
Widzê ¿e gadacie o niemieckim Taùcu, jak widaÌ nasze pó³ profesjonalne jury, na którym tak siê mœcicie na forum jest du¿o lepsze, Beata i Zbyszek wprowadzaj¹ tam trochê polotu. Faktycznie wzoruj¹ siê na nas robi¹c Taniec z giwazdami, nawet BBC, które jest sprzedawc¹ licencji pokazuje zainteresowanym nasz¹ edycjê. Co do SZymon Majewski Show, to muszê przedewszystkim powiedzieÌ, ¿e nie ma czegoœ takiego jak Niemieckie Szymon Majewski Show, Szymon nie jest na eksport ani do skopiowania na ksero. W TV wiele programów nazywa siê XYZ Show, to nie znaczy, ¿e jest to program licencjonowany, w pewnym sensie telewizje naœladuj¹ siê w wygl¹dzie studia ¿artów itp ,ale nie s¹ to programy licencjonowane, bo wtedy nawet Pogoda musia³aby byÌ na licencji bo przecie¿ dziwnym trafem wszêdzie mówi¹ o pogodzie Polski w serwisie pogodowym
.

-
- Czasem tu wpada
No i trochê spad³a ogl¹dalnoœc "Taùca", choÌ i tak jest wysoka. Miejmy nadziejê, ¿e spowodowane jest t¹ przerw¹ dwutygodniow¹, a w finale 14 maja padnie kolejny rekord. Obstawaim te¿, ¿e œwi¹teczny odcinek bêdzie mia³³ spor¹ ogladalnoœÌ.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Odcinek bardzo dobry
ÂświÂąteczny
ale ten program staje siĂŞ strasznie przewidywalny :?
ÂŁatwo, przynajmniej moÂżna sprĂłbowaĂŚ, i z powiedzmy 90% pewnoÂściÂą siĂŞ to sprawdzi, przewidzieĂŚ kto odpadnie z programu.
No a dziÂś poÂżegnaliÂśmy WeronikĂŞ (mam nadziejĂŞ, Âże nie pomyliÂłem imienia
) z " Na Wspólnej" a w nastêpnym programie zapewne odpadnie Ma³gosia z "M jak Mi³oœÌ" :devil:

ÂŁatwo, przynajmniej moÂżna sprĂłbowaĂŚ, i z powiedzmy 90% pewnoÂściÂą siĂŞ to sprawdzi, przewidzieĂŚ kto odpadnie z programu.
No a dziÂś poÂżegnaliÂśmy WeronikĂŞ (mam nadziejĂŞ, Âże nie pomyliÂłem imienia

ZIMA
NiespodziankÂą byÂła Ewelina Flinta . ZaÂśpiewaÂła tylko raz . Warto zauwaÂżyĂŚ , Âże po raz pierwszy w III edycji byÂły 4 10 dla Anety i RafaÂła . Naprawde ich taniec byÂł piĂŞkny . Aneta taĂączyÂła z zakrytymi oczami !! :brawa:
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
FinaÂł "TaĂąca z gwiazdami" coraz bliÂżej, a my znamy juÂż cennik - chyba rekordowy w TVN.

30 sekund ponad 100 tys. zÂłotych.
Napewno siĂŞ znajdzie sporo reklamodawcĂłw, ktĂłrzy dadzÂą tyle.
No i bardzo dobrze, bo szykuje siê œwietna ogladalnoœÌ.
UwaÂżam Âże takie ceny powinny byĂŚ od 2 odcinka odkÂąd znamy wyniki "TaĂąca...".

30 sekund ponad 100 tys. zÂłotych.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!