Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

katie pisze:nowe info o Kindze (jakoœÌ s³aba bo dalej nie umiem obs³ugiwaÌ sprzêtu)
Super !! Tylko czy to prawda ?? Czy faktycznie Kinga przebaczy Lisowi ??
Zobaczymy :D Ale szczĂŞÂście Kingi ponad wszystko :D
ZIMA
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Tak w ogóle to s¹ ca³kiem powa¿ne plany stworzenia niewielkiej strony o Kindze Rusin. Oczywiœcie dla zwiêkszenia popularnoœci i presti¿u - œciœle wspó³pracuj¹cej z tvn.tivi.pl, a mo¿e nawet bêd¹cej jego "cich¹" czêœci¹. Jak fani Anity maj¹ swoj¹ stronê, a nawet inni prezenterzy, to Kinga tym bardziej musi mieÌ. :D Szczegó³ów nie zdradzê - wszyscy forumowicze zobacz¹ w dniu premiery. :P Chodzi o to, ¿eby ³adnie w jednym miejscu zebrane zosta³y najlepsze fotki Kingi, które by³y w tym w¹tku, artyku³y prasowe, informacje o niej samej itp.

Natomiast gdy ju¿ ta strona zacznie dzia³aÌ przyda³by siê ktoœ do pomocy przy ewentualnych newsach. Mo¿na by pisaÌ newsy po programie, do³¹czaj¹c fotki. Mo¿na o tym, co tabloidy pisz¹ o Kindze albo jakich programów Kinga bêdzie goœciem w najbli¿szym czasie. Jeœli jakiœ doœwiadczony forumowicz by³by chêtny, to proszê siê zg³osiÌ. Chêtnie widzia³bym w tej roli TVN_FANa oczywiœcie. :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Pogrzebane, znalezione :D

Obrazek

to zdjĂŞcie mi siĂŞ podoba :D Kinga takÂą groÂźnÂą minĂŞ ma :P

Obrazek

a to z "prezydenckiego Âśniadania" w DDTVN :devil:
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:D Bardzo dobry pomysÂł ze stronÂą o Kindze ÂŁukasz'u. :P Czyli moÂżna powiedzieĂŚ Âże bĂŞdzie to pierwsza tematyczna strona tvn.tivi.pl :>
£ukasz pisze:Szczegó³ów nie zdradzê - wszyscy forumowicze zobacz¹ w dniu premiery. :P
Czyli kiedy to bĂŞdzie :?: :>
ÂŁukasz pisze:ChĂŞtnie widziaÂłbym w tej roli TVN_FANa oczywiÂście. :D
No TVN_FAN byÂłby najlepszy w tej roli. :P Pisze ciekawie no i co najwaÂżniejsze wielki fan Kingi. :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

pawell pisze: :D Bardzo dobry pomysÂł ze stronÂą o Kindze ÂŁukasz'u. :P Czyli moÂżna powiedzieĂŚ Âże bĂŞdzie to pierwsza tematyczna strona tvn.tivi.pl :>
Tak, ale na jeszcze wiĂŞkszÂą uwagĂŞ zasÂługuje fakt, Âże bĂŞdzie to pierwsza w interencie strona o Kindze. Z czasem moÂże pojawiÂą siĂŞ inne. Dlatego - jak fani pomogÂą - to bĂŞdziemy staraĂŚ siĂŞ doprowadziĂŚ do takiego wypozycjonowania serwisu, Âżeby wpisujÂąc w google "kinga rusin" serwis kinga.tvn.tivi.pl byÂł zawsze na pierwszym miejscu. :D
pawell pisze:Czyli kiedy to bĂŞdzie :?: :>
Myœlê, ¿e wstêpne projekty dziœ póŸnym wieczorem, noc¹...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukasz pisze: Tak, ale na jeszcze wiĂŞkszÂą uwagĂŞ zasÂługuje fakt, Âże bĂŞdzie to pierwsza w interencie strona o Kindze. Z czasem moÂże pojawiÂą siĂŞ inne. Dlatego - jak fani pomogÂą - to bĂŞdziemy staraĂŚ siĂŞ doprowadziĂŚ do takiego wypozycjonowania serwisu, Âżeby wpisujÂąc w google "kinga rusin" serwis kinga.tvn.tivi.pl byÂł zawsze na pierwszym miejscu. :D
Pewnie, Âże pomoÂżemy :D Miejsce takiej kobiety jest zawsze na samej gĂłrze :D na czele stawki :P
Mo¿e jeszcze do samej Kingi dotrze ta wiadomoœÌ, ¿e w intenecie powsta³a profesjonalna strona o niej ?? :spiewa:

Uh...rozmarzyÂłem siĂŞ - choĂŚ mam nadziejĂŞ, Âże realnie :D
ZIMA
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

TVN_FAN pisze:Mo¿e jeszcze do samej Kingi dotrze ta wiadomoœÌ, ¿e w intenecie powsta³a profesjonalna strona o niej ?? :spiewa:
No o to siĂŞ teÂż bĂŞdziemy staraĂŚ zaraz po starcie serwisu. :D

Jak ju¿ tak sobie marzymy, to mo¿e te¿ w samym DDTVN przypadkiem poka¿¹ tê stronê? Bo jeœli kiedyœ wykorzystali nasze zdjêcie Miecugowa z wyraŸnym adresem "tvn.tivi.pl", to czemu mieliby strony nie pokazaÌ o Kingusi. :lol: Przecie¿ j¹ tam wszyscy lubi¹ w ekipie. :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukasz pisze: No o to siĂŞ teÂż bĂŞdziemy staraĂŚ zaraz po starcie serwisu. :D
MyÂślĂŞ, Âże jest to nawet realne :D
£ukasz pisze:Jak ju¿ tak sobie marzymy, to mo¿e te¿ w samym DDTVN przypadkiem poka¿¹ tê stronê? Bo jeœli kiedyœ wykorzystali nasze zdjêcie Miecugowa z wyraŸnym adresem "tvn.tivi.pl", to czemu mieliby strony nie pokazaÌ o Kingusi. :lol: Przecie¿ j¹ tam wszyscy lubi¹ w ekipie. :D
No dok³adnie :lol: te¿ na to liczê, ¿e mo¿e kiedyœ coœ szepn¹ o tym serwisie. Pokazali zdjêcie Grzegorza M. bo w DDTVN korzystaj¹ tylko z profesjonalnych serwisów. Wiêc jest szansa, ¿e stronê o Kindze te¿ poka¿¹. :D
ÂŁukasz pisze:PrzecieÂż jÂą tam wszyscy lubiÂą w ekipie. :D
A czy Kingi moÂżna nie lubieĂŚ ?? :D :P Nie da siĂŞ :tanczy: Tylko kto by o tej stronce wspomniaÂł :D moÂże Marcin ?? :devil:
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

GratulujĂŞ pomysÂłu stworzenia strony o Kindze :brawa: NajwyÂższy czas zmaxymalizowaĂŚ promocjĂŞ Kingi :> ZwÂłaszcza tĂŞ promocjĂŞ, ktĂłra pÂłynie z serca, a nie z treÂści umĂłw, i zwÂłaszcza (po raz drugi), Âże konkurencja w postaci Jolki i Magdy depcze Kindze i Marcinowi po piĂŞtach ... ÂżartowaÂłem :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
mary13
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mary13 »

Mam nadzieje ze nie byÂło
http://wiadomosci.onet.pl/1329540,720,kioskart.html ( to artykuÂł z najnowszego "Press")

O Kindze i jej firmie public relations a tytuÂł brzmi"Mieszanie rĂłl"

Warto przeczytaĂŚ :) :)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

DziĂŞki mary za link. :)

Press kupujê regularnie. W gazecie zamieœcili takie œliczne zdjêcie z fajnym spojrzeniem jak Kinga sobie trzyma rêkê na brzuchu. Zaraz bêd¹ spekulacje o ci¹¿y. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Spekulacje o ci¹¿y piszesz :mhm:
Ale chyba nie w ''Pressie''? :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Spekulacje o ci¹¿y piszesz :mhm:
MyÂślĂŞ, Âże nie akurat w pressie :D ale w innych pisemkach :devil: Kto wiem, kto wie :P
ZIMA
pawell

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:
Black Jack '62 pisze:Spekulacje o ci¹¿y piszesz :mhm:
ale w innych pisemkach :devil: Kto wiem, kto wie :P
A dokÂładnie w brukowcach i tym podobnych kolorowych gazetach - fucktach i innych super expressach. :roll: :devil: Ciekawe ktogo by przedstawili jako ojca... :devil:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ciekawe ktogo by przedstawili jako ojca...
Uwaga! Uwaga! ProszĂŞ paĂąstwa, oto moÂżliwe odpowiedzi :lol: :

a) tajemniczy nieznajomy
b) naczelny Playboy :devil:

Ja wybieram B, a wy? :lol:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
ODPOWIEDZ