WedÂług mnie Kazia powinna prowadziĂŚ jakieÂś talk-show w stylu "debata". PoruszaÂłaby w nim waÂżne tematy, ktĂłre sÂą w Polsce tabu. Niestety wÂątpiĂŞ, Âżeby TVN siĂŞ na taki program zgodziÂł.
Moderator: Łukasz
:brawa:W najbliÂższy poniedziaÂłek na antenie Radia ZET rozpocznie siĂŞ nowa zabawa antenowa "Komisarka Sczuka i jej wierny Szyc" ; z udziaÂłem najpopularniejszej polskiej feministki Kazimiery Szczuki i znanego aktora Borysa Szyca.
Jak wyjaÂśnia rozgÂłoÂśnia, zabawa w formie konkursu przeznaczona jest dla sÂłuchaczy, ktĂłrych bawi tropienie absurdĂłw rzeczywistoÂści.
Kazimiera Szczuka i Borys Szyc w emitowanych trzy razy dziennie scenkach, przedstawi¹ zagadki odwo³uj¹ce siê do bie¿¹cego ¿ycia politycznego i spo³ecznego.
Codziennie trzy pierwsze osoby, ktĂłre przeÂślÂą do Radia ZET SMS-y z wÂłaÂściwymi odpowiedziami bĂŞdÂą mogÂły wygraĂŚ nagrody: multimedialne centra komputerowe z ekranem LCD, laptopy, aparaty cyfrowe, telefony komĂłrkowe i odtwarzacze mp3 z radiem.
Zabawa potrwa do 12 maja, a Szczuka razem z Szycem rozwi¹¿¹ z pomoc¹ s³uchaczy w sumie 45 zagadek.
A kiedy i o ktĂłrej to leci :mhm:pawell pisze:Zapowiada siĂŞ bardzo fajnie nowy program z KaziÂą i Borysem Szycem. :] Napewno bĂŞdĂŞ sÂłuchaÂł...![]()
Na Media Link'u jest maÂła fotka:
Obrazek
GDzie, o której i kiedy ten program? Wy³¹czy³am siê na kilka dni iw o0góle nie wiem co siê dzieje...salladyn pisze:Jak jest w internecie to podaj link ...![]()
Poza tego typu ataki to niestety ¿adna nowoœÌ.
PostanowiÂłem poszukaĂŚ tej audycji z lanego poniedziaÂłku no i znalazÂłem.salladyn pisze:Jak jest w internecie to podaj link ...![]()
pawell pisze:PostanowiÂłem poszukaĂŚ tej audycji z lanego poniedziaÂłku no i znalazÂłem.salladyn pisze:Jak jest w internecie to podaj link ...![]()
http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,71105,0.html - audycja z 17 kwietnia.
![]()
![]()
[ Dodano: PiÂą Kwi 21, 2006 11:55 am ]
Jeden jakiÂś stary facet zachowaÂł siĂŞ nieÂładnie. :? MĂłwiÂł Âże Kazia ciÂągle mĂłwi o sobie itp ale nic ona w tym programie o sobie nie mĂłwiÂła i powiedziaÂła Âżeby podaÂł jakiÂś przykÂład niestety nie podaÂł :? , a na koĂącu Kazia powiedziaÂła "Niech Pan spada", a on jej odpowiedziaÂł "Niech Pani wypier****".
[ Dodano: PiÂą Kwi 21, 2006 11:56 am ]
Jeden jakiÂś stary facet zachowaÂł siĂŞ nieÂładnie. :? MĂłwiÂł Âże Kazia ciÂągle mĂłwi o sobie itp., ale nic ona w tym programie o sobie nie mĂłwiÂła i powiedziaÂła Âżeby podaÂł jakiÂś przykÂład niestety nie podaÂł :? , a na koĂącu Kazia powiedziaÂła "Niech Pan spada", a on jej odpowiedziaÂł "Niech Pani wypier**** bo nie chce Pani sÂłuchaĂŚ".![]()
pawell pisze:Zapowiada siĂŞ bardzo fajnie nowy program z KaziÂą i Borysem Szycem. :] Napewno bĂŞdĂŞ sÂłuchaÂł...![]()
Ale nadal nie wiemy co jak i kiedy :/Martin pisze:Czytaj dokÂładniej posty. Program bĂŞdzie nadawany w Radiu Zet. Przeczytaj sobie tego posta:
Zapowiada siĂŞ bardzo fajnie nowy program z KaziÂą i Borysem Szycem. Napewno bĂŞdĂŞ sÂłuchaÂł...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], pinokio81 i 8 gości