Po 1.
Forum gazeta.pl znane jest ze swojej niechĂŞci do Kingi i czytajÂąc je od czasu do czasu odnoszĂŞ wraÂżenie, Âże piszÂą tam podstarzaÂłe paniusie, ktĂłre majÂą kompleks wieku Âśredniego :devil: Po2.
Martinie vel W³ochu - na szczêœcie internet to póki co medium wolne (tylko jak d³ugo ?? !! :devil: ) i ka¿dy ogl¹da co chce. Kolory i grafika strony zosta³a zaakceptowana poniewa¿ nie by³o intencj¹ autora robiÌ "choinki" z tysi¹cami kolorów i drugim tysi¹cem wyskakuj¹cych okienek a celem nadrzêdnym by³o stworzenie w jednym miejscu w sieci kompedium wiedzy o tej wspó³prowadz¹cej program "Dzieù Dobry TVN"
Tylko tyle i aÂż tyle
Po 1.
Forum gazeta.pl znane jest ze swojej niechĂŞci do Kingi i czytajÂąc je od czasu do czasu odnoszĂŞ wraÂżenie, Âże piszÂą tam podstarzaÂłe paniusie, ktĂłre majÂą kompleks wieku Âśredniego :devil:
Po2.
Martinie vel W³ochu - na szczêœcie internet to póki co medium wolne (tylko jak d³ugo ?? !! :devil: ) i ka¿dy ogl¹da co chce. Kolory i grafika strony zosta³a zaakceptowana poniewa¿ nie by³o intencj¹ autora robiÌ "choinki" z tysi¹cami kolorów i drugim tysi¹cem wyskakuj¹cych okienek a celem nadrzêdnym by³o stworzenie w jednym miejscu w sieci kompedium wiedzy o tej wspó³prowadz¹cej program "Dzieù Dobry TVN"
Tylko tyle i aÂż tyle
Z kolorem to byÂła tylko moja sugestia, poniewaÂż ciepÂłe barwy pasujÂą do Kingi w przeciwieĂąstwie do barw chÂłodnych. No skoro internet do medium wolne to:
1) swojÂą opiniĂŞ mogĂŞ wydaĂŚ
2) ekhm. "rĂłbta co chceta" bo mnie ta strona do szczĂŞÂścia niepotrzebna. :] Skoro jesteÂście jej fanami to rĂłbcie sobie strony o niej. :]
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Strona dopiero dziÂś otwarta, a juÂż toczÂą siĂŞ o niej dyskusje i to na innym forum. NiezÂła reklama i juÂż widaĂŚ Âże strona bĂŞdze mieĂŚ wiernych czytelnikĂłw. :devil:
m pisze:reklama mĂłwisz? i Âże stali czytelnicy? no nie wiem...
No tak... Zobacz ¿eby napisaÌ coœ, skomentowaÌ t¹ stronê musz¹ na ni¹ wejœÌ. To tak samo jak z "Dzieù Dobry TVN" na tamtym forum czêsto krytykuj¹ ten program i ¿eby napisaÌ to co im siê nie podoba musz¹ to najpierw zobaczyÌ. Ogl¹dalnoœÌ dziêki temu roœnie. I nie warto siê przejmowaÌ co tam pisz¹, bo to s¹ czêsto g³upoty.
A ja wbrew wiêkszoœci pochwalnych komentarzy ku Kindze Rusin napisze:K.R. nie za wiele ma do powiedzenia (stwierdzam zaskoczona), g³upkowato rechocze (œmiech w porannym weekendowym programie jest po¿¹dany, ale jako dodatek do treœci, a nie sama treœÌ). Na szczêœcie Meller program ratuje (i mam wra¿enie, ¿e chichocz¹ca Kinga równie¿ jego denerwuje)...
ÂŁukasz pisze:A mi siĂŞ wydaje, Âże Meller siĂŞ w Kindze troszkĂŞ podkochuje. On ma ÂżonĂŞ, czy dziewczynĂŞ? .
Eee...Âżony chyba nie ma a czy dziewczynĂŞ...to nie wiem
ÂŁukasz pisze:Nie wiem czy zauwaÂżyliÂście, ale dodaÂłem na tvn.tivi.pl newsa dotyczÂącego uruchomienia strony o Kindze.
ZauwaÂżyliÂśmy, zauwaÂżyliÂśmy !!
Mnie zastanawia inna rzecz WiêkszoœÌ (choÌ nie mówiê, ¿e wszystkie ) niepochlebne komentarze dotycz¹ce Kingi R. pisz¹ kobiety :devil: Czy¿by przemawia³a przez nie zwyk³a zazdroœÌ :devil: a mo¿e coœ innego ?? :devil:
PĂłjde w Âślad za Monsterem i... tez dam fajne zdjĂŞcia(tylko w moim przypadku to bĂŞdÂą scany)
Dobry i miÂłosierny :aniol: michaek otwierajÂąc dzisiaj Nowiny zostaÂł mile zakoczony okÂładkÂą dodatku piÂątkowego.
ArtykuÂł o Kindze w dodatku telewizyjnym "TELE Program" do ulubionej gazety regionalnej ÂŁukasza, a mianowicie Nowin.
OKÂŁADKA
ARTYKUÂŁ
JeÂśli ktoÂś chce wiĂŞkszy rozmiar to pisaĂŚ na maila.