PS No i jak :> Anita byÂła sÂłodsza i lepsza niÂż wtedy w raporcie z AniÂą KalczyĂąskÂą?

CoÂś mi podpowiada, Âże tak

Moderator: Łukasz
Ja ci na to pytanie nie odpowiem, bo nie tu trzeba racjonalnego myÂślenia i racjonalnej odpowiedzi :] O to pierwsze mogĂŞ siĂŞ przy odrobinie wysiÂłku postaraĂŚ, ale drugie nie jest juÂż ode mnie zaleÂżne :devil: :devil:Black Jack '62 pisze:Skoro Anita w raportach teraz, to po kiego diabÂła notorycznie grajÂą reklamĂŞ biznesu w poradku z AnitÂą i reklamĂŞ przeglÂądu prasy erot... ekonomicznej :aniol: w poradku rĂłwnieÂż z AnitÂą :>
:mhm: mnie siĂŞ wydaje, Âże takBlack Jack '62 pisze:PS No i jak :> Anita byÂła sÂłodsza i lepsza niÂż wtedy w raporcie z AniÂą KalczyĂąskÂą?![]()
CoÂś mi podpowiada, Âże takA wiĂŞc siĂŞ nie darzÂą zbytniÂą sympatiÂą :tanczy: :devil:
... ale ona nie odpisuje na maile :? Jak zwykle ... pozostaje nam czekaĂŚ na to, jak sytuacja siĂŞ rozwinie :?Funckyrella pisze:Czy jakiÂś adres emaliowy do Poradka ...... albo RW moÂże byÂśmy napisali i zapytali? Do Anity byÂłoby najlepiej uderzyĂŚ, ale ona .......
Mniej pracy, mniej obowiÂązkĂłw = wiĂŞcej czasu, ale jakoÂś Anita go nie ma...Funckyrella pisze:Ale dla Anity lepiej, bo nie musi wczeÂśnie wstawaĂŚ i ma znacznie mniej pracy przy raporcie, niÂż przy Poradku :? Jeszcze mniej pracy :?
Na odpisywanie na e-mail'e chyba teÂż nie ma czasu... :?Black Jack '62 pisze:... ale ona nie odpisuje na maile :? Jak zwykle ...Funckyrella pisze:Czy jakiÂś adres emaliowy do Poradka ...... albo RW moÂże byÂśmy napisali i zapytali? Do Anity byÂłoby najlepiej uderzyĂŚ, ale ona .......
PĂŞka w szwachMarcin pisze:
Black, a jak tam TwĂłj kalendarz?![]()
michaek pisze:Co Anita robi z czasem wolnym??
Oto pytanie na ktĂłre mam odpowiedÂź.
ÂŚciga siĂŞ z panem premierem na motorze.
:brawa: ÂŚwietnie nie wiedziaÂłem ze Anita tak Âświetnie jeÂżdzi na motorze ze wygrywa.michaek pisze:I wygrywa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 16 gości