Poniedzia³ek, gdzina 20:15 TVP 1 jak zawsze...Kowal pisze:A mam pytanie czy ktoœ zna jakieœ szczegó³y co do transmisji chodzi mi o godzine i kana³.
Wiktory
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Przypominam wszystkim o dzisiejszej "gali". Mam nadizejĂŞ Âże chociaÂż scenografia bĂŞdzie lepsza nieÂż w zeszÂłym roku ...
>> http://tv.onet.pl/4934140,audycja.html <<
>> http://tv.onet.pl/4934140,audycja.html <<
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Gala jak co roku - katastrofa.
Okropna scenografia, czo³ówka jeszcze ta oprawa muzyczna mo¿e byÌ...
OczywiÂście ta co towarzyszyÂła wchodzeniu na scene.
Czasem byÂły fajne kadry sczegĂłlnie te na scenie.
I oczywiÂście wsadzili TorbickÂą - jesteÂśmy na niÂą skazani niestety.
Jeju jak ja jej nie lubiĂŞ.
Jeszcze momentami tak wiaÂło nuuudÂą... :?
No i Wiktor teÂż moÂżemy zaliczyĂŚ do sukcesĂłw TVN.
Justyna, Andrzej Morozowski i Tomasz Sekielski oraz kamil Durczok zdobyli nagrody... :brawa: Troche gÂłupio tak byÂło jak w kaÂżdej kategorii byÂły te same twarze. :/ Jednak wszystkim gratulujĂŞ... :brawa:

No i Wiktor teÂż moÂżemy zaliczyĂŚ do sukcesĂłw TVN.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Wojciech Mann to poraÂżka roku, nie wiem za co miaÂł jakiekolwiek nominacje, nie wspominajÂąc juÂż o zwyciĂŞstwie. Ten koleÂś jest ÂżenujÂący, przepraszam, ale nawet Omenaa Menah by lepiej po prowadziÂła galĂŞ. On jest obleÂśny, a na dodatek wszystko czytaÂł z kartki.
Co do nominacji - to nie spodobaÂło mi siĂŞ faworyzowanie Mumio, zapomniano o Ani mru mru. Ciekawie z kategoriÂą prezenter, gdzie 3 osoby z TVN - Justyna Pochanke, Bogdan Rymanowski i Anita Werner. :devil: Jeszcze tylko Durczoka brakowaÂło..
Zaskoczy³¹ mnie pozycja, w której wygrali Turski, Sekielski i Morozowski, myœla³em, ¿e statuetki powêdruj¹ do Durczoka i Lisa.
Szkoda, Âże mimo tylu nominacji w Âżadnej z nich nie zwyciĂŞÂżyÂł Szymon Majewski. MoÂże na Telekamerach bĂŞdzie lepiej. :spiewa:
ÂŚwietne stwierdzenie ÂŁukasza. "Jak co roku galĂŞ transmitowaÂła TVP, jak co roku gala byÂła nudna, oprawa graficzna brzydka, a scena ciemna i przygnĂŞbiajÂąca." Nic dodaĂŚ nic ujÂąc, to byÂło wrĂŞcz ÂżenujÂące, z resztÂą ciocia stwierdziÂła dokÂładnie to samo. :devil:
RĂłwnie ÂżaÂłosna jak gala, byÂła megapodnieta ile to Durczok zawdziĂŞcza TVP.
Co do nominacji - to nie spodobaÂło mi siĂŞ faworyzowanie Mumio, zapomniano o Ani mru mru. Ciekawie z kategoriÂą prezenter, gdzie 3 osoby z TVN - Justyna Pochanke, Bogdan Rymanowski i Anita Werner. :devil: Jeszcze tylko Durczoka brakowaÂło..

ÂŚwietne stwierdzenie ÂŁukasza. "Jak co roku galĂŞ transmitowaÂła TVP, jak co roku gala byÂła nudna, oprawa graficzna brzydka, a scena ciemna i przygnĂŞbiajÂąca." Nic dodaĂŚ nic ujÂąc, to byÂło wrĂŞcz ÂżenujÂące, z resztÂą ciocia stwierdziÂła dokÂładnie to samo. :devil:
RĂłwnie ÂżaÂłosna jak gala, byÂła megapodnieta ile to Durczok zawdziĂŞcza TVP.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
No ja bym nie powiedzia³... Rubik gra³ wspania³¹ muzykê, która naprawdê bardzo mi sie poboba³a. W kwestii grafiki by³a kompletna klapa, podobnie jak w scenografii i nie wspominaj¹c juz o prowadz¹cymMartin pisze:i muzyczn¹. Co roku jest taka sama...

www.wOBIEKTYWIE.prv.pl - nieoficjalna strona programu Szymon Majewski Show
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Tak nawiasem mĂłwiÂąc do Durczok nie jest jeszcze gwiazdÂą TVN :?
tvn.tivi.pl pisze:W tegorocznej gali rozdania "WiktorĂłw 2005" cztery statuetki powĂŞdrowaÂły do gwiazd TVN: Tomasza Sekielskiego, Andrzeja Morozowskiego, Justyny Pochanke i Kamila Durczoka. Jak co roku galĂŞ transmitowaÂła TVP, jak co roku gala byÂła nudna, oprawa graficzna brzydka, a scena ciemna i przygnĂŞbiajÂąca