koncepcja molestowania wtyczek jakoÂś objawia siĂŞ (przynajmniej w moim przypadku) szokiem elektrycznym.
chyba ktoÂś musi rozÂładowaĂŚ napiĂŞcie, inaczej wszystkich nas zapewne piorun strzeli.
jak sie dopasuje wtyczkĂŞ do odpowiedniego kontaktu to wszystko powinno siĂŞ objawiĂŚ i rozjaÂśnic-czekamy,Âżycie pod napiĂŞciem grozi niekontrolowanym wybuchem
tylko Âżeby ktoÂś nam tu nie ÂściemniaÂł Âże nie ma odpowiedniej przejÂściĂłwki do tego kontaktu...
czekamy zatem, oby nie za dÂługo bo prÂąd kosztuje.
I Ty, kobieta, mĂłwisz Âże Âżycie pod napiĂŞciem grozi niekontrolowanym wybuchem...
to chyba eksplodujesz cyklicznie zak³adaj¹c ¿e wiêkszoœÌ z nas niestety doœwiadzcza napiêÌ przedmiesi¹czkowych.
i proszê, zespó³ moderatorski na medal.
wyÂłowili nas niczym szumowiny z wywaru i sobie lewitujemy na obrzeÂżach forum z tym elektryzujÂącym wÂątkiem.
ciekawam czemu mod po prostu nie skasowaÂł tych offtopicĂłw??
ktoÂś tu ma chyba chody u moda, raczej nie ja
Martin wczoraj wieczorem zwrĂłciÂł uwagĂŞ w shoutboxie na ten off topic w waszym wÂątku, no to sprawdziÂłem. Po co od razu kasowaĂŚ? MoÂże do jakiegoÂś ambitnego wniosku dojdziecie.
Ale tak na codzieĂą to siĂŞ do Waszego wÂątku o Kazi nie zbliÂżam. Dla mnie caÂły ten temat to inny Âświat i atmosfera, do ktĂłrej niewtajemniczeni nie powinni siĂŞ mieszaĂŚ. MoÂże chociaÂż moderatorzy czytajÂą.
Niekoniecznie naleÂży to w ten sposĂłb rozumowaĂŚ. SÂą po prostu wÂątki, w ktĂłrych pisze pewna grupa osĂłb i poza ten wÂątek nie wychodzi. Tam zazwyczaj panuje inna atomsfera, inne zasady i moderatorzy nie sÂą w stanie (i nie powinni) tego wÂątku moderowaĂŚ. To nie ma nic wspĂłlnego z feminizmem.
Nie martwcie siê, Admin to mêski szowinista :devil: ale moderatorka czyta wasz w¹tek, choÌ siê nie udziela Mi³a to lektura, bo nie ma tam ¿adnych k³ótni.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"