JeÂśli Ci siĂŞ nie wyÂświetlajÂą, to wywiad oczywiÂście dostĂŞpny rĂłwnieÂż w serwisie kinga.tvn.tivi.pl. Zapraszam! A wywiad.... rzeczywiÂście w miarĂŞ sÂłaby... :uhh:
Martin pisze:Hehe, nawet ta opaska na jej gÂłowie ci nie przeszkadzaÂła?
:devil: Niee Po takiej d³ugiej roz³¹ce to mo¿na na wszystko przymkn¹c oko :]
ChoĂŚ dziÂś chyba miaÂła trochĂŞ inaczej wÂłosy uÂłoÂżone pod tÂą opaskÂą
Martin pisze:Hehe, nawet ta opaska na jej gÂłowie ci nie przeszkadzaÂła?
Po takiej d³ugiej roz³¹ce, Kinga mog³aby w worze pokutnym wyst¹piÌ i wszycy fani byliby zadowoleni Wiem coœ o tym
... ale oczywiÂście, ÂżebyÂśmy siĂŞ Âźle nie zrozumieli :> - bardzo Âładnie byÂła dziÂś odziana - bardzo wiosennie
WracajÂąc do fryzury - moim zdaniem Kinga wyglÂąda bardzo Âładnie zarĂłwno w polokowanych jak i rozprasowanych wÂłosach
Na poczÂątku Kinga powiedziaÂła do Marcina, Âże siĂŞ stĂŞskniÂła za nim
:> A wiĂŞc nie spĂŞdzili tego miesiÂąca razem :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dzisiejszy rozeÂśmiany humor Kingi mĂłgÂł poprawiĂŚ ( i poprawiÂł ) nastrĂłj w tĂŞ brzydkÂą pogodĂŞ. ByÂło zdecydowanie Âśmieszniej niÂż wczoraj, poniewaÂż Kinga siĂŞ caÂły czas ÂśmiaÂła
PrzypominaÂło to pierwsze wydanie DDTVN z Sopotu
No i co daÂło siĂŞ zauwaÂżyĂŚ... czyÂżby Marcin chciaÂł siĂŞ przypodobaĂŚ Kindze...te komplementy...te uÂśmieszki... :devil:
Gdy w studiu byÂła Beata Pawlikowska zdawaÂło mi siĂŞ, Âże ma KingĂŞ za kompletnÂą idiotkĂŞ. MĂłwiÂła z lekkÂą wyÂższoÂściÂą w stosunku do prowadzÂących ("aleÂż nie, Kingo" itp.). Ale i tak lubiĂŞ tÂą paniÂą.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Pani Kinga <z calym szacunkiem do niej i do jej fanow> pelni chyba tylko i wylacznie role SLOdKIEJ PROWADZACEJ,by bylo na co popatrzec...Moze po prostu dopiero sie uczy albo juz taki jej "urok" i styl...Ale jest ok,bywaly gorsze katastrofy Szanuje ja za jej dystans ,jest calkiem ok
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Sun - takie teksty to my znamy z forum gazety i nas to nie rusza
ÂŁukaszu - myÂślaÂłem, Âże juÂż fotek z dziÂś nie bĂŞdzie
DziÂś strĂłj Kingi bardziej mi siĂŞ podobaÂł niz wczoraj - szczegĂłlnie nie przeszkadzaÂła mi ta opaska na gÂłowie :devil: