Dzisiaj ok. 13:00 na TVN Turbo widziaÂłem Graj o Raj. Co ciekawe nie byÂła to powtĂłrka z TVN, tylko inny program na Âżywo. ProwadziÂł go jakiÂś dziwny koleÂś w brÂązowej skĂłrzanej kurteczce. Teleturniej byÂł bez graczy w studiu, to byÂło raczej jak Szybka Forsa (dzwoniÂą widzowie i odpowiadajÂą). Nagrody rĂłwnieÂż byÂły mizerne w porĂłwnaniu z TVN (facet napalaÂł siĂŞ na 2 200 zÂł), a na koĂącu programu pojawiÂł siĂŞ napis: TVN Turbo 2005. Jutro teÂż leci, to moÂżecie obejrzeĂŚ. SiedÂźcie przed TVN Turbo ok. 13:00. Czy ktos moze powiedziec o tym programie wiĂŞcej?
W TVN Turbo od pewnego czasu zaczely pojawiac sie programy interaktywne! Wczesniej byla to Fotogra, i inne....
Co do prowadzacego, to jeszcze nie widzialem:)
No dobrze, teraz pomyÂślcie skÂąd takie zagĂŞszczenie Call TV w kanaÂłach TVN. Czy aby nie wynika to z tego, Âże we wrzeÂśniu startuje TVN GRA i prowadzÂący muszÂą gdzieÂś poĂŚwiczyĂŚ??
No tak, ale dlaczego w Graj o Raj? Ten program jest jednym z najfajniejszych interaktywnych, a jak go dajÂą w TVN7 i TVN Turbo, to nie ma goÂści w studio i psuje siĂŞ marka. Czmeu niee mogÂą ĂŚwicyĂŚ tak jak dotychczas np. w Fotogrze?! Graj o Raj wÂłaÂśnie w siĂłdemce leci. :?
Widzia³em, ¿e jest teraz na TVN7. A dlaczego akurat ten?? ByÌ mo¿e prowadz¹cy bêd¹ prowadziÌ ró¿ne formaty, w tym ten i musz¹ potrenowaÌ na "¿ywym" organizmie. ByÌ mo¿e tak¿e ucz¹ siê osoby, które bêd¹ reaslizowaÌ go- grafika, wydawcy.
przesada z czym tym ze bedzie ten program rowniez na TVN ?? moim zdaniem to nawet dobrze i tak prawie nikt wtegdy nie oglada telewizji i tez w tym czasie na TVN puszczaja jakies glupie powtorki a tak to moze tego "nocnego Marka"(nie wiem czy nie pokrecilem )ten program przyciagnac
Witam
Mam do was wszystkich proÂśbĂŞ: czy ktos z was ma zdjecia z teleturniejow TVN, TVN7 i TVNGra??? Zwlaszcza zaleÂży mi na "Nocnych igraszkach" , "Kasa gra" i "Wieczorne igraszki"!!! Ale jak macie inne to tez przeslijcie moj mail: [email protected] .
PS Czy ktos moglby mi zrobic capsy z "Kasa gra" , "Nocne igraszki" i "Wieczorne igraszki" i przeslac na maila??