Nie tylko tobie. Koroniewskiej sie udalo dzisiaj i chyba rzeczywiscie tydzien temu nie odpadla, bo zona Janosika sie pojawila i rozplakala. To troche nie fair bo wziela ludzi na innÂą znanÂą osobĂŞ. DziÂś zataĂączyÂła naprawde dobrze ale liczylem na final JabÂłczyĂąska-MroczekRafaÂł pisze:Mnie dzisiaj bardzo zaskoczyÂła Koroniewska . Nie myÂślaÂłem , Âże tak Âświetnie sobie poradzi . Mroczek troche sÂłabo - szczegĂłlnie pierwszy taniec . Ale najsÂłabiej zataĂączyÂła Joasia JabÂłczyĂąska i sÂłusznie odpadÂła . W finale zataĂączÂą Ola i RafaÂł Mroczek - tak mi siĂŞ wydaje .
[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
M jak mi³oœÌ triumfuje znów! Mroczek pomimo ,¿e s³abo zatanczy³ zosta³, Olka super, Joasia nie by³a najgorsza, bo jej 1 taniec by³ piêkny i widaÌ ,¿e bardzo chcia³a nauczyÌ siê taùczyÌ. Koroniewska œlicznie ale nie wiem nie lubie jej. Szkoda mi Joaœki dzisiaj, za tydzieù Koroniewska i mamy fina³: Kwaœniewska & Mroczek.
A moim zdaniem Jablczynska odpadla nieslusznie - i jest to moim zdaniem wina sedziow, ktorzy za duzo pkt przyznali oli i rafalowi, a za malo wlasnie asi i piotrkowi i mysle ze swiadomie skazali ich na porazke, bo w glosowaniu widzow aska miala wiecej mysle niz koroniewska, ale matematycznie niemozliwa bylo ocalenie jablczynskiej...
-
- Czasem tu wpada
Po raz kolejny ten program mnie zaskoczy³. Na 100% myslalem ze odpadnie Koroniewska a tu taka niemi³a niespodzianka. Szkoda, ¿e Jab³czyùska ju¿ odpad³a. Mroczek wczoraj zataùczy³ s³abiej ale ma przecie¿ za sob¹ armie 11 mln widzów "M jak mi³oœÌ". Koroniewska jest mniej lubiana. Teraz ju¿ jestem na 200% pewien ¿ê fina³ bêdzie Mroczek - Kwaœniewska.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
-
- Czasem tu wpada
Dobrze Âże odpadÂła przesÂłodzona JoaÂśka, Koroniewska taĂączyÂła opd niej dziÂś duÂżo lepiej. OczywiÂście patrzÂąc na sam jeden odcinek najgorszy byÂł Mroczek, ale biorÂąc pod uwagĂŞ caÂłoksztaÂłt to nie powinien wylatywaĂŚ za jeden gorszy tydzieĂą, a wiĂŞc dobrze Âże zostaÂł. Koroniewska zataĂączyÂła Âświetnie
. JabÂłczyĂąska juÂż nie: niezÂłe byÂły te taĂące, ale nudziÂły, zupelnie inaczej niÂż energiczne i piĂŞkne taĂące KwaÂśniewskiej - np. mimo Âże ten pierwszy byÂł wolny to pobudzaÂł emocje i zmysÂły, a JabÂłczyĂąskiej juÂż nie.

ChciaÂłbym, Âżeby wygraÂła Ola z Maserakiem :tanczy: Idzie im coraz lepiej i to jest jedyna normalna para (nie z show biznesu).
W dodatku pan Piotr faworyzuje Mroczka i podnieca siĂŞ gdy ten postawi kilka krokĂłw :nie:
A Jab³czyùska no có¿, trudno. Za tydzieù przyjdzie czas na Koroniewsk¹. Chyba, ¿e stanie siê "cud" i odpadnie Mork :tanczy:
W dodatku pan Piotr faworyzuje Mroczka i podnieca siĂŞ gdy ten postawi kilka krokĂłw :nie:
A Jab³czyùska no có¿, trudno. Za tydzieù przyjdzie czas na Koroniewsk¹. Chyba, ¿e stanie siê "cud" i odpadnie Mork :tanczy:
-
- Nowicjusz
O co ci chodzi przecieÂż wspaniale zataĂączyla, zreszta przez caÂły program pokazuje klase.:: Kamil pisze:A czy oglÂądaÂłeÂś jej wczorajsze wystĂŞpy na parkiecie? Bo mam wraÂżenie Âże nie albo jesteÂś poprostu Âślepy.Lex_2005 pisze:ChciaÂłbym, Âżeby wygraÂła Ola z Maserakiem :tanczy: Idzie im coraz lepiej
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ale to ¿e jury widzi u niej postêpy nie znaczy ¿e one w rzeczywistoœci istniej¹... przeczytaj sobie ostatnie posty w tym w¹tku to bêdziesz wiedzia³ o co mi chodzi.Lex_2005 pisze:Przecie¿ wczoraj j¹ chwalili za postêpy i dawali doœÌ wysokie noty :mhm:
ChociaÂż to moÂże bezsensowna rada... Najlepiej nie sÂłuchaj opinii jury tylko popatrz na taniec...
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Bo olka co cĂłrcia prezydenta juÂż tam on sobie ustawiÂł, a propo ciekawe kto wysyÂła smsy w tym progr,.Bartek pisze:A moim zdaniem Jablczynska odpadla nieslusznie - i jest to moim zdaniem wina sedziow, ktorzy za duzo pkt przyznali oli i rafalowi, a za malo wlasnie asi i piotrkowi i mysle ze swiadomie skazali ich na porazke, bo w glosowaniu widzow aska miala wiecej mysle niz koroniewska, ale matematycznie niemozliwa bylo ocalenie jablczynskiej...