Kamil Durczok

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

miko pisze:Tak wiĂŞc dlaczego tak duÂżo ludzi mĂłwi, Âże nie bĂŞdzie oglÂądaĂŚ FaktĂłw z Durczokiem, skoro programy informacyjne nie oglÂąda siĂŞ ze wzglĂŞdu na prowadzÂącego, a ze wzglĂŞdu na informacje?
Dlaczego? Bo z tymi co tak piszÂą jest coÂś nie tak...
Na ogl¹dalnoœÌ dzisiejszych Faktów pewnie wp³ynie pojawienie siê Durczoka ale potem ju¿ siê zapewne wszystko ustabilizuje.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Mówisz o jakiejœ ma³ej grupie. :] Tak samo jak z tymi co "Fakty" bed¹ ogladaÌ jak Durczok tam bêdzie. :] To s¹ osoby dla których bardziej liczy siê prowadz¹cy ni¿ poziom programu. Napewno wiêkszoœÌ spo³eczeùstwa nie ogl¹da dzienników ze wzglêdu na prowadz¹cych... :roll: ChoÌ mogê siê myliÌ nie mam zadnych danych, ale tak myœlê. :roll:

ZresztÂą to ich sprawa - troche dziwni sÂą teÂż tacy ludzie, ktĂłrzy gadajÂą i piszÂą, Âże bĂŞdzie Âźle, bo to on prowadzi. Nie widzieli, a mĂłwiÂą to mnie czasem bardzo denerwuje. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

WiĂŞkszosc ludzi normalnych nie interesujacych sie mediami oglada nie z powodu profesjonalnoÂści newsow tylko prowadzÂących i oprawy
Lex_2005
Początkujący
Początkujący

Post autor: Lex_2005 »

Pierwsze Fakty z Kamilem za nami :tanczy: i muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże wypadÂł caÂłkiem dobrze (Lepiej niÂż myÂślaÂłem). Wspaniale prezentuje siĂŞ w studiu FaktĂłw. Ciekawie wypadÂł teÂż w przerwie "DetektywĂłw" zapowiadajÂąc materiaÂły do dzisiejszego wydania. A stanie przy duÂżym ekranie na poczÂątku programu to teÂż dobry pomysÂł.

DajĂŞ mu 4+ i liczĂŞ, Âże za kilka tygodni bĂŞdĂŞ mĂłgÂł mu wystawiĂŚ 5, a nawet 6.

OczywiÂście razem z nim powinny teÂż ewoluowaĂŚ Fakty, ktĂłrym dzisiaj wystawiam 4 (nie wszystko podobaÂło mi siĂŞ tak jak poprzednio...). Zobaczymy co bĂŞdzie jutro. Teraz pewnie wszyscy oglÂądajÂą i analizujÂą dzisiejsze wydanie :D
pawell

kubasz pisze:WiĂŞkszosc ludzi normalnych nie interesujacych sie mediami oglada nie z powodu profesjonalnoÂści newsow tylko prowadzÂących i oprawy
Patrzê i oczom nie wierzê co Ty piszesz. :neutral: To s¹ wielkie g³upoty. :neutral: Oczywiœcie - zgadzam siê - wiêkszoœÌ ludzi nie interesuje siê mediami, ale ¿e ogl¹daj¹ programy informacyjne dla prowadzacych i oprawy to jest wielkie nieporozumienie. :? Ju¿ bardziej licz¹ siê profesjonalne materia³y, bo w nich zawarte s¹ informacje. Ale widaÌ nie ma co pisaÌ, bo i tak nie rozumiesz. :? WidaÌ dla Ciebie najwiekszê znaczenie ma oprawa nie no gratulujê. :?

¯eby nie by³o zupe³nie off topic to napiszê coœ o dzisiejszym debiucie Kamila Durczoka w "Faktach". :D Wed³ug mnie wypad nawet nieŸle. ;) Troche dziwnie wygl¹da³ i czasem siê zacina³, ale ogólnie by³o dobrze. :D Za pare wydaù bêdzie coraz lepiej. :) Móg³by te¿ siê szybciej ruszaÌ, bo nie zd¹¿y³ dotrzeÌ do sto³u przed lotem kamery. :devil: :D
chaz-NYC
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: chaz-NYC »

No ca³kiem nieŸle to wysz³o, lekka zmiana graficzna, fajne tez intro na tle Warszawy. No racja pare razy Kamil siê zacia³, ale ogolnie wszystko okej, wystawiam 5+ i mam nadzieje ze dzisiejsze Fakty mia³y du¿¹ ogladalnoœÌ. :D
LICZĄ SIĘ TYLKO FAKTY
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Durczok wypad³ doœÌ dobrze. WidaÌ by³o, ¿e siê stresuje, ale ¿e jest profesjonalist¹ nie przeszkodzi³o mu to w prowadzeniu programu. W koùcu jak siê jest najpopularniejszym i najbardziej utytu³owanym prezenterem newsów to to do czegoœ zobowi¹zuje.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Dzisiejszy debiut Kamila w Faktach poza maÂłymi potkniĂŞciami wypadÂł caÂłkiem dobrze :D
PodobaÂł mi sie takÂże dobĂłr tematĂłw i ich przekazanie.
Nie wiem czemu, ale lubie to charakterystyczne dla Durczoka podpieranie sie na lewym Âłokciu na stole, pewnie wiĂŞkszoÂśc z was to denerwuje, a ja myslĂŞ, Âże to wyglÂąda u niego caÂłkiem naturalnie i dodaje mu takiej pewnoÂści siebie trochĂŞ.
Nie wiem czy zauwazyliœcie , ale jak by³ ten ostatni lot kamery na koniec Faktów, to by³o widac w oddali jak Durczok odetchn¹³ z ulg¹ :) Wilekiee ufff :D I wielkie brawa dla Kamila!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

nika pisze:Nie wiem czy zauwazyliœcie , ale jak by³ ten ostatni lot kamery na koniec Faktów, to by³o widac w oddali jak Durczok odetchn¹³ z ulg¹ :) Wilekiee ufff :D
Ja zauwa¿y³em :D Ogólnie wypad³ dobrze a to ¿e potkn¹³ siê kilka razy jest ca³kowicie normalne. D³ugo oczekiwany debiut w TVN(ie) oraz przerwa w prowadzeniu programu informacyjnego - to go usprawiedliwia.
chaz-NYC
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: chaz-NYC »

To, Âże Kamil siĂŞ podpiera na Âłokciu mnie w cale nie denerwuje, i jest jak najbardziej naturalne. Znany amrykaĂąski prezenter Larry King z CNN, takÂże ma taka postawe. A ten ostatni najazd kamere, to rzeczywiscie widac bylo, juÂż po wszystkim.
LICZĄ SIĘ TYLKO FAKTY
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

DziÂś byÂło juÂż znacznie lepiej bo trema i stres opadÂły ale nadal sapie i nie wymawia "w" w nazwiskach - np. zamiast "Kostkowski" mĂłwi "Kostkoski" co sÂłabo siĂŞ prezentuje...
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

pawell pisze:
kubasz pisze:WiĂŞkszosc ludzi normalnych nie interesujacych sie mediami oglada nie z powodu profesjonalnoÂści newsow tylko prowadzÂących i oprawy
Patrzê i oczom nie wierzê co Ty piszesz. :neutral: To s¹ wielkie g³upoty. :neutral: Oczywiœcie - zgadzam siê - wiêkszoœÌ ludzi nie interesuje siê mediami, ale ¿e ogl¹daj¹ programy informacyjne dla prowadzacych i oprawy to jest wielkie nieporozumienie. :? Ju¿ bardziej licz¹ siê profesjonalne materia³y, bo w nich zawarte s¹ informacje. Ale widaÌ nie ma co pisaÌ, bo i tak nie rozumiesz. :? WidaÌ dla Ciebie najwiekszê znaczenie ma oprawa nie no gratulujê. :?
Nie mowie ze dla MNIE jest najwazniejsza oprawa , mowie , ze dla niektorych ludzi
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

W innym temacie dawaÂłem juÂż ciekawe fotki z dzisiejszego live'a z Torunia, no to jeszcze jedna, maÂła wpadka:

Obrazek

Ten Toruù im wyraŸnie nie s³u¿y. Bo i z wymówieniem nazwiska reportera problem, i z samym po³¹czeniem, a i nawet do oko³a jakieœ obce kamery dra¿ni¹... :D WidaÌ z³e moce czuwaj¹. :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

WidaĂŚ zÂłe moce czuwajÂą.

Nie, nie, nie. To przedobre moherowe berety modl¹ siê, ¿eby uniemo¿liwiÌ liberalnym mediom szatana ³¹czenie z Toruniem. :devil: Akurat tu Durczok jest Bogu ducha winien. :devil:
pawell

:D No i fajne byÂły wczoraj kulisy debiutu Kamila Durzoka w "Faktach". :D Jak w przypadku kulis Justyny Pochanke pokazali rĂłwnieÂż wiele ciekawych (jak dla mnie) rzeczy. :D :P

Pokazali fragment z kolegium, wypowiedzi Tomasza Sekielskiego, Adama PieczyĂąskiego i Grzegorza JĂŞdrzejowskiego na temat Durczoka, a takÂże oczywiÂście samego prezentera. :D ByÂło wiele z przygotowaĂą przed "Faktami" - nagrywanie zapowiedzi (ktĂłra jest w reklamie "DetektywĂłw"), testowali poczÂątek - tu sam Durczok chciaÂł aby jeszcze raz zrobili to przed ekranem... :D Pokazali jego pokĂłj i jeszcze wiele innych fajnych rzeczy. :lol2:
ODPOWIEDZ