Nowe głosy na antenie TVN24
Moderator: Łukasz
Tomasz Marzec wczeœniej pracowa³ w radiowej trójce. Niedawno do³¹czy³ do zespo³u reporterów TVN24.
ArtykuÂł z medialinka:
ArtykuÂł z medialinka:
TVN24 ma od poczÂątku kwietnia nowego reportera. Jest nim Tomasz Marzec, ktĂłry dotychczas pracowaÂł w radiowej TrĂłjce. – MiesiÂąc temu zadzwoniÂł do mnie szef zespoÂłu reporterĂłw TVN24 i zaproponowaÂł mi prace – opowiada nam dziennikarz. Marzec pracĂŞ w mediach zacz¹³ jeszcze na studiach. W 2002 roku wspó³pracowaÂł z Radiem Opole.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
-
- Fan Forum
Jak to siĂŞ nie liczÂą regionalni?
A Piotr JacoĂą :>
Zobaczymy jeszcze na pewno caÂłe mnĂłstwo debiutĂłw
A Maciek Knapik ... czy to nie Funcky ÂśniÂło siĂŞ kiedyÂś, Âże to on prowadziÂł popoÂłudniowe :>
No i proszĂŞ, nie upÂłynĂŞÂło od tego snu zbyt wiele czasu i jest Maciek w charakterze prowadzÂącego
Na razie trochĂŞ spiĂŞty - to mnie zaskoczyÂło, bo on strasznym luzakiem mi siĂŞ zawsze wydawaÂł byĂŚ :> Ale z serwisu na serwis rozkrĂŞca siĂŞ - bĂŞdÂą z niego ludzie 
PS NiedÂługo przy albo nad wejÂściem do gmachu tvn, a do studia tvn24 dokÂładniej, bĂŞdzie idniaÂł wielki napis: ''prezenterĂłw Ci u nas dostatek''

Zobaczymy jeszcze na pewno caÂłe mnĂłstwo debiutĂłw

A Maciek Knapik ... czy to nie Funcky ÂśniÂło siĂŞ kiedyÂś, Âże to on prowadziÂł popoÂłudniowe :>

PS NiedÂługo przy albo nad wejÂściem do gmachu tvn, a do studia tvn24 dokÂładniej, bĂŞdzie idniaÂł wielki napis: ''prezenterĂłw Ci u nas dostatek''

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
Jak siĂŞ nazywa nowy reporter TVN24?
Jak siê nazywa ten m³ody, szczup³y i wysoki reporter co od jakiegoœ tygodnia lub dwóch pojawia sie w TVN24? Czy to ten , który mia³ ostatnio do³¹czyÌ do stacji? Wygl¹da na niedoœwiadczonego, takjakby siê ba³ kontaktu z kamer¹ i œwiadomoœci, ¿e jest ogl¹dany przez kilka milionów widzów. Co o nim s¹dzicie?