Mnie jedynie nie podoba siĂŞ pusty niebieski kwadrat po prawej stronie, ktĂłry w czasie FKP zajĂŞty byÂł przez indeksy gieÂłdowe. Psuje to caÂły efekt, wiĂŞc coÂś muszÂą z tym zrobiĂŚ.
Reszta mi siê podoba - logo jest eleganckie, scroll nie za du¿y, nie za ma³y, czcionka tez ok. Ca³oœÌ wiêc na ocenê =4
Nie wydaje Ci siĂŞ. Tak wÂłaÂśnie jest.
Teraz jeszcze powinni dopracowaÌ ten pó³cieù za logiem i coœ zrobiÌ z ta belk¹(ten prostok¹t po prawej stronie)
"Pó³cieù" niech zostanie, mnie siê podoba
A w kwadracie po prawej mogliby chociaÂż umieÂściĂŚ mapkĂŞ konturowÂą Polski/Europy tak jak jest teraz w Faktach albo ewentualnie logo programu ktĂłry jest nadawany, Âżeby nie byÂło tak pusto i ubogo
Dobrze ¿e belka zosta³¹ przesunieta bardziej w lewo. Tyle ¿e teraz jest jeszcze jeden mankament - w po³owie ostatniej wiadomoœci np. z dzia³u KRAJ na belce pojawia sie ju¿ napis Œwiat - mogliby by to naprawiÌ. A tak to oceniam zmiany na 4.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Kolejna zmiana - dziÂś o 10.00 box w ktĂłrympojawia sie zawsze temat i cytaty jest na czerwono ale tylko gdy mowi sie o pilnym materiale. Dobrze to wyglada - od razu widaĂŚ czy reporter mowi o waÂżnej czy niewaÂżnej inforamcji
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
No dobrze, Âże jak podajÂą coÂś waÂżnego mĂłwia o tym to sÂą czerwone belki. Ale tak czy siak sÂą one okropne. :/ Nie mogĂŞ uwierzyĂŚ, Âże taka stacja ma takie okropne belki. Bleh :/
A ja siê coraz bardziej przekonujê do nowych belek. S¹ czytelne, od razu wiadomo o co chodzi. WidaÌ, ¿e jeszcze je testuj¹, bo dzisiaj zdarza³y siê ró¿ne b³êdy, np niedokoùczone zdanie, jakieœ literówki.
ÂŻaÂłujĂŞ tylko, Âże zegar jest taki maÂły, sÂłabo widaĂŚ godzinĂŞ.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Tak belki sÂą O.K. CoÂś w stylu CNN czy BBC WORLD.Czytelne, bez udziwnieĂą.Natomiast gdyby grafikĂŞ TVN24 mieli przerobiĂŚ w takim stylu jak te belki to juÂż nie byÂłby taki dobry pomysÂł.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
No wÂłaÂśnie, odkÂąd poprawili podpis belki (czyli przenieÂśli go pod zegar) to wyglÂąda to to caÂłkiem fajnie. Generalnie wszystko jest duÂżo bardziej czytelne i przyjemne dla oka, a po efekcie "ÂświeÂżoÂści" pewnie wszyscy siĂŞ przyzwyczajÂą i grafika siĂŞ spodoba.