Tak byÂło do tej pory. Teraz reklamujÂą na Polszmacie, Âże nowe odcinki w soboty o 17.45. Poza tym w programie tv na nastĂŞpny tydzieĂą "Daleko od noszy" teÂż sÂą w ÂśrodĂŞ o 20.15.kubasz pisze:A nie przypadkiem w sobote leci powtorka??
POLSAT
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Nowy serial na polszmacie:
ChoĂŚ nie wiem kiedy to byÂło nadawane w telewizji publicznej i ile widzĂłw gromadziÂło przed ekranami.
:spiewa:
PowtĂłrki, powtĂłrki i to jeszcze wziĂŞte z innej stacji. :> Pewnie o tej godzinie serial nie bedzie tak popularny jak kiedyÂś na TVP1.Media2 pisze:Serial opowiada o przygodach trzech siĂłstr czarownic mieszkajÂących w San Francisco. Jak to czarownice posiadajÂą nadprzyrodzone moce, ktĂłre pomagajÂą im w walce z siÂłami zÂła (kaÂżda dysponuje innymi zdolnoÂściami).
OprĂłcz problemĂłw z czarownikami, demonami i innymi potworami serial przedstawia ich codzienne problemy Âżyciowe.
Premiera pierwszego odcinka serialu w sobotĂŞ, 13 maja o godzinie 13:00.
Serial by³ ju¿ emitowany na kanale TVP1 i cieszy³ siê dosyÌ du¿¹ popularnoœci¹, szczególnie wœród m³odych widzów.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Oj PolSZmat ma strasznie nieudan¹ wiosne. Najpierw kara za "Kube Wojewodzkiego", potem fatalny i denny serial z Cesi¹ w roli g³ównej, idiotyczny Show!Time i coraz s³absze Wydarzenia. ¯al mi tylko Lisa i Ibisza bo ich potencja³ nie zas³uguje na stacje bêd¹c¹ na poziomie telewizji osiedlowej (chocia¿ ten drugi jest ju¿ "polsatowski").
Kilka pora¿ek faktycznie jest, ale nie zapominajmy o Grze w ciemno oraz Grasz czy nie grasz - TVN nie posiada w swej ramówce teleturniejów, które by³yby w stanie przebiÌ te polsatowskie...khornik pisze:Oj PolSZmat ma strasznie nieudan¹ wiosne. Najpierw kara za "Kube Wojewodzkiego", potem fatalny i denny serial z Cesi¹ w roli g³ównej, idiotyczny Show!Time i coraz s³absze Wydarzenia. ¯al mi tylko Lisa i Ibisza bo ich potencja³ nie zas³uguje na stacje bêd¹c¹ na poziomie telewizji osiedlowej (chocia¿ ten drugi jest ju¿ "polsatowski").
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Czasem tu wpada
POlsat przygotowuje nowy serial komediowy dot. branÂży filmowej. "A jednak siĂŞ kreci" ma opowiadaĂŚ o pracy nad telenowelÂą "Prosto w serce". Problem w tym, Âże odtwĂłrcy roli zakochanych tak naprawdĂŞ sie nienawidzÂą, szlachetny bohater jest oszustem, oszust przemiÂłym czÂłowiekiem, a ascetyczny ksiÂądz -alkoholikiem. Premiera na jesieni. MoÂże byĂŚ nawet fajne ale POlszmat pewnie i tak zrobi z tego chaÂłture. P.S. - podobno Polsat krecil serial "Mybaby" czy tkoÂś wie co sie z nim stalo?
Ano krĂŞciÂł, ale czy nakrĂŞciÂł nikt nie wie... Wiele osĂłb (w tym ja) myÂśli, Âże zmienili po prostu nazwĂŞ i tak powstaÂło "Kochaj mnie, kochaj !". PamiĂŞtam, Âże "My baby" miaÂł opowiadaĂŚ historiĂŞ nowoczesnych kobiet, a o tym samym opowiada "KMK" (JeÂżeli ta gadajÂąca sama do siebie dziewczyna jest nowoczesnakhornik pisze:P.S. - podobno Polsat krecil serial "Mybaby" czy tkoÂś wie co sie z nim stalo?

-
- Czasem tu wpada
Serial "Mybaby" mial byÌ o czymœ innym - do corki miala przyjechaÌ matka z Ameryki itd. Ale g³ówna role miala tam te¿ Cesia, wiec pewnie zrezygnowali z tego projektu i napisali na kolanie scenariusz "Kochaj mnie kochaj".
[ Dodano: PiÂą Maj 05, 2006 4:06 pm ]
Kolejny serial PolSZmatu a w roli g³ównej Pawe³ Orleaùski. Ma on graÌ jakiegoœ samotnego i przystojnego biznesmana. Lepiej aby zrobili jeden a dobry serial ni¿ 10 cha³tur. Kiedyœ fajne bylo nawet "Samo ¯ycie" ale teraz te¿ jest do niczego.
[ Dodano: PiÂą Maj 05, 2006 4:06 pm ]
Kolejny serial PolSZmatu a w roli g³ównej Pawe³ Orleaùski. Ma on graÌ jakiegoœ samotnego i przystojnego biznesmana. Lepiej aby zrobili jeden a dobry serial ni¿ 10 cha³tur. Kiedyœ fajne bylo nawet "Samo ¯ycie" ale teraz te¿ jest do niczego.
Widzê, ¿e "roœnie" kolejna polszmatowska gwiazda. :> W teleturniejach jest nawet dobry, ale czy w serialukhornik pisze:Kolejny serial PolSZmatu a w roli g³ównej Pawe³ Orleaùski. Ma on graÌ jakiegoœ samotnego i przystojnego biznesmana.

OrleaĂąski dobry?
To ci Âżart.
JuÂż Bieleninik i WrĂłblewska sÂą lepsi
. OrleaĂąski potrafi tylko powtarzaĂŚ kwestie: Dobrze, nastĂŞpne pytanie. 1500 zÂłotych na koncie, 20 sekund czasu do koĂąca. Kolejne pytanie. On jest abrdziej mdÂły, niÂż Olivier Janiak, Tomasz Kammel i MiÂśtal razem wziĂŞci.
Ja bym te jego teleturnieje lepiej poprowadzi³! :devil: 0 polotu. Jak koleœ waln¹³ z tym obci¹ganiem, to nawet nie wiedzia³ jak siê zachowaÌ w³aœciwie. :hyh: Po prostu se wyszed³ i siê œmia³. :uhh:

-
- Czasem tu wpada
Wieszamy tu psy na Polsacie ale czy uwaÂżacie Âże jakieÂś produkcje tej stacji sÂą lub byÂły dobre? Ja np. uwaÂżam Âże dobrym serialem jest "Fala zbrodni"a z talk-show program Kuby WojewĂłdzkiego. A czy wy widzicie jakies plusy Polsatu?
JuÂż tutaj o tym chyba pisaliÂśmy...
+ polszmatu jest teleturniej "Grasz czy nie grasz".
Bardzo polubiÂłem ten program choĂŚ oglÂądam go tak sobie, bo w tym samym czasie leci "Niania" - akurat gdy jest finaÂł.
MoÂże teÂż byĂŚ "Gra w ciemno" - to teÂż dobry teleturniej...
"Kuba WojewĂłdzki" (no wÂłasnie o tym programie zapomniaÂłem) teÂż jest dobry.
W kaÂżdym odcinku jest coÂś Âśmiesznego i ciekawego.
DziÂś czekam na ten program, bo bĂŞdzie UrbaĂąski.
I to chyba tyle.
Jeszcze czasem dajĂŞ fajne filmy np. wczoraj dali "Straszny film" - nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam te filmy z tej serii.
Czekam aÂż jeszcze powtĂłrzÂą "Straszny film 2 i 3".

+ polszmatu jest teleturniej "Grasz czy nie grasz".

MoÂże teÂż byĂŚ "Gra w ciemno" - to teÂż dobry teleturniej...
"Kuba WojewĂłdzki" (no wÂłasnie o tym programie zapomniaÂłem) teÂż jest dobry.

I to chyba tyle.