[TVN/TTV] Sędzia Anna Maria Wesołowska
Moderator: Łukasz
No, a co moÂżna o tym programie pisaĂŚ? :> Na poczatku kaÂżdy byÂł ciekawy jak to bĂŞdzie wygladaĂŚ w wersji TVN-owskiej, a teraz chyba wszystkim to siĂŞ znudziÂło.
Nawet nie ma ¿adnych informacji, artyku³ów o "Sêdzi Annie Marii Weso³owskiej"...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Ten program stal sie przewidywalny i wieje nudÂą. Mogliby realizowaĂŚ jakieÂś dluzsze wielowatkowe rozprawy nie tylko na jeden odcinek. Poza tym chociaz teraz jest inna formula przydalby sie drugi sĂŞdzia(oczywiscie wtedy zmiana nazwy programu).
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Lepiej by³oby na koùcu "W11". :] Tam siê dzieje wiele spraw gdzie na koùcu podaje siê ró¿ne wyroki, a w "Detektywach" nie, bo oni ró¿nymi sprawami siê zajmuj¹.abc pisze:Mogliby zrobiÌ tak: Jak Detektywi koùcz¹ siê tak: Jan Kowalski czeka na proces. To ten proces bêdzie prowadziÌ SAMW.

khornik pisze:. Poza tym chociaz teraz jest inna formula przydalby sie drugi sĂŞdzia(oczywiscie wtedy zmiana nazwy programu).
Drugi sĂŞdzia? Bez szans, przecieÂż ten program jest wÂłaÂśnie oparty na jednej sĂŞdzi! Na razie pojawiÂł siĂŞ przez moment drugi obroĂąca, ale chyba to byÂł wypadek przy pracy, bo on zasiada w Radzie Nadzorczej TVP

-
- Nowicjusz
Co to Ma byĂŚ???
PrzecieÂż ten program jest super !!!!!!!!!!Dlaczego puszczajÂą powtĂłrki???? Ja tego nie przeÂżyjĂŞ to mĂłj ukochany program ,a oni mogli zrobiĂŚ coÂś takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAMY 
to tyczy siĂŞ reÂżysera:
BLAGAM KRĂCIE NOWE ODCINKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to tyczy siĂŞ reÂżysera:
BLAGAM KRĂCIE NOWE ODCINKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale nie wiadomo czy bĂŞdÂą nowe odcinki czy nie. :> MoÂże zrobiÂą tak samo jak z "Detektywami" - czyli dadzÂą powtĂłrki w poniedziaÂłek i tam Âśrode, a w pozostaÂłe dni premiery.
Bo raczej na powtĂłrki to za wczeÂśnie. :> Koniec maja - tego jeszcze chyba nie byÂło.
Czekamy na jakieÂś oficjalne informacje.

Czekamy na jakieÂś oficjalne informacje.