Appartamento - czyli prawdopodobnie nowy program TVN.
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Appartamento - czyli prawdopodobnie nowy program TVN.
Co sÂądzice o tym nowym programie? Ja osobiÂście Cozzy nie znosze ale ciekawe co z tego wyjdzie. Mysle Âże to bedzie taka "niegrzeczna" wersja "Europy da siĂŞ lubiĂŚ".
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Narazie nie oceniam tego programu, bo po 1 nie wiadomo czy w ogĂłle bĂŞdzie, a po 2 jeszcze go nie widziaÂłem. :] No ale juÂż wiem, Âże prowadzÂący jest beznadziejny.
WolaÂłbym w tej roli zobaczyĂŚ juÂż jakiegoÂś Polaka...
I naszczĂŞÂście - jak pisze pewna strona - nie bĂŞdzie tam innych osĂłb z programu "Europa da siĂŞ lubiĂŚ".

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

có¿ czy ja wiem, mnie siê ten pomys³ jak narazie nie podoba. Trzeba coœ samemu wymyslic a nie, ze tak powiem "z¿ynaÌ" od innych telewizji. ChoÌ zapewne TVN-owski program bedzie lepszy. Tak wiêc, mówie zobaczymy co z tego wyjdzie ale narazie nie jestem przekonana...
....w świecie Faktów....
-
- Nowicjusz
Nie wró¿e TVNowi dobrych notowaù za ten program, wypowiedz Niny Terentiew w "Dzienniku" by³a moim zdaniem pewnego rodzaju przepowiednia która mo¿e siê sprawdziÌ: "Myœle ,¿e tego typu program ju¿ siê wypali³ ale ¿ycze jak najlepuiej TVNowi", heh tak naprawde pomyœlala: A miejcie straty!
Nie sÂądzĂŞ, Âże TVN wyemituje ten program, po tym jak EDSL zaczĂŞÂło tak traciĂŚ widzĂłw, ostatnie odcinki oglÂądaÂło podobno 2,5 miliona ludzi. MoÂże byĂŚ to ciekawszeod propozycji TVP, lecz nawet gdyby stacja to wyemitowaÂła to mam nadziejĂŞ, Âże nie w niedzielĂŞ o 20, bo bĂŞdĂŞ zmuszony oglÂądaĂŚ Ranczo 

Onet.pl napisaÂł:
Po "TaĂącu z gwiazdami" zostaje w TVN
Paolo Cozza, znany z programĂłw "Europa da siĂŞ lubiĂŚ" oraz "Taniec z gwiazdami", poprowadzi nowy show TVN-u - "Apartamento".
Bohaterami programu prowadzonego przez CozzĂŞ bĂŞdÂą zagraniczni goÂście, ktĂłrzy opowiedzÂą o tym, jak postrzegajÂą PolakĂłw. W pierwszym odcinku wystÂąpi rĂłwnieÂż Krzysztof Skiba, lider zespoÂłu Big Cyc. Muzyk odpowie na pytania zadawane przez tuzin obcokrajowcĂłw, na staÂłe mieszkajÂących w Polsce. Wszystkie wypowiedzi komentowaĂŚ bĂŞdÂą PaweÂł "Konjo" Konnak, Krzysztof Daukszewicz i MirosÂław Karas.
ReÂżyserem programu jest Wojciech IwaĂąski, ktĂłry z WÂłochem spotkaÂł siĂŞ przy okazji trzeciej edycji "TaĂąca z gwiazdami". Przypomnijmy, Âże Cozza razem z KamilÂą Drezno odpadli jako pierwsi z rywalizacji o KrysztaÂłowÂą KulĂŞ.
Jak na razie nieznana jest data emisji pierwszego odcinka "Apartamento". Decyzja o premierze zapadnie w przeciÂągu najbliÂższych kilkunastu dni