Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Studio Europa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Użytkownik
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Użytkownik »

Odcinek fajny - zw³aszcza ta sprawa, o której mówi³a Inga Rosiùska - ale ten z Brukseli o 2 latach Polski w UE by³ o niebo lepszy. Z fajn¹ analiz¹ o eurosceptykach i bzdurach, jakie wygadywali :D Ciekawe, czy jeszcze kiedyœ bêdzie taki wyjazdowy??? Oby. Tylko na jaki temat??? Tak czy inaczej za ca³e Studio Europa Ani nale¿¹ siê wielkie :brawa: Zreszt¹ Indze te¿ :brawa:
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

dziÂś Ania w DNÂŻ. Ma Âładnie upiĂŞte wÂłosy :)

Raport popoÂłudniowy prowadzi wraz z AnnÂą JĂŞdrzejowskÂą :)
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
ZeTek
Początkujący
Początkujący

DzieĂą Na ÂŻywo - 9 maja 2006

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ooo capsy z AnnÂą KalczyĂąskÂą w upiĂŞtych wÂłosach :D
ZeTek stan¹³ jak zwykle na wysokoœci zadania :brawa:
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

no i dziÂś Ania teÂż w spiĂŞtyvh wÂłosach. :) wyglÂąda moim zdaniem bardzo fajnie...
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Kosik pisze:no i dziÂś Ania teÂż w spiĂŞtyvh wÂłosach. :) wyglÂąda moim zdaniem bardzo fajnie...
Zgadzam siĂŞ, te spiete wÂłosy jeszcze bardziej eksponujÂą jej Âładne rysy twarzy :)
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Post autor: krytyczny »

No i znowu same capsy albo komentarze w style: Ania byla, Ania bedzie, Ania jest, Ania ma spiete wlosy. Super watek :devil:
A Ania ma tak "ladne rysy", ze w plebiscycie Miss Tvn wyprzedzila ja Kazia Szczuka!
:google: :lol2: :lol2: :lol2:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

JakbyÂś nie zauwaÂżyÂł to K. Szczuka jest takÂże przed B. TadlÂą :devil:
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Macku, Ty to jestes chyba 24 na dobe w tym watku. Jestem pelen podziwu. Placi Ci za to p. Ania, czy co?:devil:
Nie upieram sie, ze Beata jest obiektywnie najpiekniejsza. Jest bardzo ladna, ma w przeciwienstiwe do niektorych regularne rysy i mnie sie podoba najbardziej. Ma piekne oczy i cudne ksztaltne usta (tez w przeciwienstwie do niektorych) Tyle.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

krytyczny pisze:Macku, Ty to jestes chyba 24 na dobe w tym watku. Jestem pelen podziwu. Placi Ci za to p. Ania, czy co?:devil:
Nie doœÌ, ¿e p³aci, to pod po³owê userów sama siê pewnie podszywa i wypisuje o sobie same superlatywy.
p.s. cos ci emot nie wyszedÂł :devil:
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Wcale bym sie nie zdziwil! :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

nika pisze:
krytyczny pisze:Macku, Ty to jestes chyba 24 na dobe w tym watku. Jestem pelen podziwu. Placi Ci za to p. Ania, czy co?:devil:
Nie doœÌ, ¿e p³aci, to pod po³owê userów sama siê pewnie podszywa i wypisuje o sobie same superlatywy.
I co z tego? Nawet, gdyby p³aci³a, to co w tym z³ego? ;) Ja te¿ p³acê Funcky 1z³ od posta napisanego przez ni¹ w w¹tku Anity :lol: ... ale teraz chce podnieœÌ stawkê, bo musi siê nieŸle nawysilaÌ, ¿eby cokolwiek o Anicie napisaÌ :? ¯art ;) :lol2:

Ania jest tak wyjÂątkowÂą dziennikarkÂą, Âże nie musi nikomu pÂłaciĂŚ, czy nawet prosiĂŚ, Âżeby jÂą zauwaÂżyÂł, czy coÂś miÂłego i pochlebnego o niej napisaÂł :D
Od mojej ostatniej wizyty niestety minĂŞÂło juÂż sporo czasu :/ Ale to tylko z tego powodu, Âże jakoÂś trudno mi byÂło wygospodarowaĂŚ czas i okolicznoÂści, Âżeby mĂłc AniĂŞ w tivi oglÂądaĂŚ :/
ZrekompensowaÂłem sobie za to braki w weekend, a dokÂładniej piÂątek i sobotĂŞ :D
PiÂątek niezwykle intensywny dla Ani – jak ona to robi, Âże w jeden dzieĂą potrafiÂła rozmawiaĂŚ z goÂściem w studio – trudny rozmĂłwca Bielan z PiS, nagraĂŚ Studio Europa i jeszcze zabÂłysn¹Ì w wieczornym raporcie :shock: To siĂŞ nazywa intensywna i efektywna ... i efektowna praca dziennikarska :brawa:
Rozmowa poranna, jak ju¿ wspomnia³em do naj³atwiejszych nie nale¿a³a, bo rozmówca wyj¹tkowo nie mia³ ochoty udzieliÌ ¿adnej konkretnej odpowiedzi, tylko kr¹¿y³ wokó³ meritum, ale Ania oczywiœci z w³aœciwym sobie taktem radzi³a sobie bardzo dobrze :D
Domyœlam siê, ¿e póŸniej nagrywa³a sobotni odcinek SE :mhm: No ³adnie - ca³y dzieù w pracy! Od rych³ego rana, do wieczora!
Bo wieczorem, jak te¿ ju¿ wspomina³em Ania wespó³ z MaÌkiem Knapikiem prowadzili wieczorny raport :D
Takiego raportu jeszcze nie widziaÂłem!!! Totalna swoboda biÂła zarĂłwno od Ani, to nic dziwnego, bo zawsze tak jest, ale takÂże od MaĂŚka, ktĂłry do tej pory wydawaÂł siĂŞ byĂŚ potwornie spiĂŞty w roli prezentera :D
Tak wiĂŞc duet jak najbardziej udany :D
A ze Studia Europa moÂżna byÂło siĂŞ dowiedzieĂŚ m.in., Âże Ania byÂła nominowana do nagrody "Europejski Ekran 2005", ale nagrodĂŞ otrzymaÂła tylko Inga RosiĂąska :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:

Ania jest tak wyjÂątkowÂą dziennikarkÂą, Âże nie musi nikomu pÂłaciĂŚ, czy nawet prosiĂŚ, Âżeby jÂą zauwaÂżyÂł, czy coÂś miÂłego i pochlebnego o niej napisaÂł :D
Zgadzam siĂŞ z TobÂą w zupeÂłnoÂści Black, moja wypowiedÂż byÂła ironicznym ukÂłonem w stronĂŞ wypowiedzi krytycznego , ktĂłremu nie podobaÂły siĂŞ tutaj peany, ochy i achy wyraÂżane o Ani w tym wÂątku i podsumowaÂł tu nas wszystkich, Âże na pewno Ania nam pÂłaci :lol:
ODPOWIEDZ