nika pisze:krytyczny pisze:Macku, Ty to jestes chyba 24 na dobe w tym watku. Jestem pelen podziwu. Placi Ci za to p. Ania, czy co?:devil:
Nie doœÌ, ¿e p³aci, to pod po³owê userów sama siê pewnie podszywa i wypisuje o sobie same superlatywy.
I co z tego? Nawet, gdyby pÂłaciÂła, to co w tym zÂłego?

Ja teÂż pÂłacĂŞ Funcky 1zÂł od posta napisanego przez niÂą w wÂątku Anity

... ale teraz chce podnieœÌ stawkê, bo musi siê nieŸle nawysilaÌ, ¿eby cokolwiek o Anicie napisaÌ :? ¯art
Ania jest tak wyjÂątkowÂą dziennikarkÂą, Âże nie musi nikomu pÂłaciĂŚ, czy nawet prosiĂŚ, Âżeby jÂą zauwaÂżyÂł, czy coÂś miÂłego i pochlebnego o niej napisaÂł
Od mojej ostatniej wizyty niestety minĂŞÂło juÂż sporo czasu :/ Ale to tylko z tego powodu, Âże jakoÂś trudno mi byÂło wygospodarowaĂŚ czas i okolicznoÂści, Âżeby mĂłc AniĂŞ w tivi oglÂądaĂŚ :/
ZrekompensowaÂłem sobie za to braki w weekend, a dokÂładniej piÂątek i sobotĂŞ
PiÂątek niezwykle intensywny dla Ani – jak ona to robi, Âże w jeden dzieĂą potrafiÂła rozmawiaĂŚ z goÂściem w studio – trudny rozmĂłwca Bielan z PiS, nagraĂŚ Studio Europa i jeszcze zabÂłysn¹Ì w wieczornym raporcie

To siĂŞ nazywa intensywna i efektywna ... i efektowna praca dziennikarska :brawa:
Rozmowa poranna, jak ju¿ wspomnia³em do naj³atwiejszych nie nale¿a³a, bo rozmówca wyj¹tkowo nie mia³ ochoty udzieliÌ ¿adnej konkretnej odpowiedzi, tylko kr¹¿y³ wokó³ meritum, ale Ania oczywiœci z w³aœciwym sobie taktem radzi³a sobie bardzo dobrze
Domyœlam siê, ¿e póŸniej nagrywa³a sobotni odcinek SE :mhm: No ³adnie - ca³y dzieù w pracy! Od rych³ego rana, do wieczora!
Bo wieczorem, jak te¿ ju¿ wspomina³em Ania wespó³ z MaÌkiem Knapikiem prowadzili wieczorny raport
Takiego raportu jeszcze nie widziaÂłem!!! Totalna swoboda biÂła zarĂłwno od Ani, to nic dziwnego, bo zawsze tak jest, ale takÂże od MaĂŚka, ktĂłry do tej pory wydawaÂł siĂŞ byĂŚ potwornie spiĂŞty w roli prezentera
Tak wiĂŞc duet jak najbardziej udany
A ze Studia Europa moÂżna byÂło siĂŞ dowiedzieĂŚ m.in., Âże Ania byÂła nominowana do nagrody "Europejski Ekran 2005", ale nagrodĂŞ otrzymaÂła tylko Inga RosiĂąska :sad: