Dla mnie program bardzo siĂŞ podobaÂł i wypowiadaÂłem sie juÂż na jego temat na innym forum ale dyskusja siĂŞ nie klei tam a wiĂŞc przytoczĂŞ mĂłj post tutaj.
OsobiÂście uwaÂżam, Âże program jest bardzo dobry i nareszcie TV4 pokazaÂło dla TVN-u, Âże moÂżna zrobiĂŚ dobry program, moÂże i nawet lepszy od "RozmĂłw w toku" ale jeszcze zobaczymy czy spodoba siĂŞ ludziom.
Dla mnie pierwszy odcinek siĂŞ podobaÂł i tematy poruszane w nim byÂły ciekawe. Dyskusja o tym, czy facet ma prawo ubiegaĂŚ siĂŞ o swojÂą dziaÂłkĂŞ przypomniaÂła mi dawny program Polsatu pt. "PodejdÂź no do pÂłota"

gdy¿ dialogi by³y zabawne a publicznoœÌ siê œmia³a. Ot na przyk³ad jak s¹siedzi z dzia³ek oskar¿ali tego faceta ¿e "sra dooko³a altanki"

albo jak zdenerwowany w³aœciciel zacz¹³ krzyczeÌ: "Mam papiery durniu ! Durniu mam papiery, mogê ci pokazaÌ !"

Drugi temat byÂł juÂż bardziej na powaÂżnie ale udziaÂł braÂły tam osoby, ktĂłre wystĂŞpowaÂły juÂż kiedyÂś w programie "Zerwane wiĂŞzi" na Polsacie.
Kobieta opowiadaÂła o swoim dzieciĂąstwie i o tym jak rodzina adopcyjna pozbyÂła siĂŞ jej wyrzucajÂąc jÂą z domu.
Zdecydowanie dla mnie program jest ciekawszy niÂż produkcja TVN-u i jest realizowany z rozmachem. RealizacjĂŞ obu programĂłw mogĂŞ porĂłwnaĂŚ z programami "W imieniu prawa" z Polsatu i "SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska" z TVN-u - zupeÂłnie inne podejÂście do sprawy - i znĂłw Polsat wygrywa.