[TVN] W11 - Wydział Śledczy
Moderator: Łukasz
a mnie sie wydaje ze bardziej sprawy KRYMINALNYCH sa koloryzowane i przedobrzsane takie troche BAJKOWE no i nie podoba mi siesposĂłb w jaki aktorzy GRAJA POLICJANTĂłW chcyba za bardzo wczuwaja sie w role i denerwuje mnie to jak chcÂą udawac "TWARDZIELI" ....
W11 to W11 ...DETEKTYWI TO DETEKTYWI dla mnie OBA SERIALE SÂą swietne!!! bez dwĂłch zdan
Odcinek z CEBULA byÂł rewelacyjny problem dotyczacy chyba wszystkich i w ogĂłle...
TAK TRZYMAĂŚ
W11 to W11 ...DETEKTYWI TO DETEKTYWI dla mnie OBA SERIALE SÂą swietne!!! bez dwĂłch zdan
Odcinek z CEBULA byÂł rewelacyjny problem dotyczacy chyba wszystkich i w ogĂłle...
TAK TRZYMAĂŚ
wiesz co skosultuj swĂłj przypadek u lekarza bo chyba tyle ci w twoim mĂłzgu pozostaÂło nie oglÂądasz Kryminalnych wiec siĂŞ na ich temat nie wypowiadaj bo policja wÂłaÂśnie taka musi byĂŚ taka jakak oni grajÂą prawdziwa ostra twarda a nie proszĂŞ otworzyĂŚ [policja banfdzior otwiera i jeszcze daje im rÂączki do kajdanek
oczywiÂście to scenariusz z W11 badziwnego gĂłwna sraczki!
oczywiÂście to scenariusz z W11 badziwnego gĂłwna sraczki!
badziwe jakich ma³o i ten ¿enuj¹cy tytu³ tak pracuje prawdziwa policja jakby tak praxow¹³a to £ukasz z Poznnaia do dzisija by ¿y³ a Dawid nie by³ by na wó¿ku inwalidzkim tajk to chyba pracuj¹ w Bajce o POlicjantach chyba jakœ kiedyœ widziz³am ci policjanùci nawe wygl¹daj¹ jak z bajki te nosy te ³ysiny, i do tego bez wykszta³cenia co to jest zawodówka albo tecfhnikum tyo nic i k¿dy z nixch jest zdegenerowany g³upia Palka jesy ju¿ babci¹ a cieszy siê jkaby ju¿ mia³a 50 lat i jaka sczzêœliwa ¿e jwej córeczk w tym samymwikeu urodzi³a co ona jak ja bym siê dopwiedziz¹³ o ci¹¿y mego dziecka w wiekiu 17 lat to bym da³a pop¿¹dne lanie i wyrzucia³a z domu a ta siê lansuje!!! Zdegenerowanie totalne!!!!!!
Do tego brak profesjonalizmu
Kryminalni sa the best!!!! OczywiÂście!!!
[ Dodano: PiÂą Maj 19, 2006 8:34 pm ]
"Taùca z gwiazdami". Jak ju¿ informowaliœmy, ogl¹da³o go w niedzielê 7,4 mln widzów. Wysoki wynik zanotowa³ te¿ serial "Na Wspólnej", który we wtorek zgromadzi³ przed telewizorami ponad 3,9 mln widzów. 3,6 mln osób ogl¹da³o natomiast niedzielne wydanie "Faktów". Dobre wyniki notuje równie¿ magazyn interwencyjny "Uwaga!". Kulisy s³awy Iwony Szymaùskiej-Pavlovic zgromadzi³y przed ekranami niemal 3,4 mln telewidzów. 200 tys. osób mniej ogl¹da³o z kolei "Pod napiêciem", a 3,1 mln widzów œledzi³o losy bohaterów serialu "Kryminalni". Wyj¹tkowo ma³¹ widowniê odnotowa³ serial "Detektywi", który ogl¹da³o w poniedzia³ek jedynie 2,3 mln osób.
Jak saÂłobo niektĂłre filmy wstyd!
Do tego brak profesjonalizmu
Kryminalni sa the best!!!! OczywiÂście!!!
[ Dodano: PiÂą Maj 19, 2006 8:34 pm ]
"Taùca z gwiazdami". Jak ju¿ informowaliœmy, ogl¹da³o go w niedzielê 7,4 mln widzów. Wysoki wynik zanotowa³ te¿ serial "Na Wspólnej", który we wtorek zgromadzi³ przed telewizorami ponad 3,9 mln widzów. 3,6 mln osób ogl¹da³o natomiast niedzielne wydanie "Faktów". Dobre wyniki notuje równie¿ magazyn interwencyjny "Uwaga!". Kulisy s³awy Iwony Szymaùskiej-Pavlovic zgromadzi³y przed ekranami niemal 3,4 mln telewidzów. 200 tys. osób mniej ogl¹da³o z kolei "Pod napiêciem", a 3,1 mln widzów œledzi³o losy bohaterów serialu "Kryminalni". Wyj¹tkowo ma³¹ widowniê odnotowa³ serial "Detektywi", który ogl¹da³o w poniedzia³ek jedynie 2,3 mln osób.
Jak saÂłobo niektĂłre filmy wstyd!
-
- Czasem tu wpada
Aniu 18 wyobraŸ sobie, ¿e s¹ osoby które lubi¹ ogl¹daÌ W11. Uwa¿am ¿e tego serialu nie mo¿na porównywaÌ z Kryminalnymi bo W11 to pól dokument pó³ serial gdzie gra aktorów nie jest najwa¿niejsza, a Krymialni to zwyk³y serial.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
To chyba niesttey ten badziewq nigdy nie bêdzie godny obejrzenia nawet 5 minut, zastrzaj¹ca g³upota sztucznoœÌ i amatorsczyzna nawet we wakacje telewizja TVN zamioerza nasz katowaÌ t¹ g³upot¹, bo¿e a kiedyœ by³a to moja ulubiona stacja a teraz tylko serial Kryminalni trzyma poziom i nic poza tym!!! A dzisiejszy odciek zabójczy Marek w roli ojca porwanego syna i ten p³acz Krzysia w oddali , odcinek Boski!!!!!
Serial NA DOBRE I NA ZłE najlepszym polskim serialem we wszytskich dziedzinach sztuki!
Droga Aniu_18 jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia tylko ciagle krytykujesz to nie pisz nic! Rozumiem nie lubisz tego serialu i juÂż to napisaÂłaÂś - akceptujĂŞ to, ale po co to wszystko powtarzasz w kaÂżdym swoim poÂście w tym temacie
:? I jeszcze w kaÂżdym poÂłowa jest o "Kryminalnych". :? RadziÂł bym Ci zajaĂŚ siĂŞ czymÂś innym np. naukÂą moÂże jĂŞzyka polskiego, bo w Twoich postach niektĂłre zdania "kupy" siĂŞ nie trzymajÂą...
A Joanna i RafaÂł dobrze sobie poradzili.
WiedziaÂłem, Âże tak bĂŞdzie.
Specjalnie oglÂądaÂłem ten odcinek Âżeby to zobaczyĂŚ.
Ich sprawa byÂła taka sobie, ale niektĂłre sytuacje byÂły zabawne np. ta gdy Joann klikaÂła na gg. 

A Joanna i RafaÂł dobrze sobie poradzili.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Fajnie, ¿e W11 bêdzie w wakacje. Oczyiwœcie szkoda, ¿e tylko powtórki , ale ostatnio trochê odcinków opuœci³em, wiêc teraz bêdê móg³ je zobaczyÌ. Jednym z niewielu odcinków jaki ostatnio ogl¹da³em by³ w³aœnie odcinek Joasi i Rafa³a. By³ bardzo fajny, a i komisarze dobrze wspó³pracowali. Aniu18 jeœli jesteœ fanatyczk¹ "Kryminalnych", a "W11" chcia³abyœ spaliÌ na stosie to proszê Ciê nie pisz tego w ka¿dym Twoim poœcie. Pozdrawiam 

dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...