Nie widziałem wcześniej, czy to może jej początki na wizji?
Ustrzeliłem z samego ranka dwa 'obrazki'

Moderator: Łukasz
Jak dla mnie teÂżjak dla mnie odkrycie roku![]()
A kto ciê na te wspomnienia nakierowa³ :>Otó¿ ja pierwszy raz widzia³em j¹ - pamiêtam jak przez mg³ê
No i teraz wystosowujĂŞ modÂły, Âżeby Agata czym prĂŞdzej ruszyÂła szturmem na WarszawkĂŞ
Tak oczywiÂście, Âże Ty Funcky, ale ÂżaÂłujĂŞ, Âże tak maÂło pamiĂŞtam :/A kto ciĂŞ na te wspomnienia nakierowaÂł
A jak to bywa z intrygujÂącymi niewiastami sÂą bardzo skryte i jej wielbiciele nie mogÂą wydostaĂŚ od niej Âżadnych informacji poza tÂą, Âże studiowaÂła na poznaĂąskim uniwerku :devil:W ogĂłle jest taka intrygujÂąca
Masz racjĂŞ, w tvn niczego nie moÂżna byĂŚ pewnym, nawet tego jak siĂŞ ma na imiĂŞ :devil:A narazie moÂże nie jest pewna swojej przyszÂłosci w stacji i woli nie przeginaĂŚ z 'popularnoÂściÂą'
ale¿ mnie by to wcale nie przeszkadza³o, gdyby Agata musia³a podj¹Ì ten tematAle temat do omawiania doœÌ przygnêbiaj¹cy
To pewniak, czy tylko przypuszczenie :> JeÂśli moÂżna tam spotkaĂŚ AgatĂŞ, to chyba niedÂługo siĂŞ tam wybiorĂŞnika pisze:Agata pewnie wyskoczyÂła na przepyszne tortellinido knajpki Saloon znajdujÂącej siĂŞ naprzeciw poznaĂąskiej filli TVN24 skÂąd nadajÂą relacje o Pyrlandii i okolicach.
Niestety to tylko przypuszczenie :? , ale mo¿na tam siê zaczaiÌ i usi¹œÌ przy takim stoliku na koùcu sali znajduj¹cym sie przy oknie, które wychodzi na wejœcie do tvn24 i sacz¹c piwko i zajadaj¹c naleœniki mozna poobserwowaÌ czy Agata wychodziBlack Jack '62 pisze:To pewniak, czy tylko przypuszczenie :> Jeœli mo¿na tam spotkaÌ Agatê, to chyba nied³ugo siê tam wybiorênika pisze:![]()
:mhm: Saloon, to ta country knajpka Obrazek przy ul. ÂŻydowskiej (okolice Ratusza) :> Nie grajÂą tam country (i caÂłe szczĂŞÂście :devil: ), ale za to bluesa
To by odstraszyÂło klijentelĂŞ :devil:Na szczĂŞÂście nie puszczaja country![]()
To nie w moim stylu[...]ale moÂżna tam siĂŞ zaczaiĂŚ [...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości