Kropka TV
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Kropka TV
Od dwĂłch tygodni w reklamach sieci sklepĂłw Biedronka i w samych sklepach pojawiÂł siĂŞ nowy tygodnik Kropka TV patrzÂąc w tworzÂącej siĂŞ stronie okÂładke ma caÂłkiem caÂłkiem .mam nadzieje Âże nie bĂŞdzie program wzorowany na tele programach tak jak to robi Tele Program.
Przytakim czymÂś Tele Leader nie da rady aprzyokazji widzieliÂście inne "sklepowe gazety tv"np Tele Albert
Przytakim czymÂś Tele Leader nie da rady aprzyokazji widzieliÂście inne "sklepowe gazety tv"np Tele Albert
Ostatnio zmieniony niedziela 14 maja 2006, 09:37 przez krzysztof205, łącznie zmieniany 1 raz.
krzysztof miśkowicz
Niezaleznie od tego jak fajny byÂłby ten nowy teleprogram, nie kupie go, bo z zaÂłozenia bojkotujĂŞ produkty Biedronki. Za co? Za haniebne wykorzystywanie swoich byÂłych i pewnie teÂż obecnych pracownikĂłw, ktĂłzy harujÂą po wiele godzin i nadgodzin za smieszne pieniÂądze. TakÂże TvKropce mĂłwiĂŞ niestety nie dziĂŞkujĂŞ!
Ciesze siĂŞ Âże nie tylko ja bojkotujĂŞ BiedronkĂŞ
Masz racje to co zafundowaÂła Biedronka swoim pracownikom to byÂło piekÂło na ziemi.Dlatego ja teÂż mam BiedronkĂŞ,caÂły koncern Geronimo i jego prezesa w d.... .

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!