Wybierzmy Miss TVN!
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Teraz mi siĂŞ przypomniaÂło, w kontekÂście tej nominacji, Âże Anita byÂła w tym roku do WiktorĂłw nominowana :hahaha:
Normalnie paradox, istny paradox :rozglada: :devil:
Dziewczyna od ponad dwĂłch lat jest tyle na wizji co kot napÂłakaÂł, od dwĂłch tygodni nie ma jej wcale, a jest w czoÂłowej trĂłjce kandydatek pretendujÂących do tytuÂłu ''miss tvn''
Nie zapomnijcie KingĂŞ poinformowaĂŚ - moÂże w DDtvn o tym wspomni?
Ale pĂłki co ...
Kiss, kiss, kiiiiiiiiiiiiiiiiiiss - kaÂżda z Was moÂże dziÂś zostaĂŚ miiiiiiisssssss :spiewa: :tanczy:
Normalnie paradox, istny paradox :rozglada: :devil:

Ju¿ chyba wiem, kto wygra plebiscytkhornik pisze:Przepraszam za opóŸnienie - oto wyniki I etapu :
Kinga Rusin - 57 pkt.
Justyna Pochanke - 56 pkt.
Anita Werner - 51 pkt.
Od teraz (niedÂługo bĂŞdzie ankieta) moÂżna tylko gÂłosowaĂŚ tylko na te panie.

Nie zapomnijcie KingĂŞ poinformowaĂŚ - moÂże w DDtvn o tym wspomni?

Ale pĂłki co ...
Kiss, kiss, kiiiiiiiiiiiiiiiiiiss - kaÂżda z Was moÂże dziÂś zostaĂŚ miiiiiiisssssss :spiewa: :tanczy:

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Zgodnie z zapowiedziÂą jest ankieta. ÂŻeby finaÂł byÂł jeszcze bardziej ekscytujÂący, to wynik pojawi siĂŞ dopiero po zakoĂączeniu ankiety, a czas waÂżnoÂści ankiety to 3 dni.
MoÂże byĂŚ ciekawie, bo z jednej strony w nominacjach zwyciĂŞÂżyÂła Kinga Rusin, a z drugiej, to Anita Werner i Justyna Pochanke majÂą najbardziej oblegane i najdÂłuÂższe wÂątki.
ZresztÂą liczba gÂłosĂłw byÂła bardzo wyrĂłwnana.
Zapraszam do gÂłosowaniam, tam pod spodem dokÂładnie jest napisane ile czasu pozostaÂło do koĂąca.
A khornikowi dziĂŞkujĂŞ za PW i zliczenie gÂłosĂłw. :brawa:
MoÂże byĂŚ ciekawie, bo z jednej strony w nominacjach zwyciĂŞÂżyÂła Kinga Rusin, a z drugiej, to Anita Werner i Justyna Pochanke majÂą najbardziej oblegane i najdÂłuÂższe wÂątki.

Zapraszam do gÂłosowaniam, tam pod spodem dokÂładnie jest napisane ile czasu pozostaÂło do koĂąca.
A khornikowi dziĂŞkujĂŞ za PW i zliczenie gÂłosĂłw. :brawa:
-
- Stały bywalec
Jaaakkaaa szkodddaaa :/I nie jest to kobieta ktora zdobyla u mnie 5 pkt.

Anita ponoĂŚ za wysoka na missAle pĂłki co ...
Kiss, kiss, kiiiiiiiiiiiiiiiiiiss - kaÂżda z Was moÂże dziÂś zostaĂŚ miiiiiiisssssss

Black – niekoniecznie! BĂŞdzie zaskoczenie jak w TzGJuÂż chyba wiem, kto wygra plebiscyt
Nie zapomnijcie KingĂŞ poinformowaĂŚ - moÂże w DDtvn o tym wspomni?![]()

A widzisz, teraz nastaÂły czasy, Âże gÂłosy majÂą siĂŞ wprost odwrotnie do powszechnie panujÂącego trendu, Âże tak to nazwĂŞMoÂże byĂŚ ciekawie, bo z jednej strony w nominacjach zwyciĂŞÂżyÂła Kinga Rusin, a z drugiej, to Anita Werner i Justyna Pochanke majÂą najbardziej oblegane i najdÂłuÂższe wÂątki.

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
WyglÂąda na to, Âże to dla wielu tajne gÂłosowanie :>
Ale ja postanowiÂłem zdradziĂŚ, na ktĂłrÂą damĂŞ oddaÂłem mĂłj gÂłos :]
Dla wielu pewnie bĂŞdzie zaskoczeniem jeÂśli napiszĂŞ, Âże oddaÂłem go na DamĂŞ Pik – AnitĂŞ Werner :devil:
Pytanie: dlaczego mĂłj wybĂłr padÂł wÂłaÂśnie na niÂą?
OdpowiedÂź jest prosta
Ano dlatego, Âże obowiÂązkiem kaÂżdego wielkiego i wiernego fana jest braĂŚ udziaÂł w tego typu przedsiĂŞwziĂŞciach. Nie oddaÂłem jednak mojego gÂłosu z musu, nie nie! To byÂła czysta przyjemnoœÌ wynikajÂąca z oczywistego przeÂświadczenia, Âże Anita jest po prostu the best!!! A przeÂświadczenie to wynika z wieloletniej obserwacji pracy i umiejĂŞtnoÂści Anity, ktĂłra przerodziÂła siĂŞ z czasem - juÂż ÂśmiaÂło mogĂŞ pisaĂŚ – w fascynacjĂŞ
A fascynacja - o dziwo! – nie sÂłabnie pomimo przeciwnie od pewnego czasu wiejÂącym wiatrom, ktĂłra – zaryzykujĂŞ stwierdzenie – przybiera nawet ostatnio na sile! Ale jak to bywa ... w przyrodzie nic nie ginie, przyroda potrafi siĂŞ odradzaĂŚ!
Tylko dokÂąd mnie ta fascynacja zaprowadzi? Jak siĂŞ dowiem, to na pewno podzielĂŞ siĂŞ z Wami faktami i refleksjÂą
A có¿ takiego fascynujÂącego w tej Anicie? – zapytacie. Skoro jest ktoÂś, kto nie zna na to pytanie odpowiedzi, tzn., Âże nigdy Anity nie oglÂądaÂł w telewizorze
NajproÂściej i najkrĂłcej byÂłoby odpowiedzieĂŚ takiemu laikowi – wszystko! Bo tak w gruncie rzeczy jest, Âże w Anicie moÂże fascynowaĂŚ wszystko, ale na pewno to za maÂło, uÂżyĂŚ do opisania tej wspaniaÂłej osobowoÂści jedynie jednego sÂłowa.
A co jÂą cechuje, co jest jej znakiem rozpoznawczym?
Skoro to konkurs na miss tvn, to oczywiœcie na pocz¹tek (wa¿¹c to pierwsze wra¿enie jakie nachodzi cz³owieka, kiedy pomyœli o konkursie na miss
) trzeba wspomnieĂŚ o tym, Âże Anita to szalenie atrakcyjna dziennikarka, obdarzona oryginalnÂą urodÂą, niebanalnym wzrostem, nieziemsko dÂługimi nogami, nienagannÂą sylwetkÂą
Nic wiĂŞc dziwnego, Âże nowy red. naczelny FaktĂłw - pĂłki co - dostrzegÂł tylko te walory Anity i chce jÂą widzieĂŚ w Playboy’u, ale z czasem, mam nadziejĂŞ, dostrzeÂże i te atuty Anity, o ktĂłrych bĂŞdĂŞ teraz pisaÂł ...
Na wizji szeroko pojêty profesjonalizm: mimo m³odego wieku spory warsztat pracy, etyka, wiedza, takt, pos³ugiwanie siê poprawnymi formami jêzyka, lekkoœÌ stylu, ciekawy dobór tematów, zdolnoœÌ do empatii, tolerancja dla myœl¹cych inaczej, a co do zdolnoœci puentowania i wnioskowania ... Anita wie, ¿e niekulturalnie jest przes³aniaÌ swoim widzi mi siê najwa¿niejszej treœci newsa.
Obiektywizm – z reguÂły stara siĂŞ przedstawiaĂŚ stanowiska obu stron w sporze – jeÂśli takowy istnieje, choĂŚ jej obiektywizm postrzegany przez zwykÂłego Âśmiertelnika musiaÂł znaleŸÌ swĂłj kres w obliczu coraz bardziej absurdalnych poczynaĂą politycznych obecnego obozu rzÂądzÂącego
Z ogólnych cech charakteru bohaterki posta, warto wymieniÌ: b³yskotliwoœÌ, ezoterycznoœÌ, pewnoœÌ siebie, urok osobisty, oryginalnoœÌ, rzetelnoœÌ, sumiennoœÌ, uporz¹dkowanie, wra¿liwoœÌ, takt
Moim zdaniem Anicie nale¿¹ siê wszystkie tytu³y, nagrody, wyró¿nienia, wszystko, o czym marzy, czego pragnie.
Ja od siebie ÂżyczĂŞ jej tego wszystkiego, co dla czÂłowieka najwaÂżniejsze: szczĂŞÂścia, zadowolenia (ogĂłlnego
), uznania zewszÂąd i by otaczali jÂą szczerzy, Âżyczliwi i dobrzy ludzie.
Anita jest ewenementem, maÂło jest na tym Âświecie osĂłb, ktĂłre - gdy widzÂą ja w telewizorze – przejdÂą obok niej obojĂŞtnie. To tzw. pierwsze wraÂżenie nie pozwala na obojĂŞtny odbiĂłr. A jakie zwykle jest to pierwsze wraÂżenie: aleÂż ona chÂłodna ... po chwili dodaje siĂŞ: aleÂż profesjonalna! Wielu zarzucaÂło jej, Âże uÂśmiech mĂłgÂłby dla niej w ogĂłle nie istnieĂŚ ... Âślepcy
Nie rozumiejÂą, Âże ten jej delikatny uÂśmiech, ktĂłry pojawia siĂŞ na twarzy Anity, jest w moim odczuciu, jak autograf, ktĂłrym Anita obdarowuje kaÂżdego indywidualnego widza
ByÂła swego czasu najmÂłodszÂą prowadzÂącÂą g³ówny serwis informacyjny. JuÂż w wieku 26 lat osiÂągnĂŞÂła tyle, na ile inni pracujÂą latami. Za swojÂą pracĂŞ zostaÂła nagrodzona statuetkÂą Wiktora – byÂło to w 2004 roku – roku najwiĂŞkszej popularnoÂści Anity, w ktĂłrym ogÂłoszono jÂą osobowoÂściÂą medialnÂą i wró¿ono ÂświetlanÂą przyszÂłoœÌ.
By³a w tym czasie osob¹ przez masy obserwatorów cenion¹, niektórzy do tej pory j¹ pamiêtaj¹ i ubolewaj¹, ¿e aktualnie gubi siê gdzieœ jej osobowoœÌ :/ S¹ momenty, ¿e teraz patrz¹c na Anitê nie poznajê jej ... nie chodzi tylko o to, ¿e od czasów, kiedy prowadzi³a g³ówne zmieni³a zasadniczo uczesanie
Z ambitnej dziewczyny, ktĂłra przez Âżycie szÂła po dwa stopnie naraz, przeistoczyÂła siĂŞ dziewczÂątko, ktĂłremu wystarcza realizowanie programu, ktĂłry uwstecznia jej dotychczasowe doÂświadczenie i umiejĂŞtnoÂści 
Niestety ''los'' chciaÂł, Âże jej biegnÂąca do przodu i to w oszaÂłamiajÂącym tempie, kariera aktualnie zatrzymaÂła siĂŞ w co najmniej dziwacznym, Âżeby nie napisaĂŚ martwym punkcie
Marnuje swĂłj talent pracujÂąc w niszowej stacji i poÂświĂŞcajÂąc swoje siÂły i czas na realizacjĂŞ ''kameralnego'' programu :/
Nie tĂŞdy droga Anitko! :nie:
Bardzo Âźle siĂŞ staÂło, Âże zaszufladkowano AnitĂŞ w strefie ''Damy Pik'' – jej autorskiego programu. Autorski program – brzmi nieÂźle, ale nie dla mnie! Moim zdaniem to nie jest program na miarĂŞ jej moÂżliwoÂści, mĂłgÂłby byĂŚ co najwyÂżej weekendowym dodatkiem do jej caÂłotygodniowej pracy na wizji! Ale niestety jest zupeÂłnie inaczej – nie po mojej myÂśli. Anita znika niemal caÂłkowicie z wizji (miesiÂąc maj jest tego najlepszym przykÂładem), nie zajmuje siĂŞ w wystarczajÂącym stopniu newsami, ktĂłre sÂą podstawÂą w pracy kaÂżdego liczÂącego siĂŞ dziennikarza!
Tak jak juÂż wyÂżej pisaÂłem – aktualnie gubi siĂŞ gdzieÂś osobowoœÌ Anity, ktĂłrÂą tak owocnie przez ostatnie lata ksztaÂłtowaÂła, ale z tego wzglĂŞdu, Âże osobowoœÌ ksztaÂłtowana jest przez caÂłe Âżycie, wiem ... a przynajmniej ÂżywiĂŞ gorÂącÂą nadziejĂŞ, Âże Anita wejdzie jeszcze w interakcjĂŞ ze Âśrodowiskiem spoÂłeczno – medialnym.
Dlatego ÂżyczĂŞ Anicie, Âżeby w koĂącu nadeszÂły dni, kiedy wszystkie kwiaty tego Âświata bĂŞdÂą kwitÂły tylko dla Niej ... :buzi:
Ale ja postanowiÂłem zdradziĂŚ, na ktĂłrÂą damĂŞ oddaÂłem mĂłj gÂłos :]
Dla wielu pewnie bĂŞdzie zaskoczeniem jeÂśli napiszĂŞ, Âże oddaÂłem go na DamĂŞ Pik – AnitĂŞ Werner :devil:
Pytanie: dlaczego mĂłj wybĂłr padÂł wÂłaÂśnie na niÂą?

OdpowiedÂź jest prosta

Tylko dokÂąd mnie ta fascynacja zaprowadzi? Jak siĂŞ dowiem, to na pewno podzielĂŞ siĂŞ z Wami faktami i refleksjÂą

A có¿ takiego fascynujÂącego w tej Anicie? – zapytacie. Skoro jest ktoÂś, kto nie zna na to pytanie odpowiedzi, tzn., Âże nigdy Anity nie oglÂądaÂł w telewizorze

A co jÂą cechuje, co jest jej znakiem rozpoznawczym?
Skoro to konkurs na miss tvn, to oczywiœcie na pocz¹tek (wa¿¹c to pierwsze wra¿enie jakie nachodzi cz³owieka, kiedy pomyœli o konkursie na miss

Na wizji szeroko pojêty profesjonalizm: mimo m³odego wieku spory warsztat pracy, etyka, wiedza, takt, pos³ugiwanie siê poprawnymi formami jêzyka, lekkoœÌ stylu, ciekawy dobór tematów, zdolnoœÌ do empatii, tolerancja dla myœl¹cych inaczej, a co do zdolnoœci puentowania i wnioskowania ... Anita wie, ¿e niekulturalnie jest przes³aniaÌ swoim widzi mi siê najwa¿niejszej treœci newsa.
Obiektywizm – z reguÂły stara siĂŞ przedstawiaĂŚ stanowiska obu stron w sporze – jeÂśli takowy istnieje, choĂŚ jej obiektywizm postrzegany przez zwykÂłego Âśmiertelnika musiaÂł znaleŸÌ swĂłj kres w obliczu coraz bardziej absurdalnych poczynaĂą politycznych obecnego obozu rzÂądzÂącego

Z ogólnych cech charakteru bohaterki posta, warto wymieniÌ: b³yskotliwoœÌ, ezoterycznoœÌ, pewnoœÌ siebie, urok osobisty, oryginalnoœÌ, rzetelnoœÌ, sumiennoœÌ, uporz¹dkowanie, wra¿liwoœÌ, takt

Moim zdaniem Anicie nale¿¹ siê wszystkie tytu³y, nagrody, wyró¿nienia, wszystko, o czym marzy, czego pragnie.
Ja od siebie ÂżyczĂŞ jej tego wszystkiego, co dla czÂłowieka najwaÂżniejsze: szczĂŞÂścia, zadowolenia (ogĂłlnego

Anita jest ewenementem, maÂło jest na tym Âświecie osĂłb, ktĂłre - gdy widzÂą ja w telewizorze – przejdÂą obok niej obojĂŞtnie. To tzw. pierwsze wraÂżenie nie pozwala na obojĂŞtny odbiĂłr. A jakie zwykle jest to pierwsze wraÂżenie: aleÂż ona chÂłodna ... po chwili dodaje siĂŞ: aleÂż profesjonalna! Wielu zarzucaÂło jej, Âże uÂśmiech mĂłgÂłby dla niej w ogĂłle nie istnieĂŚ ... Âślepcy

ByÂła swego czasu najmÂłodszÂą prowadzÂącÂą g³ówny serwis informacyjny. JuÂż w wieku 26 lat osiÂągnĂŞÂła tyle, na ile inni pracujÂą latami. Za swojÂą pracĂŞ zostaÂła nagrodzona statuetkÂą Wiktora – byÂło to w 2004 roku – roku najwiĂŞkszej popularnoÂści Anity, w ktĂłrym ogÂłoszono jÂą osobowoÂściÂą medialnÂą i wró¿ono ÂświetlanÂą przyszÂłoœÌ.
By³a w tym czasie osob¹ przez masy obserwatorów cenion¹, niektórzy do tej pory j¹ pamiêtaj¹ i ubolewaj¹, ¿e aktualnie gubi siê gdzieœ jej osobowoœÌ :/ S¹ momenty, ¿e teraz patrz¹c na Anitê nie poznajê jej ... nie chodzi tylko o to, ¿e od czasów, kiedy prowadzi³a g³ówne zmieni³a zasadniczo uczesanie

Niestety ''los'' chciaÂł, Âże jej biegnÂąca do przodu i to w oszaÂłamiajÂącym tempie, kariera aktualnie zatrzymaÂła siĂŞ w co najmniej dziwacznym, Âżeby nie napisaĂŚ martwym punkcie

Nie tĂŞdy droga Anitko! :nie:
Bardzo Âźle siĂŞ staÂło, Âże zaszufladkowano AnitĂŞ w strefie ''Damy Pik'' – jej autorskiego programu. Autorski program – brzmi nieÂźle, ale nie dla mnie! Moim zdaniem to nie jest program na miarĂŞ jej moÂżliwoÂści, mĂłgÂłby byĂŚ co najwyÂżej weekendowym dodatkiem do jej caÂłotygodniowej pracy na wizji! Ale niestety jest zupeÂłnie inaczej – nie po mojej myÂśli. Anita znika niemal caÂłkowicie z wizji (miesiÂąc maj jest tego najlepszym przykÂładem), nie zajmuje siĂŞ w wystarczajÂącym stopniu newsami, ktĂłre sÂą podstawÂą w pracy kaÂżdego liczÂącego siĂŞ dziennikarza!
Tak jak juÂż wyÂżej pisaÂłem – aktualnie gubi siĂŞ gdzieÂś osobowoœÌ Anity, ktĂłrÂą tak owocnie przez ostatnie lata ksztaÂłtowaÂła, ale z tego wzglĂŞdu, Âże osobowoœÌ ksztaÂłtowana jest przez caÂłe Âżycie, wiem ... a przynajmniej ÂżywiĂŞ gorÂącÂą nadziejĂŞ, Âże Anita wejdzie jeszcze w interakcjĂŞ ze Âśrodowiskiem spoÂłeczno – medialnym.
Dlatego ÂżyczĂŞ Anicie, Âżeby w koĂącu nadeszÂły dni, kiedy wszystkie kwiaty tego Âświata bĂŞdÂą kwitÂły tylko dla Niej ... :buzi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Ja nie bedĂŞ pisaÂł tak dÂługo jak Black bo nikomu siĂŞ tego nie bĂŞdzie chciaÂło czytaĂŚ
Justyna Pochanke jest po prostu najlepsza czy to siê komuœ podoba czy nie.Profesjonalizm nawet w najtrudniejszych sytuacjach.Ju¿ podczas pierwszej transmisji TVN24 zaci¹³ siê jej prompter
No a potem 11.09.2001.
Do tego niesamowity wdziêk urok i styl.Czegó¿ trzeba wiêcej chcieÌ
Niczego 

Justyna Pochanke jest po prostu najlepsza czy to siê komuœ podoba czy nie.Profesjonalizm nawet w najtrudniejszych sytuacjach.Ju¿ podczas pierwszej transmisji TVN24 zaci¹³ siê jej prompter

Do tego niesamowity wdziêk urok i styl.Czegó¿ trzeba wiêcej chcieÌ

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Justyna Pochanke
A ja czujĂŞ Âże trwa zaÂżarta walka miĂŞdzy AnitÂą, KingÂą i JustynÂą !
Niech wygra najlepsza (czyli Justyna)
Niech wygra najlepsza (czyli Justyna)

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Stały bywalec
-
- Czasem tu wpada
Ale ja nie powiedzialem, Âże chce Âżeby wygraÂła Anita . Ja po prostu uwaÂżam, Âże ona wygra mimo, Âże gÂłos oddaÂłem na KingĂŞ R.Funckyrella pisze: To byÂło trzeba na niÂą zagÂłosowaĂŚ
[ Dodano: Czw Maj 18, 2006 5:37 pm ]
ÂŁukaszu moÂże pokaÂż pierwsze wyniki bez nazwisk.
[ Dodano: Czw Maj 18, 2006 6:52 pm ]
Gratulujemy StyÂśce !! Dziekuje ÂŁukaszowi za duÂża pomoc w realizacji mojego pomyslu.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Superkhornik pisze:[ Dodano: Czw Maj 18, 2006 6:52 pm ]
Gratulujemy StyÂśce !! Dziekuje ÂŁukaszowi za duÂża pomoc w realizacji mojego pomyslu.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!