Aby nie dyskryminowaÌ Panów z TVN i Paù z forum czas na wybory Mistera TVN. Zasady podobne jak w wyborach miss. Przedstawiamy 5 kandydatów. Bêdzie mo¿na ich zg³aszaÌ do niedzieli 21 maja. PóŸniej odbêdzie sie II etap. Zapraszam!
Ostatnio zmieniony niedziela 21 maja 2006, 22:08 przez khornik, łącznie zmieniany 1 raz.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Marcinie troche trudno wybrac i tak gÂłupio. Ale sprĂłbujĂŞ (na chwile wnikne w mozg kobiety ) :
1.Olivier Janiak
2.Hubert UrbaĂąski
3.Szymon Majewski
4.ÂŁukasz Grass
5.Marcin Meller
:: Kamil pisze:A na czym to polega? Jest gÂłosowanie do gÂłosowania??
To jest odrêbne od wyborów Miss g³osowanie ale zasady takie same. Typuje sie 5 kandydatów do 21 maja. PóŸniej 3 najlepszych bêdzie "walczy³o" w finale.
:tanczy: Ja te¿ bêdê g³osowa³a, tylko muszê powa¿nie zastanowiÌ siê nad pozosta³¹ czwórk¹, bo nr 1 ju¿ oczywiœcie mam Mam, ale nie podam
PĂłki co
Im driving home for christmas Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Urody i wdziĂŞku nie bĂŞdĂŞ oceniaÂł z oczywistych wzglĂŞdĂłw.Pozostaje profesjonalizm.
1. ÂŁukasz Grass 2. Bogdan Rymanowski 3. Kamil Durczok 4. Grzegorz Miecugow 5. Tomasz Sianecki
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!