[TVN] Niania

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

pawell pisze:We wtorek o 22:30 kolejna odsÂłona kulis "Niani" w "Telewizji od kuchni" na TVN Style. :)

A w pewnym artykule wyczytaÂłem, Âże w jednym z odcinkĂłw bĂŞdÂą "Rozmowy w toku", w ktĂłrych bĂŞdzie uczestniczyĂŚ Frania Maj. :> OczywiÂście goÂścinnie wystÂąpi Ewa Drzyzga. :P To chyba dopiero w 3 serii lub jeszcze w 2 - nie wiem dokÂładnie... :P
Niee, w drugiej serii nie ma rozpisanego takiego odcinka
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Dzisiejszy odcinek bardzo fajny - znowu wiele podtekstow seksualnych. Poznaliœmy tajemnice torebki Karoliny z wibratorem w roli g³ównej :D. Poza tym po raz kolejny pokazano prawdzia nature Frani ktora mimo prostoty i kiczowatoœci tak naprawde jest honorowa i nie licza sie dla niej tylko pieniadze.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Luk@sz
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Luk@sz »

Widac nie dokladnie patrzyles,to nie byl wibrator tylko automatyczna szczoteczka do zebow.Obejrzyj powtorke jesli sadzisz ze sie myle.Pozdrawiam
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

OczywiÂście, Âże to nie byÂł wibrator, tylko szczoteczka do zĂŞbĂłw. :D :devil:
Ania_18
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ania_18 »

Niania jest extran a szczeg[iĂłlnie Agnieszka Âświetnie gra!!!!!!![/i]
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No rzeczywiscie to byla szczoteczka :P na pierwszy rzut oka inaczej to dla mnie wygladalo
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

[OT]

Post autor: Marcin »

GÂłodnemu chleb na myÂśli. :D Bez odbioru. :lol2:
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Marcin : ha ha ha. :P Naprawde smieszne :P Poza tym ta szczoteczka i tak nie znalazla sie tam bez przyczyzny :)
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

DziÂś w "Co za tydzieĂą" pokazywali m.in. jak nagrywajÂą jakiÂś odcinek IV serii "Niani". No i Frania braÂła udziaÂł w teleturnieju "NajcieĂąsze ogniwo". :D OczywiÂście program prowadziÂła Kazimiera Szczuka, ale nie jestem pewny czy oryginaÂł czy aktorka, ktĂłra jÂą parodiuje, ale raczej ta druga. :P :D

[ Dodano: 14 Maj 07, 08:01 ]
"Niania" ma szansĂŞ na Emmy:
Dziennik pisze:Serial "Niania" ma szansê podj¹Ì rywalizacjê z najwiêkszymi i najlepszymi serialami œwiata - pisze DZIENNIK. Amerykaùski producent Sony Pictures zg³osi³ go do Emmy Award, najwa¿niejszej nagrody telewizyjnej. Nominacje zostan¹ og³oszone w czerwcu, a nagrody bêd¹ przyznawane we wrzeœniu.

"Niania", jeÂżeli dostanie nominacjĂŞ, bĂŞdzie rywalizowaĂŚ w kategorii najlepszy serial zagraniczny.

TVN od pocz¹tku mocno stawia³ na tê produkcjê, w której g³ówne role graj¹ Agnieszka Dygant, Tomasz Kot i Adam Ferency. " Stosuj¹c porównanie prezydenta Wa³êsy, "Niania" to lamborghini wœród seriali, robiony z rozmachem i du¿ym nak³adem œrodków. Graj¹ tu aktorzy z najwy¿szej pó³ki, a nad scenariuszem pracuje 15 adaptatorów pod wodz¹ Dariusza Suski. Polska wersja zosta³a uznana przez Sony Pictures za najlepsz¹ na œwiecie" - mówi Dorota Rakowska-Koœmicka, która wraz z Dariuszem G¹siorowskim produkuje "Nianiê". Jej zdaniem w³aœnie profesjonalizm i starannoœÌ zdecydowa³y o tym, ¿e Sony, w³aœciciel licencji, wybra³ do konkursu "Nianiê".

Do prezentacji dla cz³onków akademii Emmy Awards wybrano odcinek wigilijny, w którym rodzina Skalskich spêdza œwiêta w szpitalu. "Agnieszka Dygant mo¿e œmia³o stan¹Ì obok Fran Drescher, która gra³a g³ówn¹ rolê w "The Nanny" - amerykaùskim pierwowzorze serialu i powiedzieÌ do niej: Jestem tak samo dobra jak ty, a mo¿e nawet lepsza" - uwa¿a Karolina Korwin-Piotrowska, dziennikarka, autorka programu "Magiel towarzyski" w TVN Style. Korwin-Piotrowska dodaje, ¿e "Nianiê" ogl¹da regularnie, zarówno ze wzglêdów zawodowych, jak i dla przyjemnoœci. "Ten serial wytycza nowe standardy w polskiej produkcji telewizyjnej. Tu widaÌ jakoœÌ i pieni¹dze" - uwa¿a dziennikarka.

RzeczywiÂście TVN z ogromnym rozmachem realizuje swojÂą produkcjĂŞ, podobnie zresztÂą jak drugi swĂłj sztandarowy sitcom "Hela w opaÂłach". TakÂże ten serial byÂł rozwaÂżany przez licencjodawcĂŞ Carsey-Werner Production do zgÂłoszenia do Emmy Award. Ostatecznie w tym roku tylko "Niania" dostÂąpiÂła tego zaszczytu.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

MoÂżliwe Âże Enrique Iglesias prawdopodobnie wystÂąpi goÂścinnie w Nianii 8)
http://film.onet.pl/seriale/0,1574455,wiadomosc.html
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Nie wiem czy wiecie na TVN7 leci amerykaĂąska wersja niani "Pomoc domowa". Ja zawsze mĂłwiÂłem Âże to oryginalna niana, ale nie wiem, w ktĂłrym kraju jÂą wymyÂślili. Ta amerykaĂąska wersja mnie bardziej Âśmieszy niÂż polska, sÂą momenty Âśmieszne w polskiej wersji ale tylko momenty. Mnie trudno rozÂśmieszyĂŚ wiĂŞc jak siĂŞ Âśmieje musi to byĂŚ dobre.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ale polska jest totalnie sciagnieta z amerykanskiej, oceniam na podstawie odcinka ktĂłry osatnio obejrzaÂłem (kiedy syn producenta zostaÂł przyÂłapany na paleniu papierosĂłw)
TVN innowacja i nowoczesność...
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

kamiiloo pisze:ale polska jest totalnie sciagnieta z amerykanskiej, oceniam na podstawie odcinka ktĂłry osatnio obejrzaÂłem (kiedy syn producenta zostaÂł przyÂłapany na paleniu papierosĂłw)
No i to bardzo ÂściÂągniĂŞta, nawet teksty czasami identyczne, juÂż niemogli czegoÂś swojego wymyÂśleĂŚ? Niewiem dlaczego amerykaĂąska jest lepsza
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

to wogole mija sie z celem, nie rozumiem dlaczego nie mogÂą stworzyc wÂłasnego scenariusza?
TVN innowacja i nowoczesność...
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

mo¿e nie maj¹ tak dobrych pomys³ów a jak œci¹gn¹ to myœl¹ , ¿e bedzie równie dobra i œmieszna:) ja tam nianie lubiê
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
ODPOWIEDZ