Ma kobitka szczĂŞÂście, Âże nie wsiadÂła do tamtego samolotu
cholerne szczĂŞÂście.
Nic dziwnego, Âże Lisek tak siĂŞ ''gorÂączkuje'' na samÂą myÂśl o tym, Âże mĂłgÂły nie skorzystaĂŚ z tamtego zniÂżkowego lotu :spiewa:
A tak w ogĂłle, to co sÂłychaĂŚ u nich: Kingi i Liska - nadal nie wiadomo, czy sÂą w dalszym ciÂągu razem, czy raczej osobno :rozglada:
Czyta³em ostatnio, siedz¹c w pewnej poczekalni - ''Galê'', w której by³ wywiad z King¹ i trudno mi by³o wywnioskowaÌ jak maj¹ siê jej sprawy majce zwi¹zek z ma³¿eùstwem :mhm:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mandi pisze:Bez obrazy, ale Kinga wyglÂąda Âładnie tylko w makijaÂżu. Wiem co mĂłwiĂŞ bo mam porĂłwnanie (widziaÂłam zdjĂŞcia). Taka jest smutna prawda.
Smutna prawda ?? Có¿...wyobraŸ sobie, ¿e nie tylko Ty widzia³aœ zdjêcia i po raz kolejnyw Twojej wypowiedzi brak³o takiego bardzo wa¿nego s³ówka "wg mnie"
Kinga Âładnie wyglÂąda nie tylko w makijaÂżu ale jak przypuszczam, Âże zapoÂżyczĂŞ porĂłwnanie od innego usera (mam nadziejĂŞ, Âże nie bĂŞdzie miaÂł mi tego za zÂłe), Âładnie by wyglÂądaÂła nawet w worku po ziemniakach
Zalezy to bowiem od odbioru ka¿dego z osobna. Dlatego zawsze trzeba dodaÌ takie dwa krótkie ale potrzebne s³ówka "wg mnie"
Pani Kinga jest super ona jest znewalajaca zeby nie ona pewnie nieogladal bym ddtv. Ona dodaje humoru i urody temu programowi ZaczeÂłem ja lubic od niedawna poniewaz wczesniej jej nigdzie nie widzialem aha mam prozbe jesli ktos mam fotki king i moze mi je wyslac bym byl wdzeczny [email protected] to moj adres emil prosze wyslijcie mi jej fotki