Co do Dody to na pewno do jesieni wszystko bĂŞdzie juÂż OK. :> Dobrze siĂŞ czuÂła w niedzielnym "DzieĂą Dobry TVN", nosi obuwie z wysokimi obcasami wiĂŞc raczej powinno byĂŚ wszystko wporzÂądku. :]
Moderator: Łukasz
Jeszcze raz to samo, mam nadzieje, Âże wielkoÂśc bĂŞdzie ok. Big sorry za poprzedni:: Kamil pisze:Za maÂły tekstnika pisze:Tutaj znajdziecie artykuÂł
ÂŻaÂłujecie?Onet.pl pisze:Wbrew pojawiajÂącym siĂŞ plotkom, Dorota "Doda" Rabczewska nie pojawi siĂŞ w kolejnej edycji programu "Taniec z gwiazdami".
Kilka dni temu dziennik "Fakt" podaÂł informacjĂŞ, Âże w kolejnej edycji "TaĂąca z gwiazdami" majÂą wystÂąpiĂŚ muzycy, w tym Monika Brodka, Szymon Wydra, Tomek Makowiecki i wÂłaÂśnie Doda. Sama zainteresowana zdementowaÂła pogÂłoski w poÂście zamieszczonym na stronie internetowej zespoÂłu Virgin. Czytamy w nim:
"W zwiÂązku z pojawiajÂącÂą siĂŞ niemal we wszystkich mediach »ostatecznie potwierdzonÂą« informacjÂą o moim udziale w kolejnej edycji programu »Taniec z gwiazdami«, niniejszym chciaÂłabym ostatecznie ZDEMENTOWAĂ tĂŞ plotkĂŞ. W »TaĂącu z gwiazdami« nie wystÂąpiĂŞ, choĂŚbym nawet chciaÂła, ze wzglĂŞdu na przebytÂą zaledwie miesiÂąc temu ciĂŞÂżkÂą operacjĂŞ krĂŞgosÂłupa, ktĂłra uniemoÂżliwia mi wszelki wysiÂłek fizyczny, ciĂŞÂżkie treningi, wyginanie siĂŞ itp., ktĂłre w »TaĂącu z gwiazdami« sÂą podstawÂą dobrego wystĂŞpu. Tym wiĂŞksze jest moje zdziwienie, Âże o tym pomyÂśle dowiedziaÂłam siĂŞ z mediĂłw:-). DziĂŞkujĂŞ twĂłrcom programu za zainteresowanie mojÂą osobÂą, jednak zdecydowanie oÂświadczam, Âże w kolejnym »TaĂącu z gwiazdami«, moi drodzy fani, mnie nie zobaczycie. Zdrowie jest waÂżniejsze od bycia gwiazdÂą o czym zaÂśpiewam Wam w naszej nowej piosence podczas najbliÂższego festiwalu w Opolu...:-)
Doda".
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości