[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

EmitowanÂą poczÂąwszy od wrzeÂśnia audycjĂŞ w sobotnie i niedzielne poranki audycjĂŞ oglÂąda do 1,5 mln widzĂłw( AGB Nielsen Media Research). Program prowadzÂą na zmianĂŞ Kinga Rusin i Marcin Meller oraz Jolanta PieĂąkowska i Magda MoÂłek.
Show Time ogl¹da³o œrednio 1, 7 miliona widzów, a Medialink wyraŸnie pisze , ¿e DD TVN tak¹ widowniê gromadzi i w sobotnie, i niedzielne poranki. W takiej sytuacji 0,2 miliona widzów chyba nie jest a¿ tak¹ ró¿nic¹, ¿eby na mnie tak nasakiwaÌ :roll:
Obrazek
abc
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: abc »

Od poÂłowy czerwca DD TVN codziennie :brawa:
artykuÂł
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Zgadzam siĂŞ, Âże udziaÂły sÂą waÂżniejsze, bo gdyby patrzeĂŚ na oglÂądalnoÂśc to dawno by nie byÂło "Kawy cze herbaty", ktĂłrÂą oglÂąda chyba 400 tys. widzĂłw czy "Pytania na Âśniadania" ktĂłre oglÂąda 800 tys. widzĂłw. UdziaÂły program moÂże mieĂŚ duÂże ,bo w tym czasie nie ma ciekawych propozycji na innych kanaÂłach.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
maciekgraf
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: maciekgraf »

no dokÂładnie, a tak na marginesie to ja nie lubie tego programu
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Moim zdaniem "Dzieù Dobry" nie jest wart by go emitowaÌ codziennie. Podobno w weekendy poranne pasmo ogl¹da mniej widzów ni¿ przed rozpoczêciem emisji. Poza tym prowadz¹cy tego typu program powinni mieÌ bardzo silne osobowoœci by przyci¹gn¹Ì widzów przed ekran telewizora, a wed³ug mnie brakuje im tej charyzmy. :roll:
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mandi : Ten program zani¿a³ wyniki ale na jesieni, teraz je zawy¿a. W poprzednim sezonie by³ niepopularny (mia³ tylko pó³ miliona widzów), ale to sie bardzo zmieni³o i jest obecnie najpopularniejszym programem œniadaniowym w polskiej telewizji. Chocia¿ nie wszystkie posuniêcia Piotra Waltera by³y udane to akurat usilna "obrona" programu wysz³a audycji na dobre. A co prowadz¹cych to rzeczywiœcie pani Mo³ek potrafi odstraszyÌ od telewizora ale jest w koùcu gwiazda tego programu i jak wykaza³ sonda¿ najpopularniejsza jego prowadz¹ca - KInga RUsin.
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

JakoÂś nie zauwaÂżyÂłam zwiĂŞkszonej popularnoÂści tego programu. :roll: WÂłaÂściwie to o nim nie sÂłychaĂŚ. Jedyne informacje na jego temat sÂą dostĂŞpne tutaj. Nie uwierzĂŞ pĂłki nie zobaczĂŞ, a o rankingach popularnoÂści DzieĂą Dobry na razie cicho sza. :nie: To, Âże kilku wiernych fanĂłw oglÂąda z pasjÂą jakiÂś program nie znaczy, Âże jest on popularny. :roll: :nie:
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

khornik pisze:(DD TVN) jest obecnie najpopularniejszym programem Âśniadaniowym w polskiej telewizji.
Cz³owieku - co Ty pleciesz ?? Pewnie sugerujesz siê tymi 1,5 mln ogl¹daj¹cych, które to dane przedstawi³ Medialink. Tak siê sk³ada, ¿e Konkurencja tvn.tivi.pl ma dane z AGB i wg nich œrednia ogl¹dalnoœÌ tego programu wynosi niewiele ponad milion. Zaœ Wirtualne Media mówi¹ o 700 tysi¹cach.

Pewnie CiĂŞ zmartwiĂŞ, ale "DzieĂą Dobry TVN" nie jest najpopoularniejszym "morning show" w polskiej telewizji. Ba - jest nawet na samym koĂącu - na pierwszym "Pytanie na Âśniadanie", na drugim "Kawa czy herbata", a na trzecim "DD TVN".
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

podmark pisze:...zaÂś Wirtualne Media mĂłwiÂą o 700 tysiÂącach.
No teraz to ty przesadzasz.Wiesz Âże wirtualne media zawsze byÂły po stronie Polsatu... :roll:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Podmark - ale konkurencja porównuje ogl¹dalnoœÌ weekendow¹, a wtedy nie ma ani "Kawy..." ani "Pytania...", tylko inne programy.
Z tego co sie orientujê, to oba te programy notuj¹ œredni¹ ogl¹dalnoœÌ na poziomie ok. 600 tys. osób.
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

podmark pisze:
khornik pisze:(DD TVN) jest obecnie najpopularniejszym programem Âśniadaniowym w polskiej telewizji.
Cz³owieku - co Ty pleciesz ?? Pewnie sugerujesz siê tymi 1,5 mln ogl¹daj¹cych, które to dane przedstawi³ Medialink. Tak siê sk³ada, ¿e Konkurencja tvn.tivi.pl ma dane z AGB i wg nich œrednia ogl¹dalnoœÌ tego programu wynosi niewiele ponad milion. Zaœ Wirtualne Media mówi¹ o 700 tysi¹cach.

Pewnie CiĂŞ zmartwiĂŞ, ale "DzieĂą Dobry TVN" nie jest najpopoularniejszym "morning show" w polskiej telewizji. Ba - jest nawet na samym koĂącu - na pierwszym "Pytanie na Âśniadanie", na drugim "Kawa czy herbata", a na trzecim "DD TVN".
Wiesz nie zmartwisz mnie tym bo nie jestem fanatykiem TVNu. Niedawno przegladalem wyniki i Kawe czy herbate oglada Âśrednio 400 tyÂś. widzĂłw, Pytanie na Âśniadanie 800 tyÂś. widzĂłw, a DD TVN Âśrenio nieco ponad milion. Wiadomo, Âże konkurencja jest nierĂłwna, bo 2 pierwsze programy emitowane sÂą w dni powszednie, a DD TVN w weekendy ale wg suchych liczb ma najwiĂŞcej widzĂłw.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

O jak mnie tu dawno nie byÂło :lol:
no wiĂŞc tak dzisiejszy program prowadziÂła dwĂłjka prowadzÂących:

Obrazek

co jak wszystkim wiadomo sprawi³o mi ogromn¹ radoœÌ :D

Tematyka jak zwykle super, trochĂŞ o TzG, trochĂŞ o polityce, trochĂŞ o Âżyciu, wspomnienie Trenera WszechczasĂłw Âśp. Kazimierza GĂłrskiego. No i goÂście:Pani Dudziak (mam nadziejĂŞ, Âże dobrze rozpoznaÂłem :devil: ), Panie Policjantki, ktĂłre najwyraÂźniej spodobaÂły siĂŞ Marcinowi :P , Marek Nowicki, Vito oraz Pani Dowbor z cĂłrkÂą oraz

Obrazek

Program super, oczywiÂście jutro bĂŞdzie napewno tak samo albo i lepiej :devil:
ZIMA
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

dobrze rozpoznaÂłeÂś TVN_Fan to byÂła Urszula Dudziak :)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Ja teÂż nie jestem fanatykiem tvn-u.O wiele ciekawsze wedÂług mnie jest "Pytanie na Âśniadanie" moÂże dlatego Âże lubiĂŞ DorotĂŞ Wellman :P
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Tak zgadzam sie Pytanie na Âśniadanie ma to coÂś co brakuje DD TVN czyli ekspertĂłw. MoÂże to sie zmieni gdy emisja bedzie codzienna. Podoba mi sie w Pytaniu, Âże kaÂżdy dzieĂą ma swĂłj temat, zapraszani sÂą eksperci, widzowie mogÂą zadzwoniĂŚ do studia i porozmawiaĂŚ. A co do prowadzÂących to sÂą i fajni (Dorota Welmann i Marcin Prokop rzÂądzÂą w tym programie :P ) jak i nieco mniej fajni. Napewno jeÂżeli emisja codzienna dojdzie do skutku trochĂŞ w DD TVN siĂŞ zmieni.
ODPOWIEDZ