Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ale jestem bardzo tym rozczarowany i wbrew temu co myÂślisz miaÂłem nadziejĂŞ, Âże Anita zÂłoÂży specjalne Âżyczenia ... :(
Teraz przez ich brak czujĂŞ siĂŞ osierocony Obrazek
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No to Black juÂż nie musi siĂŞ czuĂŚ rozczarowany, bo Anita zÂłoÂżyÂła Âżyczenia, tyle, Âże nie za poÂśrednictwem TVN, a tvn.tivi.pl :D

Wpad³a w rytm "flasha". Jej ¿yczenia sk³adaj¹ siê równo z piêciu s³ów, ka¿de z nich ma œrednio nieco ponad 5 liter. :lol:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Rzeczywiœcie krótkie te ¿yczenia. Zw³aszcza, ¿e Anita jest ciep³¹ i wra¿liw¹ osob¹, wiêc na pewno lubi dzieci. Mo¿e spieszy³a siê na ten swój tajemniczy program? :mhm:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Jej ¿yczenia sk³adaj¹ siê równo z piêciu s³ów, ka¿de z nich ma œrednio nieco ponad 5 liter.
Nie moÂże byĂŚ :shock: Anita to dosÂłownie i w przenoÂśni rekordowo szybka dziewczyna :lol2:
5 dni w pracy, co w przeliczeniu na minuty ... daje ok. 135 minut
Black, a odlicz proszĂŞ od tej sumy materiaÂły reporterĂłw i reklamy :lol2:
No :> Jaki wynik? :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No :> Jaki wynik? :devil:
Nijaki :devil:

Gratulacje dla red. tvn.tivi za wydobycie a¿ 5 s³ów od Anity Werner :brawa: Nie lada wyczyn :tanczy:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A dzisiaj we Flashu to prawie jak LatajÂącym Cyrku Monty Phytona byÂło :devil:
Latajacym, bo te kamery ..... a akurat tym cyrku, bo dwa ostatnie materiaÂły bez lektora byÂły ÂżenadÂą :? Nie tylko dlatego, Âże nie byÂły opatrzone Âżadnym komentarzem, ale ogĂłlnie byÂły ÂżenujÂące :? Lepper i Beger jeÂżdÂżacy URSUS-em i ÂśpiewajÂące barany :?
Program przeszedÂł wszelkie granice beznadziejnoÂści, a ja myÂślaÂłam, Âże to niemoÂżliwe juÂż :hahaha:

Btw. a czy ktoÂś wie moÂże, kto jutro w Damie Pik? :lol:
JakimÂś dziwnym zrzÂądzeniem sosu yyyy..... znaczy siĂŞ losu nam to umknĂŞÂło :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

"Dama Pik" bĂŞdzie powtarzana na ogĂłlnodostĂŞpnym TVN-ie! :
Media Link pisze:Autorski program Anity Werner Dama Pik, bĂŞdzie moÂżna takÂże oglÂądaĂŚ w TVN. W lipcu kanaÂł rozpocznie emisjĂŞ prezentowanych widzom TVN24 od listopada wywiadĂłw dziennikarki ze znanymi kobietami.

Komercyjna stacja powtĂłrzy wszystkie osiem odcinkĂłw produkcji. Nie jest znana jeszcze godzina ani dzieĂą emisji Damy Pik w TVN.
To fajnie, Âże ten program bĂŞdzie dostĂŞpny dla wiĂŞkszej widowni. :D No wÂłasnie ciekawe kiedy do dadzÂą. :roll: WiĂŞc jak ktoÂś chciaÂłby zobaczyĂŚ to jeszcze raz to dostanie takÂą szansĂŞ. :lol2:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

O to bardzo fajnie :). Mo¿e byÌ to ciekawa propozycja w morzu wieeelkiej wakacyjnej nudy, szczególnie dla tych, którzy nie maj¹ dostêpu do TVN24. Mo¿e siê okazaÌ, ¿e program bêdzie popularny, oby tylko nie dali go albo o 10 rano albo oko³o pó³nocy.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

W dzisiejszym dodatku Dziennika -"Kultura", artyku³ na ca³¹ strone o Anicie :D
Tutaj znajdziecie go , z gĂłry przepraszam, ale jest on trochĂŞ obciĂŞty z jednej strony dlatego, Âże caÂły format niestety nie miesciÂł sie w moim skanerze. UciĂŞty fragment cytujĂŞ poniÂżej:
"Dame Pik" doskonale znaj¹ widzowie stacji TVN24. Anita Werner rozmawia w tym programie ze s³awnymi kobietami ze œwiata polityki, biznesu i kultury. Od lipca program zyska o wiele wiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ, trafi bowiem do TVN. Dowiemy siê m.in: dlaczego Segolene Royal, byÌ mo¿e przysz³a prezydent Francji, swoje pierwsze ubranie dosta³a w wieku 14 lat i jakie mêskie hobby posiada Dora Bakoyannis- minister spraw zagranicznych.
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ciekawe, dotychczas myÂślaÂłam, Âże to sztab ludzi wymyÂśla caÂły program i tytuÂł a tu niespodzianka: Anita sama wszystko zaÂłatwiÂła. Inteligentna kobieta. Jak zwykle Âładnie wyszÂła na zdjĂŞciach. No i chyba obie nadajemy na tych samych falach. :lol: Jej marzeniem teÂż jest wywiad z Condie. Kto wie moÂże w ten sposĂłb za niedÂługo obejrzymy odcinek o kobiecie, ktĂłra osiÂągnĂŞÂła niemalÂże szczyt wÂładzy. :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jak miÂło :P Nie sÂądziÂłem, Âże doÂżyjĂŞ tej chwili :(
Anitko :brawa: Kolejny niebywaÂły TwĂłj sukces :brawa:
Walter pewnie obliczy³, ile straci³ na tym ekskluzywnym programie i postanowi³ trochê siê poratowaÌ daj¹c DP do g³ównego tvn-u :devil:

Ciekawi mnie rĂłwnieÂż pora emisji :mhm:
Po faktach ... np. weekendowych :> :lol2:
Czy o 23.20 w soboty? :lol2:
A moÂże o 6-stej rano w niedzielĂŞ :> :lol2:
Btw. a czy ktoÂś wie moÂże, kto jutro w Damie Pik?
JakimÂś dziwnym zrzÂądzeniem sosu yyyy..... znaczy siĂŞ losu nam to umknĂŞÂło
Mo¿e po prostu w zesz³¹ sobotê to by³ ostatni odcinek na tvn24 :neutral:

MoÂże Dama Pik is over? :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Black - wydaje mi siĂŞ, Âże Dama moÂże byĂŚ w soboty o 18:30 zamias "Maratonu UÂśmiechu". :D Albo o 17:55 zamiast Pascala.

A na zdjĂŞciu Anita wyszÂła przeÂślicznie. :tanczy: A, i zdziwiÂło mnie, Âże "Dama Pik" to wymysÂł samej Anity. :uhh: :uhh: :uhh:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika – dziĂŞki za scan :) Black, gdzie siĂŞ podziaÂły twoje dobre maniery? :evil:
Artyku³ jak zwykle bardzo ciekawy i zawieraj¹cy wiele nowoœci, o których jeszcze nie s³yszeliœmy :hahaha: Black, nic wiêc dziwnego, ¿e Anita nie chce udzieliÌ serwisowi tvn.tivi wywiadu i odpowiedzieÌ na twoje szczegó³owe pytania, bo nie mog³aby wtedy sypaÌ takimi ogólnikami w kontekœcie genezy Damy Pik :hahaha:
Ciekawe, dotychczas myÂślaÂłam, Âże to sztab ludzi wymyÂśla caÂły program i tytuÂł a tu niespodzianka: Anita sama wszystko zaÂłatwiÂła.
Mandi ..... :>
A, i zdziwiÂło mnie, Âże "Dama Pik" to wymysÂł samej Anity. :uhh: :uhh: :uhh:
Marcin ...... :>
A gdzie jest napisane, Âże Anita wszystko wymyÂśliÂła i zaÂłatwia sama :> Bo ja chyba nie mam tego fragmentu :lol2:
Jest jedynie taki fragment, z ktĂłrego zbyt wiele nie wynika: ,,PomysÂł zrodziÂł siĂŞ przypadkiem. PomyÂślaÂłam, Âże ciekawe byÂłoby bliÂższe poznanie kobiet, ktĂłre odniosÂły spektakularny sukces (...)''
No i to w zasadzie tyle ;) Anita nie mówi, ¿e pomys³ zrodzi³ siê w jej umyœle :lol2: Chyba nie s¹dzicie, ¿e po tym jak przesta³a prowadziÌ g³ówne, wesz³a do gabinetu Pieczyùskiego .... mo¿e Waltera i powiedzia³a: ,,Adaœ ew. Piotrek :lol2: wiesz ...... w³aœnie mnie olœni³o i wiem co chcia³abym robiÌ, skoro nie mogê ju¿ Faktów g³ównych prowadziÌ ...... Marz¹ mi siê podró¿e po œwiecie i rozmowy z wielkimi kobietami tego œwiata .........'' :lol:
Ona mo¿e z Poranków i prowadzenia innych programów rezygnowaÌ, ale chyba nie mo¿e ¿¹daÌ dla siebie innych i znacznie dro¿szych :>

A zreszt¹ :mhm: Przecie¿ Anita wraz z momentem wylotu z g³ównych dosta³a takiego kopniaka w ty³ek, ¿e mog³o jej siê przy okazji w g³owie poprzewracaÌ i takie a nieinne pomys³y do g³owy wpaœÌ :uhh:
A co do DP w TVN :D
A czy ,,Misja Martyna'' mia³a du¿¹ ogl¹dalnoœÌ? Pytam tak na wszelki wypadek, gdyby Dama Pik nie cieszy³a siê spor¹ ogl¹dalnoœci¹, czy bardzo bêd¹ z tego powodu p³akaÌ w TVN? :devil:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Dla widzów TVN w wakcje oprócz jakiegoœ interaktywnego badziewia "No to gramy", "Dama Pik" bêdzie jedyn¹ nowoœci¹. :devil: W TVN24 mia³a spor¹ ogl¹dalnoœÌ, wiêc kto wie... :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Du¿ej ogl¹dalnoœÌ jej autorskiego programu z ca³ego mojego serca Anicie ¿yczê :)

A nawet jeœli nie bêdzie to osza³amiaj¹ca ogl¹dalnoœÌ, to przynajmniej przez sam fakt, i¿ program nadawany w TVN, Anita bêdzie mia³a wiêksz¹ wyp³atê :lol2:
ODPOWIEDZ