Blaku :devil: przecieÂż wspominaÂłeÂś kiedyÂś, Âże moÂżesz zorganizowaĂŚ ,,zadymkĂŞ'' byle tylko Agata miaÂła co relacjonowaĂŚ

WiĂŞc teraz nie dziw siĂŞ podejrzeniom
Nie wiem jak blisko Agata staÂła tego pÂłonÂącego marketu, ale ja tylko chwilkĂŞ staÂłam jakiÂś kilometr od miejsca poÂżaru i dÂługo nie mogÂłam wczoraj pozbyĂŚ siĂŞ, zapomnieĂŚ tego przykrego zapachu palonego plastiku

To tak w ramach polemiki w sprawie kÂąpieli, ktĂłry to temat Black wywoÂłaÂł

Agata uporaÂła siĂŞ z tym problemem na pewno

Nie by³o dzisiaj po niej widaÌ, ¿e wczoraj do póŸnych godzin gasi³a po¿ar
Ale nie siaÂła paniki!
Bo na szczĂŞÂście nie byÂło ofiar Âśmiertelnych. SpaliÂł siĂŞ Albert na Winiarach, ale zostaÂł jeszcze na Chrobrego

Poznaniacy nie majÂą aÂż tak wielkich powodĂłw do ubolewania

Chyba jeszcze jest :mhm:
Trochê mnie zdziwi³o, ¿e w Poranku na pocz¹tku wydawa³o siê, ¿e Agata ma turkusow¹ bluzkê, która póŸniej okaza³a siê byÌ bia³¹

Telewizja nie kÂłamie :> CzĂŞÂściowo
Ciekawe czy jeszcze dziÂś zobaczymy AgatĂŞ

:rydzyk:
Oj, chyba to maÂło prawdopodobne :/
Jest sporo innych tematĂłw dnia. Market siĂŞ spaliÂł i tyle, ofiar nie ma, wiĂŞc o czym i po mĂłwiĂŚ
A poza tym jest jeszcze temat zielonogĂłrski, ktĂłrym zajmuje siĂŞ Artur Zakrzewski, wiĂŞc raczej to juÂż ten niestety bĂŞdzie krĂłlowaÂł :/
Wczoraj mieliÂśmy potwierdzenie naszych przypuszczeĂą – Agata jest dziennikarkÂą z powoÂłania
Do TVN byle kogo nie przyjmujÂą

Racja, bardzo dobrze sobie radzi³a bior¹c pod uwagê nag³oœÌ ca³ego zdarzenia :] Nale¿¹ jej siê s³owa uznania
Btw....... podobno byÂł wczoraj w raporcie wieczornym materiaÂł Agaty