Bogdan Rymanowski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ogl¹da³am dzisiaj powtórkê "Kawy na ³awê". Rymanowski zaprosi³ ciekawych goœci, ale niestety nie umia³ nad nimi zapanowaÌ. Niewiele brakowa³o a nie dali by mu zapowiedzieÌ nastêpnego materia³u o teczce Kaczyùskiego. Szkoda, ¿e Rymanowski "nie ma mocnej rêki" bo to niezbêdna umiejêtnoœÌ w przypadku dobrego dziennikarza. On ma wszelki potencja³ by siê nim staÌ, ale musi jeszcze mocno popracowaÌ nad sob¹.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Bogdan Rymanowski to dziennikarz,który do tego stopnia szanuje swoich rozmówców,¿e daje sobie wejœÌ na g³owê.pozwala rozmówcom na szerok¹ swobodê wypowiedzi,któr¹ ci nadmiernie wykorzystuj¹.zapominaj¹,¿e znajduj¹ siê w studiu telewizyjnym,a nie "u cioci na imieninach".¿yczê goœciom Magazynu wiêkszej kultury osobistej.
Z innej beczki:Czy macie coœ takiego,¿e gdy czytacie ksi¹¿kê,twarze jej bohaterów uto¿samiacie z twarzami s³awnych ludzi,nie tylko pod wzglêdem wygl¹du,ale i charakteru i usposobienia?Nie wyobra¿am sobie nikogo innego jak Rymana jako Ob³oùskiego w "Annie Kareninie" To³stoja!po "Kopciuszku" muszê nawet stwierdziÌ,¿e œwietnie pasuj¹ mu te wieeelkie pks-y :)
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Ciekawe jak po urlopi wyglÂąda forma RymanowskiegO ??
NOWA ERA W TVN
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

CoÂś tu Cicho ....
Martwi mnie to, bo go lubiĂŞ :D. Jest caÂłkiem niezÂły 8) :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
... i teraz mĂłj ulubiony:

Obrazek
Monika888
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Monika888 »

Witam.

Hmm..
Jak czytam te niepochlebne komentarze to myÂślĂŞ,Âże Ci co je piszÂą robiÂą to z powodu
soich niepotrzebnych uprzedzeĂą....CzÂłowieka ocenia siĂŞ po tym jak i co robi TERAZ a nie
po tym co robiÂł w przeszÂłoÂści....Ludzie siĂŞ zmieniajÂą i moÂże Wy-krytycy teÂż zmienicie
swoje podejÂście do Rymana....???

MyÂślĂŞ,Âże on bardzo dobrze prowadziÂł FAKTY...przynajmniej On i Justyna byli lepiej zgrani
niÂż obecnie sÂą zgrani Kamil i Justyna....

OsobiÂście wolaÂłam tamten duet.

A co to Bogdana to program,ktĂłry teraz prowadzi jest rĂłwnieÂż bardzo dobrze przygotowany i prowadzony...ciekawi goÂście nietypowa atmosfera....to wszystko o czymÂś
Âświadczy....

Pozdrawiam.
Monika.
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Media 2 napisaÂł :
Korekta w ramĂłwce TVN. Od 11 marca miejsce niedzielnych porannych rozmĂłw o polityce zajmÂą filmy fabularne. Emisja talk-show Bogdana Rymanowskiego „Kawa na ÂławĂŞ” miĂŞdzy 14 stycznia a 25 lutego dawaÂła stacji dopiero czwartÂą pozycjĂŞ w badaniach oglÂądalnoÂści.
KanaÂł nie zamierza jednak rezygnowaĂŚ z emisji programu. -Zmiany nie zostaÂły wymuszone wynikami, a urlopem prowadzÂącego- usÂłyszeliÂśmy w biurze prasowym stacji. -„Kawa na ÂławĂŞ" wrĂłci na antenĂŞ pod koniec miesiÂąca- zapewnia Bogdan Rymanowski. W kwietniu minie rok od debiutu programu.
Bodan jest jednym z najwartoÂściowszych prezenterĂłw Magazynu 24 tym bardziej jest przykro Âże program "Kawa na ÂławĂŞ" schodzi z anteny TVN 24 i to w czasie kiedy przypada rocznica ostatniego wydania FaktĂłw z Rymanowskim z 3 marca ubiegÂłego roku.
NOWA ERA W TVN
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Przeczytaj jeszcze raz to co sam tutaj wkleiÂłeÂś!
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Marcinie mo¿liwoœÌ polemiki z Toba jest dla mnie jedyna najŸniejszych zalet tego forum.
Ale do rzeczy:
Ja tylko wyrazilem opnie o przytoczonym cytacie.
Faktem jest to ze dzisiaj mija rok od kiedy Rymanowski po raz ostatni byl gospodarzem programu !!!
A wy sami w subskrycji podali
NOWA ERA W TVN
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nieprawda!

Przeczytaj jeszcze raz, a potem jeszcze raz. A w subskrypcji niczego takiego nie byÂło!
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Marcinie trzymajmy siĂŞ FaktĂłw:
Co do subskrycji - oto e-mail od wasz 3.03 2007 :
Koniec z dublowaniem programĂłw na antenach TVN i TVN24. Wraz z poczÂątkiem
roku z anteny kanaÂłu informacyjnego znikÂło popoÂłudniowe wydanie
\"FaktĂłw\", teraz porzÂądkĂłw ciÂąg dalszy. Od najbliÂższej niedzieli w TVN24
nie bĂŞdzie \"Kawy na ÂławĂŞ\", a od 25 marca magazynu ligowego \"Orange
Ekstraklasa\". Oba programy pozostanÂą w TVN.

Szczegó³y w serwisie http://www.tvnfakty.pl/ - polecamy!
Dziwi mnie jedynie ¿e jak rozsy³acie takiego e-malia to tej informacji nie ma na stronie g³ównej !!!
MyÂślĂŞ Âże nie tylko mnie to dziwi .
Co do Rymanowskiego to w sobote minaÂł rok jak poprowadzilon ostatnie Fakty.
I ta informacja jest nawet waszym serwisie;

http://www.tvnfakty.pl/bogdan_rymanowski.php

Mam nadziejĂŞ Âże wyjaÂśniÂłem wszystkie Twoje wÂątpliwoÂści .
NOWA ERA W TVN
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Faktem jest to ze dzisiaj mija rok od kiedy Rymanowski po raz ostatni byl gospodarzem programu !!!

Rymanowski ma urlop, dlatego nie bĂŞdzie "Kawy na ÂławĂŞ" przez miesiÂąc. Ale to nieporozumienie to wina zamieszania w serwisie prasowym TVN. ZresztÂą to jest napisane w cytacie z Media2.pl, ktĂłry sam przytoczyÂłeÂś, wiĂŞc nie rozumiem lamentu o tym, Âże rzekomo "Kawa na ÂławĂŞ schodzi z anteny TVN 24". Bo nie schodzi, tylko bĂŞdzie krĂłtka przerwa.
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Tylko chodzi oto Âże ja nie odnosiÂłem sie do cytowanego fragmentu.

Ten cytat nawiÂązywaÂł do tego Âże "takiemu" dziennikarzowi jak Rymanowski ( niewiem czy przypadkiem czy nie przypadkiem) akurat zdejmuje sie autorski program "Kawa na ÂławĂŞ "w momencie kiedy przypada rocznica kiedy po raz ostatni poprowadzil Fakty 3 marca 2006. i jest w jakims stopniu niesmaczne - nie wnikajÂąc w powody takiej decyzji.

A o tvm ¿e Kawa na ³awê schodzi z anteny TVN 24 to wy informowaliœcie w tej subskrycji , ktora nie ma potwierdzenia na stronie g³ównej:
Od najbliÂższej niedzieli w TVN24
nie bĂŞdzie \"Kawy na ÂławĂŞ\",
a czytajÂąc wczeÂśniej:
[/quote]
Koniec z dublowaniem programĂłw na antenach TVN i TVN24.

Z waszych informacji wiĂŞc wynika Âże Kawa na Âławe" nawet po 25 marca do ramowki TVN 24 nie wrĂłci.

[ Dodano: Pon Mar 05, 2007 6:41 pm ]
Wkradla sie mala pomylka
Ten drugi cytat nie jest cytatem tylko wczeÂśniejsze zdanie;
[/quote]
Koniec z dublowaniem programĂłw na antenach TVN i TVN24.
NOWA ERA W TVN
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Ale zrozum! Niczego siê nie zdejmuje! Rymanowski chce pójœÌ na urlop i chyba nie mo¿na mu tego zabroniÌ. I myœlê ¿e nikogo nie obchodzi czy to w jak¹œ rocznicê czy nie. Po prostu chce odpocz¹Ì i ju¿!

A do subskrypcji juÂż siĂŞ odnosiÂłem, to wina zamieszania, ktĂłre zapanowaÂło w serwisie prasowym TVN.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Wczoraj podano informacjĂŞ Âże Ryman otrzymaÂł nagrodĂŞ "Rzeczypospolitej" dla najlepszego dziennikarza--Brawa :tanczy: :brawa: :brawa:
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Serdeczne gratulacje dla Bogdana Rymanowskiego !!!
Ta nagroda slusznie mu sie naleÂżaÂła.

ByÂła nawet o tym mowa w dzisiejszych Faktach. Jest to o tyle - jak dla mnie , zaskakujÂące Âże dzisiejszym gospodarzem byÂł Durczok. A jak wiadoma Rymanowski odszedÂł z flagowego programu TVN-u po przyjsciu do stacji gwiazdy z Woronicza.
MoÂże po tym co sie dziÂś wydarzylo dojdzie do ocieplenia stosunkĂłw na lini

Rymanowski - Durczok
NOWA ERA W TVN
ODPOWIEDZ