Jak na godzinê emisji, która bardzo wczesna ok. 12 "Misja Martyna" mia³a ok. 1,5 mln widzów. :> Wiêc "Dama Pik" powinna mieÌ podobny wynik gdyby by³a nadawana w jakiejœ dobrej porze - wkoùcu to chyba jednen z najpopularniejszych programów w TVN 24. :>Funckyrella pisze:A czy ,,Misja Martyna'' mia³a du¿¹ ogl¹dalnoœÌ? Pytam tak na wszelki wypadek, gdyby Dama Pik nie cieszy³a siê spor¹ ogl¹dalnoœci¹, czy bardzo bêd¹ z tego powodu p³akaÌ w TVN? :devil:
Anita Werner
Moderator: Łukasz
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Fan Forum
NastĂŞpnÂą 'DamÂą Pik' jest:
Danuta HĂźbner
03.06.2006, 15:35
Danuta HĂźbner - kiedyÂś minister do spraw europejskich, teraz pierwszy polski komisarz w Unii Europejskiej. W domu nauczyÂła siĂŞ, Âże ciĂŞÂżka praca daje efekty i Âże te efekty widaĂŚ nie tylko w Âświetle reflektorĂłw. Dlatego robi swoje i siĂŞ nie wychyla. ChoĂŚ kiedy negocjowaÂła akcesyjne warunki, byÂła na pierwszej linii frontu. Czy mogÂła wynegocjowaĂŚ wiĂŞcej? I czy baÂła siĂŞ o wyniki unijnego referendum? Za co dostaÂła w Âżyciu lanie? I czy bolaÂło, kiedy dostaÂła lanie polityczne? Jak przygotowywaÂła siĂŞ do egzaminu na komisarza? I dlaczego nie nadaje siĂŞ na policjanta? Dlaczego nie czuje siĂŞ rasowym politykiem? I czy czuje siĂŞ samotna?
Jak udaje siĂŞ jej ÂżyĂŚ na walizkach, skoro gubi walizki? I jak udaje siĂŞ jÂą namĂłwiĂŚ na sÂłuÂżbowy lunch, skoro prawie nic nie je?
Znacznie wiĂŞcej o Danucie HĂźbner w programie Anity Werner "Dama Pik", w TVN24, w soboty o 15.35.
![]()
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
AleÂż nie ma za co, szkoda tylko, Âże dopiero pĂłznym wieczorem zabraÂłam siĂŞ za czytanie Dziennika, moÂże gdybym zauwazyÂła ten wywiad z AnitÂą wczeÂśniej to co niektĂłrzy mieliby jeszcze szanse wyskoczyc do kiosku pod domem i mieĂŚ wywiad namacalnie do rÂączekFunckyrella pisze:Nika – dziĂŞki za scan![]()

Zawsze mozna sobie powiesiÌ na œcianie, albo do spania pod poduszke w³ozyÌ na lepszy sen. Aha jeszcze taka ma³a dygresja, je¿eli chodzi o TVN ale i tak¿e inne telewizje to ten Dziennik naprawde œwietnie sie wywi¹zuje w informowaniu czytelników o ró¿nych ciekawostkach dotycz¹cych stacji, nie tylko programowych.
-
- Stały bywalec
HĂźbner - nie lubiĂŞ tej kobiety
[ Dodano: Sob Cze 03, 2006 4:22 pm ]
No to napiszĂŞ za co jej nie lubiĂŞ
Nowakowski z Wprost uj¹³ to wybornie, bo: ,,na kolanach w Unii biega siê szybciej'' :devil:
:hahaha: Biedna pani Hßbner poczu³a siê taka przyt³oczona swoim niskim wzrostem stoj¹c przy Anicie :hahaha: No, ale trudno siê czuÌ inaczej, bo ró¿nica wzrostu by³a kolosalna :devil:
Ten spacerek po wybrukowanych ulicach ....... w szpilkach :hahaha: no moÂże to nie najlepszy pomysÂł byÂł :devil:

[ Dodano: Sob Cze 03, 2006 4:22 pm ]
No to napiszĂŞ za co jej nie lubiĂŞ

:hahaha: Biedna pani Hßbner poczu³a siê taka przyt³oczona swoim niskim wzrostem stoj¹c przy Anicie :hahaha: No, ale trudno siê czuÌ inaczej, bo ró¿nica wzrostu by³a kolosalna :devil:
Ten spacerek po wybrukowanych ulicach ....... w szpilkach :hahaha: no moÂże to nie najlepszy pomysÂł byÂł :devil:
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Nie no :? Lepszej damy pik wymyÂśliĂŚ nie mogli :? WidaĂŚ, Âże kandydatki z wolnym czasem juÂż siĂŞ powoli sÂą na wyczerpaniu
Ciekawe, co zrobiÂą jak juÂż caÂłkowicie siĂŞ wyczerpiÂą? :devil:
Zbyt wiele czerwonych ko³nierzyków wokó³ p. komisarz
Faktycznie Nika nie podziĂŞkowaÂłem Ci za scana, co niniejszym czyniĂŞ - dziĂŞkujĂŞ
Anita marzy o rozmowie z Condi ...
Marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy ... :>
Zabawna ta historia z podró¿¹ do W³och
Nie szÂło to od Walterni prywatnego odrzutowca poÂżyczyĂŚ?
Hmmm ... ciekawe dlaczego Anity aÂż 3 tygodonie nie byÂło, skoro robiÂła program o zaledwie HĂźbner :> MoÂże wtedy ekipa poleciaÂła na rozmowĂŞ z p. HĂźbner, a sprzĂŞt realizacyjny osobnym samolotem do US? :devil:

Zbyt wiele czerwonych ko³nierzyków wokó³ p. komisarz

Faktycznie Nika nie podziĂŞkowaÂłem Ci za scana, co niniejszym czyniĂŞ - dziĂŞkujĂŞ

Anita marzy o rozmowie z Condi ...

Zabawna ta historia z podró¿¹ do W³och

Hmmm ... ciekawe dlaczego Anity aÂż 3 tygodonie nie byÂło, skoro robiÂła program o zaledwie HĂźbner :> MoÂże wtedy ekipa poleciaÂła na rozmowĂŞ z p. HĂźbner, a sprzĂŞt realizacyjny osobnym samolotem do US? :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
A có¿ tam nowego s³ychaÌ u Anity? Nie ma jej na wizji? Po¿arów nie gasi, nie walczy z powodzi¹ ...... wiêc co mo¿e robiÌ?
OdpowiedÂź jest prosta!!! Realizuje program Dama Pik oczywiÂście
ÂŻyczymy jej Âświetnej zabawy
OdpowiedÂź jest prosta!!! Realizuje program Dama Pik oczywiÂście

ÂŻyczymy jej Âświetnej zabawy

-
- Fan Forum
MogÂłaÂś jej nie zyczyĂŚ tej udanej zabawy
Zobacz jak musi Âświetnie siĂŞ bawiĂŚ, skoro od piÂątku jej nie widaĂŚ na antenie :devil:
Nie wiem co mĂłgÂłbym napisaĂŚ
JuÂż wiem
KurczĂŞ :/ Od ostatniego wystĂŞpu Anity upÂłynĂŞÂło juÂż tyle czasu ... :/
Ciekawe, czy bĂŞdzie dzisiaj w raporcie?

Nie wiem co mĂłgÂłbym napisaĂŚ

JuÂż wiem

KurczĂŞ :/ Od ostatniego wystĂŞpu Anity upÂłynĂŞÂło juÂż tyle czasu ... :/
Ciekawe, czy bĂŞdzie dzisiaj w raporcie?

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Kurcze, ale nam wczoraj szefostwo TVN24 zaserwowaÂło prawdziwie dÂługi "wystĂŞp" Anity na wizji.
Zdziwi³am siê bo wygl¹da na to, ¿e Anita nadal prowadzi Poranki, a mieli przecie¿ zdj¹Ì ten spot.
O co tu chodzi? KtoÂś kiedyÂś napisaÂł na tym forum, iÂż najlepiej gdyby Anita prowadziÂła serwisy o 2 w nocy. Mi to bardzo pasuje bo wreszcie miaÂłabym czas na podziwianie w peÂłni talentu Anity, chociaÂż, wizja caÂłkowitego odsuniĂŞcia jej od dziennych programĂłw nie napawa optymizmem. :devil: 

-
- Fan Forum
Mandi, o jakiej wizji caÂłkowitego odsuniĂŞcia Anity od prowadzenia dziennych programĂłw Ty piszesz :>
PrzecieÂż Anita ponoĂŚ byÂła dziÂś we flashu
wiem z innego forum
Pech chciaÂł, Âże miaÂłem w tym czasie inne rzeczy do zaÂłatwienia
Ale domyÂślam siĂŞ - biorÂąc pod uwagĂŞ wczeÂśniejsze doÂświadczenia zwiÂązane z flashem, Âże zbyt wiele nie straciÂłem nie oglÂądnÂąwszy flasha
A spot w poradku sobie ''leci'' i pewnie jeszcze dÂługo ''poleci''
Niewtajemniczonym przypominam o pewnej ''stacji absurdu'' 
PrzecieÂż Anita ponoĂŚ byÂła dziÂś we flashu

Pech chciaÂł, Âże miaÂłem w tym czasie inne rzeczy do zaÂłatwienia

Ale domyÂślam siĂŞ - biorÂąc pod uwagĂŞ wczeÂśniejsze doÂświadczenia zwiÂązane z flashem, Âże zbyt wiele nie straciÂłem nie oglÂądnÂąwszy flasha

A spot w poradku sobie ''leci'' i pewnie jeszcze dÂługo ''poleci''

-
- Fan Forum
Mylisz siĂŞ Marcinqu
Okazuje siê, ¿e mia³em racjê nic nie straci³em, bo znam to, co napisa³eœ ju¿ od prawie dwóch lat i jeden 12 minutowy flash w tê, czy w tê, nie robi mi ró¿nicy
BĂŞdzie jutro
Jutro znowu nie obejrzĂŞ :/

Okazuje siê, ¿e mia³em racjê nic nie straci³em, bo znam to, co napisa³eœ ju¿ od prawie dwóch lat i jeden 12 minutowy flash w tê, czy w tê, nie robi mi ró¿nicy

BĂŞdzie jutro

-
- Fan Forum
Nie nagram, bo sprzĂŞt nagrywajÂący odmawia mi posÂłuszeĂąstwa :/Marcin pisze:To sobie nagraj. :devil:
Ale ja siê jej nie bojê :tanczy: :devil:Marcin pisze:Bo naskar¿ê Anicie!![]()
A z tym mo¿e byÌ ciê¿ko, bo ju¿ czas temu, kiedy wlasnie wystawiali mi fa³szywe alibi u nauczycielki, powiedzieli, ¿e to by³o ostatni raz :devil:Marcin pisze: I bêdziesz musia³ usprawiedliwienie od rodziców przynieœÌ!
Z braku czasu dopiero dzisiaj zabraÂłem siĂŞ za czytanie WPROST I NEWSWEEK'a. A tu co
3-stronnicowy wywiad Anity i Siennickiego z UrbaĂąskim. Co wiĂŞcej wywiad bardzo ostry, z wieloma pytaniami, ktĂłre mĂłwiÂąc delikatnie nie pasowaÂły UrbaĂąskiemu. Na zachĂŞte powiem, Âże juÂż w drugim pytaniu wredni dziennikarze :devil: porĂłwnali Sz.P Andrzeja do Wachowskiego IV RP.
Jak bĂŞdĂŞ miaÂł chwilkĂŞ wiĂŞcej czasu to zrobiĂŞ skana.
P.S Wywiad na stronach 23-25, z cyklu 2plus1.

Jak bĂŞdĂŞ miaÂł chwilkĂŞ wiĂŞcej czasu to zrobiĂŞ skana.
P.S Wywiad na stronach 23-25, z cyklu 2plus1.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Stały bywalec
Rozmowa znacznie lepsza niÂż poprzednia z Kaziem 
No to Anita chwyciÂła siĂŞ nowego zajĂŞcia
Hmmm, tak sobie myÂślaÂłam, kiedy czytaÂłam tamten artykuÂł i zobaczyÂłam w Newsweeku nowÂą rubrykĂŞ ,,2 plus 1'', Âże moÂże wÂłaÂśnie Anita razem z PawÂłem Siennickim bĂŞdÂą takie rozmowy przeprowadzali no i nie myliÂłam siĂŞ
Blacky, nie przejmuj siĂŞ :buzi: Nargam ci Flasha
Na pewno znajdziesz tĂŞ minutĂŞ, Âżeby obejrzec nagranie :devil:

No to Anita chwyciÂła siĂŞ nowego zajĂŞcia

Blacky, nie przejmuj siĂŞ :buzi: Nargam ci Flasha