To tak jakby w Niemczech igrzyska miaÂła transmitowaĂŚ RTL a nie ARD i ZDF.
Moderator: Łukasz
MoÂżesz wyraÂżaĂŚ siĂŞ jaÂśniej? Co to za schemat????Mocne_ogniwo pisze: owszem w tvp sa bardzo ciekawe audycjie, nie mnie ramowka telewizji publicznje jest dla mnie na bomblowane jakims schematem ktorego ciezko jest nie zauwazyc
Nie, nie, nie. To nie takMocne_ogniwo pisze:a ja pamietam jescez slodkie czsy gdy podczas 1 edycji wilkigo brata ogldalnosc wynosila ponad 17 procent, czy zauwazacie wyrazna tendencje spadkowa
Nie jestem pewien czy to ty Doktorze pisaÂłeÂś, ale w kaÂżdym razie ktoÂś z forumowiczĂłw pisaÂł, Âże nie ma sensu nadawania FAKTĂw wieczornych. OgÂądalnoœÌ niby niska, powtĂłrka materia³ów z 19:00... Lepiej zastÂąpiĂŚ FAKTY jakimÂś dobrym filmem.doktorfaustus1 pisze:Tutaj masz racjĂŞ - TVN Âświetnie zaskakuje swoich widzĂłw - np usuwajÂąc z programu Monike Olejnik lub wyrzucajÂąc z ramĂłwki wieczorne wydanie FaktĂłw - naprawdĂŞ tego bym siĂŞ nie spodziewaÂł. ZresztÂą za rok pewnie z anteny zniknÂą Fakty PopoÂłudniowe, wci¹¿ przegrywajÂące z telenowelami, a kto chce informacji niech wÂłaczy sobie TVN24
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości