Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

DziÂś Anita ponownie w "Faktach" popoÂłudniowych :) tylko 4 capsy z 12 minut :roll: :

Obrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No, no, no :o Ale siĂŞ Anita odpicowaÂła dzisiaj :D Nowy, Âładny strĂłj :) ZmieniÂła nieco uczesanie, a dokÂładniej ...... poÂłoÂżenie przedziaÂłka :D
Po mistrzowsku poradziÂła sobie z wpadkÂą materiaÂłowÂą :tanczy:

I powiedziaÂła: ,,do zobaczenia w przyszÂłym tygodniu'', co jej siĂŞ chyba w przeszÂłoÂści nie zdarzaÂło :> Zwykle byÂło tak, Âże ,,w przyszÂłym tygodniu'' znikaÂła robiĂŚ DamĂŞ Pik :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

To bardzo miÂło ze strony Anity, Âże zapowiedziaÂła siĂŞ na jutro :) Uczy siĂŞ, powoli acz skutecznie, dobrych manier wzglĂŞdem fanĂłw :D
Najpierw udzieli³a Kamuii wywiadu (to nic, ¿e po pó³ roku oczekiwnia :devil: ), teraz umawia siêz fanami na przysz³y tydzieù :) Cud, miód, malina :P Nawet nie marzy³em na jawie o takim szczêœciu :)

CieszĂŞ siĂŞ, Âże sprawy tak siĂŞ potoczyÂły, Âże jednak mogÂłem obejrzeĂŚ flasha :) ZajĂŞÂło mi to niecaÂłe dwie minuty, ale to juÂż inna sprawa :devil:
Anita ... wygl¹da³a bardzo ³adnie :) Cieszy mnie niezmiernie fakt, i¿dorobi³a siê kolejnej nowej marynary :) Mo¿e to za spraw¹ piastowania przez ni¹ nowej funckji w dziale dziennikarstwa prasowego :> Przecie¿ na te exskluzywne rozmowy, które przeprowadza wespó³ z Siennickim te¿ musi siê szykownie prezentowaÌ :) W DP równie¿, niezmiennie :)

Z wpadkÂą owszem poradziÂła sobie jak zwykle wybornie, tylko ponowne odczytanie zapowiedzi juÂż bez uÂżycia promptera nie byÂło takie proste :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

To bardzo miÂło ze strony Anity, Âże zapowiedziaÂła siĂŞ na jutro
Wiesz, nie wiedziaÂłem, Âże "Fakty" o 16 teraz to codziennie bĂŞdÂą. :lol: Newsa lecĂŞ pisaĂŚ. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Oh Marcinqu, a Ty czytasz moje posty nadal? :jupi:

OczywiÂście chodziÂło mi o zapowiedzenie siĂŞ na przyszÂły tydzieĂą :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

ANITA W DDTVN!

Anita w "DzieĂą Dobry TVN" bĂŞdzie! SÂłowa Blacka o zapowiedzi na jutro okazaÂły siĂŞ prorocze. :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Re: ANITA W DDTVN!

Marcin pisze:Anita w "DzieĂą Dobry TVN" bĂŞdzie! SÂłowa Blacka o zapowiedzi na jutro okazaÂły siĂŞ prorocze. :devil:
CoÂś ostatnio mi to prorokowanie sprawnie wychodzi :>

A w jakim charkterze Anita :> GoÂścia tak :roll:

Pewnie bêdzie swój ¿yciowy program reklamowaÌ? :lol2: Tak mysla³em, ¿e prêdzej, czy póŸniej do tego dojdzie :lol2:

Dzisiaj w koùcu przeczyta³em wywiad z Newsweeka :) Ostry to fakt, tylko wkurza mnie to, ¿e nie wiadomo kto które pytanie zadaje :? Bo przecie¿ Anita czêsto nas zaskakuje i wszystkich jej pytaù odgadn¹Ì nie zdo³am :?

[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 9:02 am ]
:o Kinga z Mellerem dziÂś prowadzÂą :tanczy:
To mam nadziejê, ¿e rozmowa nie ograniczy siê tylko do pytaù o DP :D mog³iby pójœÌ trochê dalej w wyci¹ganiu od Anity cennych dla nas informacji :P Trzymam kciuki za Kingê, Marcina i ich spontaniczne pytania :lol:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nie, o samochodach bĂŞdzie. :D W tym syrenkach. :D Nic o "Damie Pik". :lol2:

[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 9:05 am ]
A Funcky siĂŞ rozerwie. :lol2: W DDTVN Anita, w TVN24 PaweÂł ÂŁukasik.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funcky na szczĂŞÂście nie ma w domu :devil: :tanczy: JakoÂś ten problem bĂŞdzie trzeba rozwiÂązaĂŚ :neutral:

Jak to o samochodach :> i jak to o syrenkach :>
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No Anita bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o motoryzacji. :lol2: M.in. o Syrenkach. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:No Anita bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o motoryzacji. :lol2: M.in. o Syrenkach. :D
O BoÂże :hmm: Ale siara - Anita hoÂłdujÂąca komunistycznym trendom :red: I moÂże jeszcze zasiÂądzie za kierownicÂą krĂłlowej szos :lol2: Byle tylko nie wÂłoÂżyÂła na siĂŞ czerwonego krawata :neutral:

Aha :o Jej dziadek miaÂł coÂś wspĂłlnego z prokektowaniem podwozia Syreny, chyba :mhm:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Anita wygl¹da³a olœniewaj¹co... :shock: A jaka zapowiedŸ Mellera, ³a³... :shock: Szkoda tylko, ¿e tak krótko. :devil: Muszê och³on¹Ì z wra¿enia. :devil: Kinga, Marcin i Anita w jednym programie, kto by pomyœla³. :devil: Jeszcze Ania Kalczyùska by siê do kompletu przyda³a. :lol:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:uhh:
No i nawet sÂłowo ''dama'' w tej rozmowie nie padÂło :x Nie mĂłwiÂąc juÂż o ''pik'' :hahaha:

Rozumiem zatem, Âże tvn prowadzi akcjĂŞ przypominania widzom, kto to jest Anita Werner, Âże w ogĂłle jest ktoÂś taki jak Anita Werner :devil: a w dalszej fazie moÂże napomknÂą coÂś o DP :devil:

DziĂŞki za capsy Marcin :lol2:

Meller o Anicie: ''najbardziej demoniczna uroda w polskiej telewizji'' :devil:
Ja na jej miejscu za ten komplement, waln¹³bym go jakimœ owocem ze sto³u :hahaha:

Có¿ za ¿enuj¹ca wizyta :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

E no co ty. Mi siê podoba³o. :D Ma³o Ci "Damy Pik"? :devil: Nie masz jeszcze tego doœÌ? :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mam serdecznie doœÌ DP od samego pocz¹tku, bo to nie program dla Anity, ale ta dzisiejsza wizyta by³a ... dla niewtajemniczonego widza ... bez sensu :neutral:
WyglÂądaÂło to tak, jakby Anita urwaÂła siĂŞ z choinki :devil: Albo pomyliÂła studia w drodze do pracy :hahaha:
ODPOWIEDZ