nie wiem jak wszyscy, ale ja siĂŞ zgadzamandi-krakow pisze: MyÂśle Âże wszyscy ze mnÂą sie zgodzÂą:)

Moderator: Łukasz
nie wiem jak wszyscy, ale ja siĂŞ zgadzamandi-krakow pisze: MyÂśle Âże wszyscy ze mnÂą sie zgodzÂą:)
Nie, ty nie myÂśliszandi-krakow pisze: MyÂśle Âże wszyscy ze mnÂą sie zgodzÂą:)
No, noandi-krakow pisze: ProponujĂŞ by zastÂąpiÂła Pochanke i te inne panienki
Co nie zmienia faktu, iÂż jej pojawienie siĂŞ moÂżna spokojnie rĂłwnaĂŚ z trzĂŞsieniem ziemisalladyn pisze:-Agata Tomaszewska ma niewielkie doÂświadczenie
-bo nie jest odkryciem tysiÂąclecia
-niektĂłrzy wyobraÂź sobie majÂą inne zdanie i wolÂą innych dziennikarzy
Ano, bo sprawa wyglÂąda tak: my mamy wÂątki poÂświĂŞcone Agacie na dwĂłch odrĂŞbnych forachandi-krakow pisze: Bo tak w ogĂłle to caÂły wÂątek dotyczy raczej jej wyglÂądu niÂż umiejĂŞtnoÂści, jeÂśli jeszcze tego nie zauwaÂżyÂłeÂś:-)
Faktycznie interesujÂące ujĂŞcieA skÂąd wygrzebaÂłeÂś tĂŞ fotkĂŞ z balkonu?
Oby jak najwiĂŞcej takich maratonĂłw. Dodam tylko jeszcze moje Âżyczenie: maratonĂłw o bardziej skomplikowanej tematyceNo nie wiem, czy moÂżna jescze czĂŞÂściej
Dzisiaj to byÂł istny maraton - jeszcze teraz w raporcie byÂła
Z kolei mi siĂŞ jej gÂłos bardzo podoba, jest bardzo charakterystyczny i chyba nie powinnam tego jako kobieta mĂłwic , ale jest caÂłkiem ...seksownysybic pisze:tak,
Agata jest bardzo sympatyczna
teÂż jÂą lubie, ale ... ma troszkĂŞ za gruby gÂłos.
Ohhhh ... nawet bardzo sexownynika pisze:Z kolei mi siĂŞ jej gÂłos bardzo podoba, jest bardzo charakterystyczny i chyba nie powinnam tego jako kobieta mĂłwic , ale jest caÂłkiem ...seksownysybic pisze:tak,
Agata jest bardzo sympatyczna
teÂż jÂą lubie, ale ... ma troszkĂŞ za gruby gÂłos.![]()
W kaÂżdym bÂądz razie Agata bez tego swojego gÂłosu , nie byÂłaby juz tÂą sama AgatÂą.
PrĂŞdko to nie mijaobieÂżyÂświat pisze:tak mi siĂŞ przykro zrobiÂło bo te zarzuty o dyskusjĂŞ tylko na temat urody Agaty odebraeÂłem jako wymierzone bezposrednio we mnie![]()
ObiecujĂŞ Âże jak minie ten szok wyowoÂłany pojawieniem Agaty to bĂŞde pisaÂł o jej pracy![]()
PeÂłen obiektywizm fanaChociaÂż juÂż teraz mogĂŞ napisaĂŚ Âże nie mam jej nic do zarzucenia w tej kwestii
To nic i tak w pewnym sensie zabijaj¹ g³ód..niestety bez seksownego g³osu
ÂŻebyÂś Krzysiutak mi siĂŞ przykro zrobiÂło bo te zarzuty o dyskusjĂŞ tylko na temat urody Agaty odebraeÂłem jako wymierzone bezposrednio we mnie
..nie zauwa¿y³em :o Faktycznie :o ..dziêki za uœwiadomienie mi tego FunckyCh³opaki zauwa¿y³y, ¿e ich piêknoœÌ prawie w ogóle nie u¿ywa standardowych kosmetyków (szminka, cienie, itd.) do poprawiania urody?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 27 gości