Aktualne sprawy forum

Dyskusje na temat forum. Problemy techniczne, zmiany, sugestie, regulamin.

Moderator: Łukasz

michal641
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: michal641 »

ÂŁukasz pisze:JuÂż teraz siĂŞ nie pojawiajÂą - jest tak, jak byĂŚ powinno.

ej...

Pod moim postem a nad Twoim ÂŁukasz byÂła jakaÂś opinia nowego uÂżytkownika, dlaczego zostaÂła skasowana?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

PoniewaÂż te dwa (a moÂże trzy?) wyrazy nowego uÂżytkownika nic nie wniosÂły nowego, sensowngo, czy mÂądrego. NapisaÂł tylko, Âże siĂŞ z TobÂą zgadza o ile dobrze pamiĂŞtam. MyÂślĂŞ, Âże w tym wypadku zgadzaÂło siĂŞ z TobÂą o wiele wiĂŞcej osĂłb. Co wtedy jakby tak wszyscy chcieli odpisaĂŚ "zgadzam siĂŞ"?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Czy mi siê tylko wydaje czy znik³o-z dwóch pierwszych dzia³ów na forum-czêœÌ tematów, które by³y pozamykane ??
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Tak jest, zniknê³y te tematy, które by³y pozamykane. Te ma³o istotne, by³o ich doœÌ du¿o. Przez to zapewne spad³a niektórym liczba postów. Miêdzy innymi TVN_FANowi, Pawellowi, Kamilowi, Adminowi i mnie. :D
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Skoro zmieniÂł sie adrs forum to przydaÂłoby siĂŞ teÂż zmieniĂŚ nazwĂŞ kategorii z forum.tvn.tivi.pl na tvn.tivi.pl/forum .
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

jak najeÂżdÂżam kursorem na zarejestrowanego uÂżytkownika to nie wyÂświetla mi siĂŞ ta "tabelka" gdzie pisaÂło, co uÂżytkownik w danej chwili robi. Czy jest to zwiÂązane z awariÂą?
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
michaek
Bywalec
Bywalec

MoÂże ktoÂś mi odpowie. CoÂśiĂŞ dzieje z wÂątkiem o Anicie Werner, bo jakoÂś nie moge siĂŞ tam dostaĂŚ. Wyskakuje mi jakiÂś error.
michal641
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: michal641 »

£ukasz pisze:Nie wiem, czy Szanowni Paùstwo zauwa¿yli, ale skrypt "ostatnio na forum" na stronie g³ównej ju¿ dzia³a. Zadowoleni? :>
michal641 pisze:Zadowoleni, ale nadal pojawiaj¹ siê tam linki do w¹tków tylko dla u¿ytkowników uprawnionych, do których wiêkszoœÌ z nas nie ma dostêpu
ÂŁukasz pisze:JuÂż teraz siĂŞ nie pojawiajÂą - jest tak, jak byĂŚ powinno.

No có¿...
DziÂś w "Ostatnio na forum" byÂł link do zamkniiĂŞtego tematu "Page rank"...

michaek pisze:MoÂże ktoÂś mi odpowie. CoÂśiĂŞ dzieje z wÂątkiem o Anicie Werner, bo jakoÂś nie moge siĂŞ tam dostaĂŚ. Wyskakuje mi jakiÂś error.
Nie tylko Tobie. U mnie te¿ pojawiaj¹ siê b³êdy...
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Co siĂŞ dzieje z tym forum

Post autor: salladyn »

Witam wszystkich forumowiczów :D Mam pytanie.Co sie dzieje z tym forum ? Dlaczego odchodz¹ u¿ytkownicy którzy maj¹ coœ do powiedzenia ? Nie ma ju¿ Kamuii, TVN_FANa a TerraX i Lukasz prawie nic ju¿ nie pisz¹.Móg³bym dalej wymieniaÌ tych którzy odeszli ale to chyba bezcelowe :roll: Czemu tworz¹ siê non stop k³ótnie (nie wiem czemu ja w nich uczestniczê) :?: Ostatnio mam wra¿enie ¿e to co siê dzieje teraz na forum to nie jest dyskusja tylko zlepek wypowiedzi które wogóle siê nie odnosz¹ do tego co ktoœ powiedzia³ wczeœniej.Mam nadziejê ¿e te i inne osoby wróc¹ na forum :roll: (Nie mam na mysli monstera :) ) Chia³bym ¿eby ka¿dy napisa³ co o tym myœli.Mo¿e wspólnie uda nam siê rozwi¹zaÌ ten... kryzys (?) .
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Salladynie, musisz zrozumieĂŚ, Âże przychodzi czasem taki czas, kiedy dyskusje stygnÂą, emocje opadajÂą itp. ZauwaÂż, ze podobnie jest teraz w telewizji, sama nuda, zaczynajÂą siĂŞ powtĂłrki, nie ma co oglÂądaĂŚ... Aaaaaale, jak zapewne teÂż Ci wiadomo, po sezonie powtĂłrkowym zaczyna sie sezon premierowy. Niektore pozycje programowe (czyt. forumowicze) znikajÂą, pojawiajÂą siĂŞ inne nowe, ramĂłwka (czyt. dyskusje na forum) staje siĂŞ gorÂąca, dynamiczna, intersujÂąca... :D :arrow:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Wiem.W pewnym sensie masz racjê.Tylko zauwa¿.Kamuii ostatni post napisa³a w kwietniu, TVN_FAN w marcu, TerraX prawie wogóle ju¿ nie pisze (co mnie strasznie smuci) podobnie kilku innych uzytkowników.Ja siê od tych dyskusjii uzale¿ni³em, i martwi mnie to ¿e odchodz¹ osoby które zawsze mia³y coœ do powiedzenia i ciekawie pisa³y.Nie wiem z jakiego powodu.ByÌ mo¿e trochê te¿ przezemnie.Jestem trochê porywczy i konfliktowy ale tak na prawdê to wiêkszoœÌ osób z tego forum lubiê.Ba, gdyby nie by³o u¿ytkowników którzyby siê ze mn¹ nie zgadzali to chyba bym oszala³.Masz te¿ racjê ¿e pojawi³o siê kilku nowych u¿ytkowników którzy pisz¹ ciekawie, ale wola³bym ¿eby takich u¿ytkowników przybywa³o a nie ¿eby by³a ci¹g³a rotacja :roll:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Kamuii z ró¿nych przyczyn zosta³a zbanowana, TVN_FAN ponoÌ odszed³ wraz z ni¹, TerraX zapewne uczy siê do sesji, a £ukasz wyjecha³. Wszystko ma swoje uzasadnienie. :arrow:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

GdybyÂś uwaÂżniej ÂśledziÂł Âżycie forum, to byÂś zauwaÂżyÂł, Âże kamuii zostaÂła zbanowana z wielu przyczyn - uzasadnienie zostaÂło podane. TVN_Fan nie zgodziÂł siĂŞ z tÂą decyzjÂą (jego sprawa) i odszedÂł. TerraX ma teraz duÂżo obowiÂązkĂłw, z ktĂłrych tÂłumaczyĂŚ siĂŞ oczywiÂście nie musi, a ÂŁukasz jest za granicÂą. MyÂślĂŞ, Âże zarĂłwno terraX, jak i ÂŁukasz gdy bĂŞdÂą mieli mniej obowiÂązkĂłw, nieco siĂŞ uaktywniÂą.

Piszesz, ¿e odesz³o wielu u¿ytkowników. Ale pojawi³o siê takze wielu godnych uwagi u¿ytkowników (np. mandi, nika) i trzeba daÌ im szanse. A co do k³ótni - ja ¿adnych nie widzê, wiêc nie stwarzaj problemów których nie ma. :lol2:
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

I TVN_FAN zostawiÂł nam wyznanie w podisie:

"NAJLEPSI MUSZ¡ ODEJ¦Æ - TYLKO W IMIÊ CZEGO ??
ZOSTAJÂĄ DZIECI...SMUTNE..."
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
michaek
Bywalec
Bywalec

Marcin pisze:kamuii zostaÂła zbanowana z wielu przyczyn - uzasadnienie zostaÂło podane
Przepraszam, Âże zapytam, ale gdzie :roll:
W tabeli ostrzeÂżeĂą i zbanowanych nie widnieje nick kamuii.

P.S A i jeszcze jedno, kamuii miaÂła kiedyÂś jedno ostrzeÂżenie(od ÂŁukasza za mĂłwienie nieprawdy nt historii forum). Teraz kamuii nie ma Âżadnego, a mimo to jest zbanowana.
Czy moÂżna zbanowaĂŚ kogoÂś "po cichu", tak aby nie byÂło tego widaĂŚ w tabeli ostrzezeĂą?
Obrazek
ODPOWIEDZ