[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
PoczÂątek wczorjaszego odcinka Âśredni. SÂłusznie domyÂślaÂłem siĂŞ, Âże za samochodem z prezydentem stoi Szymon. GoÂście Âśredni, jak zwykle. MateriaÂły w 'KoĂąca nie widaĂŚ" dobre najlepszy byÂł Edgar.
W RwT Doda byÂła wÂłaÂśnie taka spokojniejsza. WyglÂądaÂło to tak jakby siliÂła siĂŞ wypowiadaĂŚ inteligenetnie. UwaÂżam, Âże byÂł to zamierzony zabieg. Lepper jak zwykle Âświetny i to Last Minute.

dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Ale fajnie zapowiada siĂŞ najbliÂższy odcinek "Szymon Majewski Show".
Prowadz¹cy bêdzie prebrany za kosmitê - pradwopodonie marsjanina, albo miœœ Marsa.
Do studia zaprosiÂł MartynĂŞ WojciechowskÂą i Tomasza Karolaka (Szczepana z "Krynikalnych") oraz - to bĂŞdzie hit :devil:
- bĂŞdÂą dwie Joanny Senyszyn w "Rozmowach w tÂłoku" - prawdziwa i "podrĂłbka".
:tanczy:

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No je¿eli uwa¿asz ¿e Krystyna Janda jest œrednim goœciem to ci wspó³czujê.Nie wiem, czy wszyscy oczekuj¹ od goœci ¿e bêd¹ œmieszni? Zaproszenie goœcie wcale œmieszni byÌ nie musz¹.khornik pisze:Goœcie œredni, jak zwykle.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Tekst miesiÂąca
O nie
Najlepszym tekstem byÂł: "no co siĂŞ tak sprzeczacie jak dwa wÂłosy na gÂłowie Rokity o miejsce na grzywce."
:devil: :devil: :devil: :brawa: :brawa: :brawa:

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
6 :> jeszcze krótkie ³¹czenie z Janasem.:: Kamil pisze:I warto zauwa¿yÌ ¿e by³o 4 goœci... noo razem to 5

Tak, to byÂł wspaniaÂły odcinek.

Ale mam pytanie, bo nie widziaÂłem tego fragmentu tam KaczyĂąski w jednym z filmĂłw w "KoĂąca nie widaĂŚ" powiedziaÂł 'fiut'

I fajnie, ¿e przez prawie ca³y program by³a z nami miœs Marsa i jednoczeœnie miœœ Wszechswiata.

WÂłaÂśnie - to byÂł super koniec II edycji - z niecierpliwosciÂą czekam na III.

Podsumowanie wynikĂłw II edycji "Szymon Majewski Show":
To pasmo jest 2 wsrĂłd wszystkich z wielkich stacji - TVN wyprzedza tylko polszmat, "Jedynka" i "DwĂłjka" daleko za TVN-em. 
No i kontynuacja przy tych wynikach jest niemal pewna... :jupi:
No nawet dobre te wyniki.Media Link pisze:W poniedziaÂłek telewizja TVN zakoĂączyÂła emisjĂŞ drugiej serii programu rozrywkowego Szymon Majewski Show. AudycjĂŞ Majewskiego oglÂądaÂło Âśrednio 3,24 mln widzĂłw, co daÂło stacji 23,94 proc. udziaÂłu w rynku. Program najprawdopodobniej bĂŞdzie kontynuowany jesieniÂą.
Pierwszy odcinek drugiej serii programu 6 marca oglÂądaÂło 3,28 mln widzĂłw (23,15 proc. udziaÂłu w rynku). NajwiĂŞcej widzĂłw zgromadziÂł przed telewizorami odcinek Szymon Majewski Show wyemitowany 27 marca. Program oglÂądaÂło wtedy 3,86 mln widzĂłw (27,35 proc. udziaÂłu w rynku). NajmniejszÂą widownie miaÂła audycja Szymona Majewskiego 17 kwietnia (2,23 mln widzĂłw, 24,77 proc. udziaÂłu w rynku).

No i kontynuacja przy tych wynikach jest niemal pewna... :jupi:

-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Majewski w "Metrze"
JeÂśli bierzecie gazety z ulicy, to pewnie widzieliscie, Âże w poniedziaÂłkowym Metrze byÂł wywiad z Szymonem Majewskim, jednak nie o jego programie, lecz o jego pasji sportowej.
Jeœli ktoœ ma tak¹ mo¿liwoœÌ, to proszê o zeskanowanie tego artyku³u.
Jeœli ktoœ ma tak¹ mo¿liwoœÌ, to proszê o zeskanowanie tego artyku³u.

www.wOBIEKTYWIE.prv.pl - nieoficjalna strona programu Szymon Majewski Show
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ciekawe co tam Roman by robiÂłWirtualneMedia.pl pisze:Roman Giertych wystÂąpi u Szymona Majewskiego?
Showman zapowiada nowe postacie w "Rozmowach w tÂłoku" oraz zaprzecza, Âże musi cenzurowaĂŚ swĂłj program.
ZakoĂączyÂł siĂŞ pierwszy sezon "Szymon Majewski show". Program ma powrĂłciĂŚ po wakacyjnej przerwie wraz z nowymi postaciami w kabaretowych "Rozmowach w tÂłoku". Zobaczymy parodie: Jana Rokity, Waldemara Pawlaka, PrzemysÂława Gosiewskiego, Jerzego Hoffmana, Adama MaÂłysza, Piotra Gadzinowskiego i Justyny Pochanke.
Szymon Majewski zamierza zaprosiÌ do programu obecnego wicepremiera i ministra edukacji Romana Giertycha. - Bêdzie to trudne, ale za³o¿yliœmy sobie, ¿e nie ma rzeczy niemo¿liwych - przyznaje w wywiadzie dla wortalu Wirtualnemedia.pl. - Je¿eli pozostali politycy zauwa¿¹, ¿e to jest ratunek dla naszego zbiorowego poczucia humoru, to dadz¹ siê namówiÌ do wspólnej zabawy - t³umaczy.
JednoczeÂśnie odpiera zarzuty, Âże jego program, ze wzglĂŞdu na dosadne Âżarty ze sceny politycznej, jest cenzurowany przez nadawcĂŞ - telewizjĂŞ TVN. - Program poniedziaÂłkowy puszczany jest w dÂłuÂższej wersji. W sobotĂŞ, kiedy nadawany jest o 14, oglÂąda go duÂżo dzieci i dlatego treÂści nieprzystojne sÂą wycinane - wyjaÂśnia. - Nigdy nie byÂło tak, Âże musieliÂśmy wycinaĂŚ fragmenty pod groÂźbÂą, Âże ktoÂś nam siĂŞ dobierze do tyÂłka - dodaje dobitnie.
WiosnÂą tego roku kaÂżdy odcinek "SMS' - drugÂą edycjĂŞ programu - oglÂądaÂło Âśrednio ponad 3,2 miliona widzĂłw.
Showman wyjaÂśniajÂąc powody popularnoÂści programu zaznacza, Âże w przeciwieĂąstwie do innych satyrykĂłw, Âśmieje siĂŞ nie tylko z innych, ale rĂłwnieÂż z siebie.
Szymon Majewski w rozmowie z wortalem Wirtualnemedia.pl opowiada m.in. o aktorach parodiujÂących premiera Marcinkiewicza i KrystynĂŞ JandĂŞ, wpadkach w "Mamy ciĂŞ" i poraÂżce podczas tegorocznego rozdania WiktorĂłw.