Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Zatem powiedzcie, czy by³o jakieœ ³¹czenie z Agat¹ w serwisie Anity
Nie Funcky, nie by³o a szkoda.. ;) By³o za to wiele innych ³¹czeù i strasznie rodzinna atmosfera :) Omena do Anity zwraca³a siê Anitko :) Anitka do reporterki Agnieszki Aga, do innej Aniu :) A do Tomasza Frankowskiego panie Tomku :)
Tylko lekki polizg przy idotce Senyszyn ;) NazywaÂła jÂą Jolanta zamiast Joanna :? Ale tylko w dwĂłch serwisach :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat, to Ty nie wiesz jeszcze, Âże w tvn wszyscy sÂą jednÂą wielkÂą szczĂŞÂśliwÂą rodzinÂą? :lol2:

Funcky :x Tylko nie zaczynaj znowu rozsiewaĂŚ plotek, Âże to przez AgatĂŞ zmalaÂło moje zainteresowanie AnitÂą :x PrzecieÂż wiesz doskonale, Âże powodem zgrzytĂłw w naszym ''zwiÂązku'' byÂła pierwotnie Dama Pik :lol2: a ta pojawiÂła siĂŞ zdecydowanie wczeÂśniej niÂż Agata :lol2:

Anita zÂłapaÂła niezÂły brÂązik :lol2:
No jak na razie widziaÂłem tylko koĂącĂłwkĂŞ serwisu na tle blue boxa :/
Ehhhh .... no cholernie ¿a³ujê, ¿e nie widzia³em tego, o czym marzy³em i pragn¹³em od dawna zobaczyÌ :/ Nie wiem, co siê dzieje, jestem sko³owany :roll: tvn zaczyna spe³niaÌ moje marzenia :lol2:
No, ale skoro wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazujÂą na to, Âże Anita zaczyna znĂłw logicznie myÂśleĂŚ o swojej karierze, to mam nadziejĂŞ, Âże jeszcze kiedyÂś uda mi siĂŞ jÂą w DnÂż zobaczyĂŚ :)
Ale pĂłki co raport popoÂłudniowy :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Uda³o mi siê zobaczyÌ przez chwilê Anitê w Raporcie podczas przerwy w nadawaniu mojego ulubionego tasiemca. :lol: Niestety nie zd¹¿y³am zaobserwowaÌ relacji ³¹cz¹cych Annê Jedrzêjowsk¹ i Anitê, a szkoda. :hmm: Ciekawe po³¹czenie. :mhm: Przed 17.00 prze³¹czy³am na TVN24 w nadziei ujrzenie Anity, ale obesz³am siê smakiem. Jedyne co by³o to 15 minut reklam z krótk¹ przerw¹ na pogodê z Tomkiem Zubilewiczem. :evil: Jakoœ nie mam szczêœcia do Anity a czêsto ogl¹dam telewizjê. Jestem fanatyczk¹ newsów i czasem nawet specjalnie sprawdzam czy o danej porze nie ma Anity, ale zawsze jest ktoœ inny. Widzia³am ju¿ prawie wszystkich prezenterów tylko JEJ nie mogê. Co za dziwne zrz¹dzenie losu. :evil: Prawdopodobnie nara¿ê siê kilku osobom, ale Anita dzisiaj w moim odczuciu wygl¹da³a malo kobieco, ale to zapewne wina stylistek bo ONA jak chce to potrafi siê "odstawiÌ". :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mandi, nie wiem, co móg³bym Ci poradziÌ :mhm: Sam wczoraj nie mia³em szczêœcia ogl¹daÌ ca³ego wystêpu Anity, a jak sama wiesz, to doœÌ rzadki widok :/
Tak wiêc i Tobie i sobie ¿yczê wiêcej szczêœcia na przysz³oœÌ ;)

A có¿ po raporcie mogê napisaÌ? :D Anita taka utopiona w tym swoim siode³ku, a Jêdrzejowska znowu¿ niemal na powierzchni biurka :devil: Ohhh... ró¿nice gabarytowe piorunuj¹ce :lol2:
Ale co mnie zdziwi³o ... te, jak na Anitê :lol2: , mi³e reakcje na siedz¹c¹ obok kole¿ankê :shock: Nie spodziewa³em siê tego zupe³nie :) Ta zapowiedŸ Anity o ''s³oùcu, s³oùcu i jeszcze raz s³oùcu'' i ''zimie, zimie i jeszcze raz zimie'' w wykonaniu Jêdrzejowskiej znaczy³oby mniej wiêcej o tym, ¿e dziewczynom doœÌ dobrze siê wspó³pracowa³o :o
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

I dzis bêd¹ wspó³pracowa³y znowu :tanczy:
Anitka ponownie w Dniu NA ÂŻywo :shock:

MoÂże dziÂś bĂŞdzie Agata ? :lol: 8)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

JakoÂś nie widzĂŞ tematĂłw dla Agaty dzisiaj :>

A wiĂŞc mamy powtĂłrkĂŞ z rozrywki - jupijajej :jupi: :jupi: To co nas ominĂŞÂło wczoraj moÂżemy przeÂśledziĂŚ dzisiaj :jupi:
Ona siĂŞ przepracuje, jak Boga kocham ona siĂŞ przepracuje :devil:

JuÂż na wstĂŞpie muszĂŞ zganiĂŚ AnitĂŞ za marynarĂŞ :evil: Te szykowne poradkowe poszÂły siĂŞ pasaĂŚ, czy jak :? :x Kuba nie chce oddaĂŚ? :lol2:

Ale to wszystko z dzia³u nagany :) Rewelacja, jaka odmiana - Dzieù na ¿ywo têtni ¿yciem :D Ju¿ na pocz¹tek serwisu pilna informacja z ostatniej chwili, Anita bez promptera informuje o zabarykadowanych w gmachu MEN uczniach! PóŸniej ju¿ schemat, ale tak estetycznie podany, ¿e chcia³o siê s³uchaÌ :D No i na koniec dynamiczny skrót informacji w wykonaniu Anity :lol2:

Niestety juÂż docierajÂą smutne informacje :( Na 12:30 SLD planuje konfernecjĂŞ :x

[ Dodano: Wto Cze 13, 2006 1:23 pm ]
Rewelacja :x Anicie przepadÂł juÂż caÂłkowicie jeden serwis :x A wiĂŞc sobie odpoczĂŞÂła ;)
Ale w poprzednim dobrze siĂŞ spisaÂła, kiedy razem z T. Marcem relacjonowali wydarzenia spod gmachu MEN ;)
Oooo! I znowu konferencja - tym razem PiS :?
Panowie! Macie jeszcze 6 minut :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Anita mia³a lekk¹ chrypkê w serwisie o 15.30, czy mi siê wydawa³o? Najlepsza by³a koùcowka. Zaprosi³¹ w imieniu Patrycji Redo na "Fakty", potem w imieniu w³asnym i Anny Jêdrzejowskiej na "Raport popo³udniowy", po czym powiedzia³a: "Ogl¹daj¹ Paùstwo raport popo³udniowy" i zakoùczy³a program. :lol2: Dobrze, ze nie powiedzia³a: "ogl¹daj¹ Paùstwo Damê Pik". :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcinqu :> Chyba coÂś Ci siĂŞ przesÂłyszaÂło :lol2: Anita powiedziaÂła: oglÂądajÂą paĂąstwo TVN24 :D Chrypki teÂż nie miaÂła :lol2:
Za to u mnie uÂśmiech wywoÂłaÂły sÂłowa: ''zapraszam na raport popoÂłudniowy w imieniu moim, wÂłasnym ...'' :lol2: (a to ode mnie) i czujcie siĂŞ paĂąstwo zaszczyceni tym faktem'' :lol2:

Jak cudownym musi byĂŚ uczucie, kiedy nie trzeba rozglÂądaĂŚ siĂŞ po drugim planie studia tvn24 podczas trwania serwisĂłw w nadziei na to, Âże gdzieÂś tam za filarem dostrzeÂże siĂŞ AnitĂŞ :rozglada: Od dziÂś znowuÂż smakujemy tego uczucia :lol2: Tzn. od niektĂłrzy od wczoraj ;)

:? TrochĂŞ ÂżenujÂące, Âże ten wysyp konferencji prasowych zaatakowaÂł ramĂłwkĂŞ tvn24 jak ospa :? Ranek byÂł taki spokojny i nic nie zwiastowaÂło takiego obrotu sytuacji, za ktĂłry moÂżemy podziĂŞkowaĂŚ PaĂąswu uczniom i ministrowi Giertychowi :x
Oooo! I znowu konferencja - tym razem PiS
Panowie! Macie jeszcze 6 minut
Jacy grzeczni :lol2: Konferencja skoĂączyÂła siĂŞ punkt 13.30 :lol2:

No a w serwisie o 15.30 wszyyyyyyyyyyyyystkie konferencje Anitka piĂŞknie streÂściÂła :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiem, czy byÂło .. ;-)
Znalezione na tej stronie:
Sytuacja autentyczna.

Miejsce akcji-przed szpitalem MSW na ul. WoÂłoskiej w Warszawie
Czas akcji- 3 dni po katastrofie MI 8

Bohaterowie: Anita Werner-studio TVN 24, PaweÂł PÂłuska-reporter

Za chwile ma odbyc siê ³¹czenie "na ¿ywo" podczas serwisu informacyjnego TVN 24. Na ekranie widzimy Anitê Werner zapowiadaj¹c¹ najnowsze szczegó³y o stanie zdrowia premiera Millera... "proszê paùstwa, ³¹czymy siê w tej chwili z naszym reporterem Paw³em P³usk¹, który jest na miejscu. Pawle... czy premier czuje siê lepiej????"

W tym momencie na ekran wjeÂżdÂża PaweÂł, ktĂłry stoi przed kamerÂą z gÂłupiÂą minÂą i nic nie mĂłwi. A nie mĂłwi dlatego, Âże wypiĂŞÂła mu siĂŞ wtyczka od odsÂłuchu (o czym oczywiÂście nie wie) i nie wie, Âże jest w tej chwili "na Âżywo" na ekranach kilkuset tysiĂŞcy telewizorĂłw.

Anita: - Pawle, czy nas sÂłyszysz?

PaweÂł stoi jak koÂłek, od czasu do czasu mlaskajÂąc gÂłoÂśno i miÂąchajÂąc jĂŞzorem po dziÂąsÂłach

Anita: Halo, Pawle. Jak czuje siĂŞ premier???

PaweÂł w tym momencie zaczyna oglÂądaĂŚ niebo, podgwizdujÂąc cicho i Âśpiewa pod nosem: TIRLI-TIRLI, TIRLI-TIRLI, TIRLI-TIRLI PLUM, PLUM, PLUM

Anita: Jak sami paĂąswo widzicie PaweÂł nas w tej chwili nie sÂłyszy. Wracamy do innych informacji

Post wysÂłany: Sob Mar 13, 2004 11:42 11:42
Szkoda, Âże dzis takich akcji nie byÂło ;)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Super :lol: Tego jeszcze nie byÂło na forum :lol: Przynajmniej ja pierwszy raz to czytam :>

Za to u mnie uÂśmiech wywoÂłaÂły sÂłowa: zapraszam na raport popoÂłudniowy w imieniu moim, wÂłasnym ...
Mnie zaÂś dzisiaj powaliÂły na kolana uÂśmiechy jakimi obdarowaÂły siĂŞ na wstĂŞpie Anita W. i Anna J. :shock: I to niby Anita z KalczÂą siĂŞ majÂą lubiĂŚ :> To ja juÂż nic nie kumam :?

Btw. :D W³aœnie do mnie dotar³o, ¿e Anita nie krêci na razie nowych odcinków Damy Pik :jupi: Przerwa wakacyjna :lol2: No i od razu mamy nasz¹ dobrze nam znan¹ z zamierzch³ych czasów Anitkê :jupi: Jako ¿e full konerencji rodzi³o siê dzisiaj w bólach, Anita pokaza³a, ¿e potrafi konferencje streszczaÌ na 5+ :lol2: A pragnê zaznaczyÌ i podkreœliÌ, ¿e ocenê wystawiam na podstawie a¿ 4 streszczeù :lol2: Poza tym jak ma³o kto potrafi podsumowaÌ relacjê kole¿anki/ kolegi/ redakcyjnej, które to podsumowanie bardzo czêsto stanowi odniesienie adekwatne do nastêpnego tematu :jupi: Poza tym jak ma³o kto nasza Anitka jest opanowana, z ka¿dej opresji wychodzi ....... hmmmm.... brakuje mi s³owa ..... :roll: .... l¹duje na czterech ³apach :lol2: Czasem musi zmroziÌ spojrzeniem kolegów z re¿yserki, kiedy ci zamiast planowanych odwiedzin na sali konferencyjnej, pozostaj¹ ca³y czas w studio TVN24 :> MroŸne, groŸne spojrzenie, kilka uszczypliwych s³ów: ,,mia³ byÌ rzut oka na salê konferencyjn¹ w oczekiwaniu na konferencjê ......'' :lol2: i jak Anitka koùczy³a wypowiadaÌ te s³owa, sala pojawi³a siê na naszych ekranach :lol2:
No i na koniec :D coÂś siĂŞ ewidentnie w Anicie zmieniÂło! ZwrĂłciliÂście uwagĂŞ na to jak ochoczo rozmawia o piÂłce, aÂż oczy jej bÂłyszczÂą :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

i od razu mamy naszÂą dobrze nam znanÂą z zamierzchÂłych czasĂłw AnitkĂŞ
Poza tym czasami dobrze jest, kiedy nastĂŞpujÂą zmiany, a Anity dawno juÂż w DnÂż nie byÂło – ostatni raz byÂła w sierpniu zeszÂłego roku :? OczywiÂście w kwestii zmian nie uwzglĂŞdniam kol. JĂŞdrzejowskiej :devil: Z ktĂłrÂą jak wszystkie znaki dowodzÂą, Anita dobrze siĂŞ rozumie a przynajmniej stwarza takie pozory, jak gdyby siĂŞ dobrze rozumiaÂły :D
coÂś siĂŞ ewidentnie w Anicie zmieniÂło! ZwrĂłciliÂście uwagĂŞ na to jak ochoczo rozmawia o piÂłce, aÂż oczy jej bÂłyszczÂą
A to, to juÂż na pewno zasÂługa Miecia, z ktĂłrym teraz pewnie o niczym innym niÂż piÂłka Anita porozmawiaĂŚ nie moÂże :szalony:
Czasem musi zmroziĂŚ spojrzeniem kolegĂłw z reÂżyserki, kiedy ci zamiast planowanych odwiedzin na sali konferencyjnej, pozostajÂą caÂły czas w studio TVN24
Anita ma wÂładzĂŞ nawet nad automatami :devil:
Anita: - Pawle, czy nas sÂłyszysz?
KiedyÂś roiÂło siĂŞ od takich sytuacji :lol2: Moje absolutne high light to jedno wydanie FaktĂłw g³ównych i relacja Kajdanowicza z Londynu – taka sama sytuacja, tyle Âże Kajdan nawijaÂł, nawijaÂł o wizycie KwachĂłw w Londynie a nie byÂło go sÂłychaĂŚ :tanczy: :hahaha: :devil:
Anita zareagowaÂła w podobny, co powyÂższy, sposĂłb ;) Puszczam to sobie, kiedy mam zÂły nastrĂłj :lol2: Ahhh... :P nie ma jak to niemy au+omat :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No to skoro tak jÂą ta fascynacja piÂłkÂą wciÂągnĂŞÂła, to dzisiaj juÂż daÂła sobie spokĂłj z pracÂą :devil:
A moÂże po prostu musi naÂładowaĂŚ akumulatory po dwĂłch tak intensywnych dniach pracy :lol2:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

I znamy juÂż porĂŞ emisji Damy Pik w TVN.
Jak napisaÂł jakiÂś taki maÂły serwis, chyba tvn.tivi.pl :D czy jakoÂś tak autorski program Anity Werner widzowie TVN bĂŞdÂą mogli zobaczyĂŚ w kaÂżdÂą sobotĂŞ o 11:30. ÂŚwietna pora, jeszcze lepiej niÂż na TVN24. :evil:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No to skoro tak jÂą ta fascynacja piÂłkÂą wciÂągnĂŞÂła, to dzisiaj juÂż daÂła sobie spokĂłj z pracÂą
A moÂże po prostu musi naÂładowaĂŚ akumulatory po dwĂłch tak intensywnych dniach pracy
Funcky, Anita siĂŞ rozpĂŞdziÂła! Nie zatrzymuje siĂŞ, dzisiaj z Grassem w Wieczornym Raporcie! To Ci sensacja! :devil:

JeÂśli nie zostaniesz stratowany, to sprĂłbuj powiedzieĂŚ, czy caÂły Dortmund jest biaÂło-czerwony. :lol2:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

No, no. Dobrze, Âże oglÂądaÂłem FLP, bo inaczej bym nie wiedziaÂł. ÂŁadnie dzisiaj Anita wyglÂąda.
I nawet zarezykuje stwierdzenie, Âże razem Âładnie wyglÂądajÂą.

No to teraz tylko wygraĂŚ z Niemcami 12-0 i mam szampaĂąski humor. :D

P.S Ale siĂŞ Âładnie Anita uÂśmiechnĂŞÂła jak MĂŞdrzejewskiemu Grass przerwaÂł
P.S nr 2. Anita zmien ten twĂłj typ, co to ma znaczyĂŚ 3-0 dla Niemiec. :evil:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
ODPOWIEDZ