Tak jak pisaÂłam, Anita tryskajÂąca energiÂą, dobrym humorem

Ale bardzo mnie to cieszy

Tylko fryzurkĂŞ Anita miaÂła do bani :/ CzyÂżby tak jak kolega Grzegorz biegaÂła dziÂś przed przyjÂściem do pracy?

Moderator: Łukasz
Mignê³a mi Anita gdzieœ po 23 i te¿ pierwsze co zauwa¿y³am to tê rozwichrzon¹ fryzurkêFunckyrella pisze: Tylko fryzurkê Anita mia³a do bani :/ Czy¿by tak jak kolega Grzegorz biega³a dziœ przed przyjœciem do pracy?Ewentualnie przyjecha³a cabrioletem ....... albo jecha³a z otwartymi szybami...... albo w³¹czy³a na zbyt du¿e obroty klimê w aucie
Jak na warunki tvn24, to ka¿da pora emisji jest z³a :devil: Zaœ jak na tvn :uhh: sobota godz. 11.30 ... bior¹c pod uwagê fakt, i¿ wiêkszoœÌ Polaków pracuje pon-pt i w soboty chodzi do hipermarketów i nadrabia inne zaleg³óœci, które nask³ada³y siê w ci¹cu tygodnia :uhh: z ogl¹dalnoœci¹ mo¿e byÌ kiepœciutko :/ No, ale anicie na pewno o wysokie wyniki ogl¹dalnoœci nie chodziI znamy ju¿ porê emisji Damy Pik w TVN.
Jak napisaÂł jakiÂś taki maÂły serwis, chyba tvn.tivi.pl czy jakoÂś tak autorski program Anity Werner widzowie TVN bĂŞdÂą mogli zobaczyĂŚ w kaÂżdÂą sobotĂŞ o 11:30.
O BoÂżeFunckyrella pisze: I jak nie trudno siĂŞ domyÂśliĂŚ pieczoÂłowicie Flasha dla nas przygotowuje
DP kilka dni przecie¿ krêc¹, zatem trochê d³u¿ej nêkali p. komisarz :devil: Có¿¿¿¿, cena s³awy .... oczywiœcie s³awy p. komisarzsiê zastanawiam, czy bohaterka odcinka czuje siê komfortowo, kiedy ktoœ non stop depcze jej po piêtach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 8 gości