Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A ten pasiak, ktĂłry Anita miaÂła na sobie to chyba poradkowe czasy pamiĂŞta :> Nigdy nie naleÂżaÂł do moich ulubionych :/

Pech chcia³, ¿e uruchomi³em telewizor dopiero o 16.05 :/ Czyli widzia³em 5 minut flasha, bo znowu pech chcia³, ¿e u Niemców rozpêta³a siê burza i nie by³o ³¹czenia :/ i flash skoùczy³ siê o 16.10 Mamy rekord, mamy rekord :tanczy: Anita w piêknym stylu wysz³a z opresji :brawa:
No i zaprosiÂła na jutro - pracoholiczka :rozglada:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Tak, z tym technicznym psikusem poradziÂła sobie b. dobrze.
Black Jack pisze:A ten pasiak, ktĂłry Anita miaÂła na sobie to chyba poradkowe czasy pamiĂŞta :>
Oj pamiĂŞta, pamiĂŞta. Ale mi ona sie nawet podoba.
Black Jack pisze:No i zaprosiÂła na jutro - pracoholiczka :rozglada:
Black, uwaÂżaj na sÂłowa, bo jeszcze sobie je Anita weÂźmie na serio i siĂŞ na jakieÂś leczenie uda. :devil:
A dzisiaj nie byÂło duÂżo uÂśmiechĂłw . :cry: :roll:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze:
Black Jack pisze:A ten pasiak, ktĂłry Anita miaÂła na sobie to chyba poradkowe czasy pamiĂŞta :>
Oj pamiĂŞta, pamiĂŞta. Ale mi ona sie nawet podoba.
Ale spĂłdnicy od kompletu :lol2: Anita nie miaÂła :>
A dzisiaj nie byÂło duÂżo uÂśmiechĂłw . :cry: :roll:
Bo ich roczny limit wyczerpaÂł siĂŞ w zeszÂłym tygodniu :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Te wczorajsze wydarzenia, majÂące zwiÂązek z krĂłtszym czasem trwania Flasha, z pewnoÂściÂą natchnÂą szefĂłw Anity i po wakacjach bĂŞdzie moÂżna dziesiĂŞciominutowego Flasha oglÂądaĂŚ :lol2: ByÂło nie byÂło, dwie minuty na reklamy wiĂŞcej :lol2:

Dzisiaj ju¿ widzia³am Anitê na stanowisku, wiêc znowu Flasha przygotowuje - ciekawe, ile dzisiaj bêdzie trwa³? :D Ale to i tak chyba bez znaczenia, bo któ¿ dzisiaj bêdzie o 16 coœ innego ni¿ mecz o honor ogl¹da³? :lol2:

:o Wywiad z Newsweeka trochĂŞ krĂłtki, ale fotka urocza: PaweÂł Siennicki (niezÂły ;) ÂżaÂłujĂŞ, Âże go nie znaÂłam z TVN24 :D zawsze podobali mi siĂŞ faceci ubrani w marynarkĂŞ, dÂżinsy i sportowe buty :lol2: ) z prawej, Kosecki w Âśrodku i Anita z lewej strony - wszycsy siedzÂą po ,,turecku'' na maurawie i uÂśmiechajÂą siĂŞ :D Ciekawi mnie jedno :> Mianowicie, czy ta trawa byÂła ÂświeÂżo skoszona? Bo Anita byÂła wtedy na biaÂło ubrana, siedziaÂła na murawie, a to mogÂło siĂŞ dla pewnych partii ubioru ..... zielono skoĂączyĂŚ :lol:

No i ciekawe, czy ta wspó³praca Anity z Paw³em (m³odzi, ambitni, inteligentni), w niedalekiej przysz³oœci prze³o¿y siê mo¿e na telewizjê - mielibyœmy znacznie atrakcyjniejszy duet ni¿ Seki - Morozo ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Duet piszesz :mhm: Wszystko pewnie zaleÂży od tego, ile ten Siennicki ma wzrostu :devil:

Flash wczoraj a dziÂś :devil:

Flash wczoraj trwaÂł 2 minuty krĂłcej :devil:
DziÂś wrĂŞcz przeciwnie :D MoÂże nie 2 minuty dÂłuÂżej, ale ze 2 sekundy to na pewno :devil:
AÂż baÂłem siĂŞ, Âże Anita wypowiadaiÂąc tak szybko kwestie zaplÂącze siĂŞ albo jakieÂś inne fonetyczne nieszczĂŞÂście na siebie sprowadzi ;) Ale sÂłaba moja wiara w jej moÂżliwoÂści :D Z prĂŞdkoÂściÂą poradziÂła sobie wyÂśmienicie :D

PodobaÂł mi siĂŞ moment, kiedy Anita odwrĂłciÂła gÂłowĂŞ w swojÂą lewÂą stronĂŞ (naszÂą prawÂą :lol2: ), Âżeby sprawdziĂŚ jaki jest wynik meczu :D MoÂże jakiÂś wielki ekran tam mieli ustawiony z wynikiem meczu :> Niestety wtedy jeszcze wynik bezbramkowy :)
zawsze podobali mi siĂŞ faceci ubrani w marynarkĂŞ, dÂżinsy i sportowe buty
A mi tak ubrane kobiety, czyli Anita dziÂś :devil: Dodam, Âże buty byÂły jasne :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ciekawe, gdzie dzisiaj Anita siĂŞ pojawi :>
Wczoraj we Flashu nie zaprosiÂła na jutro :D Ja wiĂŞc stawiam na Raport Wieczorny :D

Newsweek i wywiad mundialowy z koseckim :) - juÂż wiadomo, czemu AnitĂŞ w ostatnim czasie tak piÂłka noÂżna zaczĂŞÂła krĂŞciĂŚ ;)

Ze skÂładu reprezentacji Blacky's angel dzisiaj tylko Anita byĂŚ moÂże ,,powalczy'' ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ciekawe, gdzie dzisiaj Anita siĂŞ pojawi
Wczoraj we Flashu nie zaprosiÂła na jutro Ja wiĂŞc stawiam na Raport Wieczorny
Na 50 % bĂŞdzie to raport wieczorny :]

A co z drugim 50% :> Nie bĂŞdzie Anity na wizji :devil:

Blacky's angels - Funcky - jesteÂś genialna :buzi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Blacky's angels - Funcky - jesteÂś genialna
:lol2: Wiem :buzi:

:> To siĂŞÂśmy wczoraj Anitki w raporcie doczekali :devil:

Ale co siĂŞ staÂło :uhh: PrzecieÂż w zeszÂłym tygodniu sprawiaÂła wraÂżenie osoby normalnie pracujÂącej :uhh:

Wiem - na pewno juÂż rzuciÂła siĂŞ wir przygotowaĂą i retuszu Damy Pik do special editon w TVN :devil:
JeÂśli na pierwszy ogieĂą pĂłjdzie Tymoszenko ........ to Anita sporo informacji bĂŞdzie musiaÂła aktualizowaĂŚ, a niektĂłre nawet pozamieniaĂŚ :]
ChociaÂż moim skromnym zdaniem, najwiĂŞkszym problemem jest sama rozmowa z p. Tymoszenko :? To o czym mĂłwi, o piĂŞknych ideach, wolnej Ukrainie, co niektĂłrych – patrzÂących przez pryzmat ostatnich miesiĂŞcy i poczynaĂą pomaraĂączowych rewolucjonistĂłw - moÂże rozÂłoÂściĂŚ :? A przynajmniej pozostawi lekki niesmak :?
No, ale polityka i politycy tacy juÂż sÂą :?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A moÂże Anita na uropie :roll: A moÂże Condi znalazÂła parĂŞ sekund na rozmowĂŞ ... :> W koĂącu dla szefowej polskiego MSZ znalazÂła, to czemu nie dla Anity ... :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A moÂże Anita na uropie
To ty nie sÂłyszaÂłeÂś, Âże TVN24 specjalnie dla Blackiego przygotowuje nowÂą odsÂłonĂŞ - Blacky's angels? :devil: Jak na razie dziewczyny pochowaÂły siĂŞ prawie jak na ,,raz, dwa, trzy'', ale niedÂługo wszystkie trzy pojawiÂą siĂŞ razem - to wszystko dla ciebie :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie moÂże byĂŚ :shock:

ToÂż ja zmysÂły wtedy ze szczĂŞÂścia postradam :szalony:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Funckyrella pisze:
A moÂże Anita na uropie
To ty nie sÂłyszaÂłeÂś, Âże TVN24 specjalnie dla Blackiego przygotowuje nowÂą odsÂłonĂŞ - Blacky's angels? :devil: Jak na razie dziewczyny pochowaÂły siĂŞ prawie jak na ,,raz, dwa, trzy'', ale niedÂługo wszystkie trzy pojawiÂą siĂŞ razem - to wszystko dla ciebie :lol2:
A w jakim programie lub serwisie siĂŞ pojawiÂą? Wszystkie czy na raz? :shock: CzyÂżby poszerzyli Raport? :shock: :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mandi pisze: A w jakim programie lub serwisie siĂŞ pojawiÂą? Wszystkie czy na raz? :shock: CzyÂżby poszerzyli Raport? :shock: :lol:
Nie, to bĂŞdzie caÂłkiem nowa produkcja TVN24, pod roboczym tytuÂłem ,,Blacky's Angels'' :lol2:

Wczoraj ByÂły ostatnie przed wakacjami Fakty popoÂłudniowe :tanczy:
A wiecie co to oznacza :>
Mniej wiĂŞcej tyle, Âże nie bĂŞdziemy przez dwa miesiÂące oglÂądali jak Anita marnuje swĂłj talent w tym programie :tanczy:
Mam nadziejĂŞ, Âże to przeÂłoÂży siĂŞ na czĂŞstsze dyÂżury w Dniu na Âżywo :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wczoraj ByÂły ostatnie przed wakacjami Fakty popoÂłudniowe
Nie posiadam siĂŞ z radoÂści :lol2:
Ale dziÂś jeszcze gorzka piguÂłka do przeÂłkniĂŞcia, czyli DP z p. komisarz HĂźbner :/
A póŸniej ju¿ tylko dy¿ury w Dn¯ i Anitka jak¹ lubimy najbardziej :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Dzis przez wystÂąpienie beÂżowego Andrzeja
'Dama Pik' zostanie pokazana o 17.30
- podaje tvn24 :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ