Moderator: Łukasz
ja siê zgadzam z portalikiem...co to w ogóle jest tenSumtasic czy jakoœ tak???po przes³uchaniu ich piosenki to a¿ mnie zatka³o..¿enada, jak to mog³o przejœÌ w ogóle....????????????? cieszê siê,¿e jest w pi¹tce mój absolutny faworyt THE JET SET...ale szkoda,¿e nie ma Goyi i Reni....ja ju¿ nic nie kumam.... :mhm:podmark pisze:Drogi Portaliku - to jest konkurs na piosenkê , a nie na znany zespó³. Piosenka Meza jest rzeczywiœcie straszna, ale Sumptuastic jest juz o wiele fajniejsza. A je¿eli uwa¿asz, ¿e `jest to zespó³ nieznany, to siê grubo mylisz. Zespó³ ten od dawna jest promowany nie w radiach ogólnopolskich, a lokalnych - i to ma si³ê przebicia. Ich "Ko³ysanka" zajmowa³a czo³owe miejsca list przebojów i by³a grana na wielu dyskotekach (najwiêkszych w Polsce - m.in w sieci Protector). Gadanie, ¿e s¹ znik¹d jest chyba przesad¹. A tak w ogóle to s¹ sk¹dœ - ze Œl¹ska.
Dobrze, Âże dadzÂą ten koncert na TVN.tvn.pl pisze:2 lipca na sÂłynnym Molo w Sopocie bĂŞdzie gorĂŞcej niÂż w niejedno letnie poÂłudnie. W trakcie specjalnego koncertu wystÂąpiÂą gwiazdy, ktĂłre biorÂą udziaÂł w konkursie o nagrodĂŞ Bursztynowego SÂłowika i SÂłowika PublicznoÂści.
Na Molo zagraj¹ wiêc tak¿e zagraniczni uczestnicy konkursu, zespo³y: Brainstorm i Vanilla Ninja. Goœcinnie wyst¹pi zespó³ Virgin z Dod¹.
BĂŞdzie to pierwszy z trzech koncertĂłw zapowiadajÂących 43 MiĂŞdzynarodowy Sopot Festival 2006. Kolejne odbĂŞdÂą siĂŞ 22 lipca i 12 sierpnia.
Na Molo w Sopocie zapraszamy w niedzielĂŞ juÂż od godz. 19:00
Emisja Koncertu w TVN: 2 lipca, godz. 21:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość