Z D A Ł E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Z D A ÂŁ E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: Łukasz »

WÂłaÂśnie pojawiÂły siĂŞ wyniki na necie: Z D A ÂŁ E M :D :D :D :D :D :D :D
:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :brawa: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :D 8) :lol: :lol: :lol: 8) :arrow: :arrow: :tanczy: :tanczy: :brawa: :devil: :devil: :) :D :D :tanczy: :spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa:

I koledzy, ktĂłrym sprawdzaÂłem wyniki, bo nie majÂą neta teÂż zdali. PobudziÂłem ich wszystkich po kolei. :D :D :D :D :D

I nawet Âładnie zdaÂłem. Najlepiej WOS :D :D :D

Kasia bĂŞdzie dumna. :spiewa:

Kisses :*

BEZ SCHIZÓW idê spaæ - i tak nie zasnê :D !
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

WOW Gratulacje :!: SwojÂą drogÂą to myÂślaÂłem ze jesteÂś trochĂŞ starszy i juÂż jesteÂś po studiach :D Jeszcze raz gratulujĂŞ :brawa:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Warna powinieneÂś dostaĂŚ. :devil: :lol:

£adnie, czyli jak? :> Móóói³em! :rozglada:
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Tak, tak Marcin ma racjĂŞ, Ukasz powinien dostaĂŚ warna. Jego zachowanie jest skandaliczne,a post zaniÂża poziom forum :devil:
:buzi: GratulujĂŞ.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No có¿ mam powiedzieÌ? gratulujê i zazdroszczê, bo Ty masz to ju¿ za sob¹, a ja dopiero za 3 lata. :) I grozi mi, ¿e WOS-u nie bêdzie. :( I na dodatek matma obowi¹zkowa. :shock: :( Pewnie nie zdam... :neutral:

No i wÂłaÂśnie - Âładnie, czyli jak? :> moÂże napiszesz wiĂŞcej? :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

pawell pisze:No i wÂłaÂśnie - Âładnie, czyli jak? :> moÂże napiszesz wiĂŞcej? :D
Po 31 proc. z kaÂżdego przedmiotu :lol:

A powaÂżnie: no gratulujĂŞ ÂŁukaszu, gratulujĂŞ, choĂŚ zdaĂŚ dziÂś maturĂŞ to raczej nie ssztuka <choĂŚ moÂże ze stresem i nerwami jest trudniej, jeszcze tego nie doÂświadczyÂłem> :D PrzeglÂądajÂąc arkusze z matmy i geografii (moje przedmiooty) uspokojam siĂŞ - moim skromnym zdaniem juÂż dziÂś miaÂłbym te 30 proc. conajmniej :devil: (a dopiero co pierwszÂą klasĂŞ skoĂączyÂłem).

Pawe³, zdasz, spokojnie.. :> Wystarczy powtarzaÌ na bie¿¹co chyba, uwa¿aÌ na lekcjach 8) Ale ogólnie to radoœc, ¿e matematyka obowi¹zkowa bêdzie - œcis³owcy polski pisaÌ musz¹, to¿ to teraz sprawiedliwoœÌ nadejdzie :twisted: :tanczy:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
portalek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: portalek »

ÂŻeby nie zdaĂŚ tej matury trzeba byĂŚ wyjÂątkowym bezmĂłzgowcem. Z historii nawet matematycy trafiali 40 do 50% z tego co zasÂłyszeli gdzieÂś przez 3 lata na lekcji.

Maturka byÂła Âłatwa i prosta a teraz pytanie, czy za rok bĂŞdzie podobnie, bo minister Giertych ma pewno jakieÂś nowe super pomysÂły. Pewno obowiÂązkowe na zaliczenie matury bĂŞdzie rozrysowanie schematu TrĂłjcy ÂŚwiĂŞtej i napisanie w wypracowaniu z polskiego jakiegos kontekstu do LPR i Radia Maryja :D
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

TeÂż jestem zdania, Âże nie jest aÂż tak ciĂŞzko zdobyĂŚ te minimalne 30%.
Mnie czeka maturka z polskiego, angielskiego, biologii, chemii w przyszÂłym roku ;) Najgorzej bĂŞdzie z tym pierwszym.
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja wÂłaÂśnie dziÂś siĂŞ dowiedziaÂłem Âże przyjĂŞli mnie do klasy z wykÂładowym francuskim :tanczy: :tanczy: :tanczy: WiĂŞc dwĂłch LukaszĂłw jest dziÂś happy :lol: Co do matury to ja bĂŞdĂŞ zdawaÂł dwie-polskÂą i francuskÂą wiĂŞc mam podwĂłjnie fajnie, ale i tak skakaÂłem dziÂś z radoÂści jak siĂŞ dowiedziaÂłem :tanczy:

BojĂŞ siĂŞ Âże Giertych coÂś wymyÂśli co powali wszystkie dotychczasowe pomysÂły dawnych ministrĂłw edukacji :hmm:

Skoro zrobiÂło sie juÂż tak "maturalnie" to powiedzcie co bĂŞdziecie zdawaĂŚ na maturze :?:

Ja na polskiej chciaÂłem zdawaĂŚ W.O.S. ale oczywiÂście cudowny Roman pokrzyÂżowaÂł moje plany, wiĂŞc pozostaje mi historia- zarĂłwno po polsku jak i po francusku.

Kurcze jaki fajny temat siĂŞ zrobiÂł :D No dobra teraz wy napiszcie co bĂŞdziecie zdawaĂŚ.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

Szczerze mĂłwiÂąc nie wiem dokÂładnie co Giertych znowu wymyÂśliÂł z WOSem ??
W kaÂżdym razie nawet gdyby jakiÂś jego pomysÂł zwiÂązany z z tym przedmiotem wszedÂł w Âżycie, niekoniecznie musi Ciebie salladynie dotyczyĂŚ. WiĂŞksze zmiany wymagajÂą ponownego opracowania podstawy programowej a to trwa. Dlatego nie jest powiedziane, Âże nie bĂŞdziesz mĂłgÂł zdawaĂŚ matury z wiedzy o spoÂłeczeĂąstwie.
Przy okazji, jakis czas temu, jeszcze za poprzedniego rzÂądu chyba teÂż wymyslono, Âże WOS bĂŞdzie moÂżna zdawaĂŚ tylko jako przedmiot dodatkowy. Przedmioty dodatkowe zaÂś muszÂą byĂŚ zdawane na poziomie rozszerzonym. Ale to chyba Ciebie nie zrazi. Co komu po poziomie podstawowym ? :)
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

I tak musze siĂŞ uczyĂŚ wszystkich przedmiotĂłw humanistycznych a W.O.S. i historia to moje ulubione wiĂŞc zawsze mam alternatywĂŞ (chyba Âże cudowny Roman zlikwiduje historiĂŞ :devil: ).
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

arti pisze:Przy okazji, jakis czas temu, jeszcze za poprzedniego rzÂądu chyba teÂż wymyslono, Âże WOS bĂŞdzie moÂżna zdawaĂŚ tylko jako przedmiot dodatkowy. Przedmioty dodatkowe zaÂś muszÂą byĂŚ zdawane na poziomie rozszerzonym.
No to ja juÂż musiaÂłem zdawaĂŚ WOS jako rozszerzony, chociaÂż pewniej bym siĂŞ czuÂł majÂąc go jako trzeci przedmiot. Nie schizowaÂłbym wtedy, czy maturĂŞ zdaÂłem :D

Dla tych, co mĂłwiÂą, Âże to takie proste polecam statystyki ile osĂłb na jakim poziomie zdaÂło:
http://matura.onet.pl/1346309,informacje.html
Zobaczcie sobie ile uczniĂłw napisaÂło poszczegĂłlne matury na powyÂżej 80%, co daje praktycznie przepustkĂŞ na tzw. "wymarzonÂą uczelniĂŞ i kierunek".
portalek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: portalek »

Ja bym nie powiedziaÂł, Âże byÂło trudno i Âże 80% daje wstĂŞp na studia, to tylko wyniki w klasie wysokiej, czyli ma je 11% uczniĂłw, tyle aby obsadziĂŚ wszyskie dobre paĂąstwowe uczelnie.

Co do WOSU to od roku 2006-2007 bĂŞdize moÂżna go zdawaĂŚ tylko jako przedmiot dodatkowy, ponadto Geirtych ma wycofaĂŚ WOS w zamian za wychowanie Nacjonalistyczne :D

Spodziewam siĂŞ Âże ten polityczny oszoÂłom moÂże to zrobiĂŚ, bo nie wymaga to zmiany ustawy, ale jedynie wydania rozporzÂądzenia.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Gratulacje!!! Gratulacje!!! Mam nadziejĂŞ, Âże odbĂŞdzie siĂŞ bez warna, bo w takiej euforii moÂżna trochĂŞ pozaniÂżaĂŚ poziom forum :D :brawa: :brawa:
mis111
Nowicjusz
Nowicjusz

Wyniki

Post autor: mis111 »

Jaki jest adres do strony gdzie sÂą przedstawione wyniki poszczegĂłlnych osĂłb?
ODPOWIEDZ