TVP - sprawy bieżące
Moderator: Łukasz
JesieĂą w TVP
WÂśrĂłd starych znanych programĂłw w jesiennej ramĂłwce znajdzie siĂŞ wiele nowoÂści
WydÂłuÂżone wieczorne "WiadomoÂści", ostatnie wydanie "Panoramy" o godz. 22.30, nowe pasma publicystyczne, nowe programy kulturalne, rozrywkowe, seriale i filmy dokumentalne, ale za to brak dobrze znanych pozycji jak: "Linia Specjalna" czy najstarszy polski teleturniej "Wielka Gra" - tak wyglÂąda wstĂŞpny projekt jesiennej ramĂłwki TVP, ktĂłrÂą zatwierdziÂł zarzÂąd TVP.
W Jedynce o godz. 22 pojawi siê nowe pasmo publicystyczne, w którym prezentowane bêd¹ znane ju¿ programy jak "Sprawa dla Reportera", czy "Forum", (które bêdzie mia³o jednak zmienion¹ formu³ê), oraz "Misja specjalna". Pojawi siê te¿ nowy program, w którym prezentowane bêd¹ najbardziej aktualne wydarzenia i zjawiska zagra¿aj¹ce bezpieczeùstwu obywateli.
Ostatnie wydanie "Wiadomoœci" ma byÌ emitowane o godz. 23.15 i wyd³u¿one o czêœÌ analityczn¹. Po nim zaœ mia³by siê ukazywaÌ program Moniki Olejnik "Prosto w oczy". Jak donosz¹ media, dziennikarka nie chce siê jednak zgodziÌ na tak póŸn¹ emisjê programu. - Nie rozmawia³am jeszcze na temat ostatecznego kszta³tu tej propozycji z prezesem Bronis³awem Wildsteinem i zanim to zrobiê, nie chcia³abym siê na ten temat wypowiadaÌ - powiedzia³a Olejnik.
W Jedynce pojawi siê ponadto kilka nowych programów kulturalnych, w tym: "Awantura o ksi¹¿kê" - program omawiaj¹cy nowoœci na rynku wydawniczym z ostatnich dwóch tygodni, "neoKinematograf" - w którym co tydzieù prowadz¹cy musz¹ przekonaÌ zaproszonego goœcia do swojej opinii o danym filmie, "Ring" - show kulturalny, w którym wyraziste osobowoœci artystyczne maj¹ spieraÌ siê na aktualne tematy kulturalne oraz ZAP - magazyn popkulturowy.
TVP 1 przygotowuje teÂż kilka programĂłw poradnikowych: "ÂŻyjmy dÂłuÂżej" - o jakoÂści Âżycia w podeszÂłym wieku, "Magazyn edukacji prawnej" czy "Dobry przykÂład" - cykl reportaÂży prezentujÂących dobre przykÂłady wykorzystywania unijnych funduszy. Dla dzieci Jedynka przygotowuje natomiast reality show, w ktĂłrym zmagaĂŚ siĂŞ ze sobÂą bĂŞdÂą dwie druÂżyny zÂłoÂżone z 10-12-latkĂłw.
JesieniÂą TVP pokaÂże teÂż nowe seriale i filmy fabularne, w tym polski serial obyczajowy "KrĂłlowie przedmieÂścia" - opowiadajÂący o grupie kilkunastu mieszkaĂącĂłw duÂżego miasta oraz komediowy "Faceci do wziĂŞcia" w reÂż. Janusza Kondratiuka, z udziaÂłem Cezarego Pazury i PawÂła Wilczaka.
TVP2 planuje natomiast wyd³u¿yÌ do 25 minut popo³udniowe wydanie "Panoramy", natomiast wydanie wieczorne skróciÌ do 13 minut i przesun¹Ì na godz. 22.30.
Poza tym, program drugi wype³niaÌ maj¹ programy rozrywkowe, kabarety, seriale i filmy dokumentalne. Zobaczymy m.in. program "Super Talent", w którym odbywaÌ bêd¹ siê castingi na telewizyjnych prezenterów, program rozrywkowy "Idealna Para", umo¿liwiaj¹cy poznanie znanych i lubianych ludzi wraz z ich partnerami ¿yciowym, "Dooko³a siebie" - cykl filmów - reporta¿y, w których autorka, Joanna Brodzik, opowiada o problemach, jakie dotykaj¹ wspó³czesne kobiety czy "Hotel Polonia", którego ide¹ jest przedstawienie w atrakcyjny i dowcipny sposób paradoksów polskiej rzeczywistoœci.
Poza tym, w DwĂłjce zobaczyĂŚ bĂŞdzie moÂżna wiele polskich seriali fabularnych np.: kryminalny "Oficerowie", obyczajowy "Dla poczÂątkujÂących" oraz filmĂłw i seriali dokumentalnych.
Wœród dokumentów zobaczymy m.in. "Dekalog wg m³odych" - cykl filmów dokumentalnych inspirowany "Dekalogiem" Krzysztofa Kieœlowskiego, "Sylwetki Polaków" - cykl filmów dokumentalnych, m.in. o W³adys³awie Bartoszewskim, Krystynie Feldman, Irenie Kwiatkowskiej, Tadeuszu Mazowieckim, Lechu Wa³êsie czy Leszku Ko³akowskim, "Tajemnica Enigmy" - o historii rozszyfrowania Enigmy przez Polaków czy "Pokolenie'89" - film w re¿yserii Marii Zmarz-Koczanowicz - pierwsze pokolenie Polaków, które swoj¹ doros³oœÌ zaczê³o w III RP.
Zapowiada sie chyba dobry sezon dla TVP

WydÂłuÂżone wieczorne "WiadomoÂści", ostatnie wydanie "Panoramy" o godz. 22.30, nowe pasma publicystyczne, nowe programy kulturalne, rozrywkowe, seriale i filmy dokumentalne, ale za to brak dobrze znanych pozycji jak: "Linia Specjalna" czy najstarszy polski teleturniej "Wielka Gra" - tak wyglÂąda wstĂŞpny projekt jesiennej ramĂłwki TVP, ktĂłrÂą zatwierdziÂł zarzÂąd TVP.
W Jedynce o godz. 22 pojawi siê nowe pasmo publicystyczne, w którym prezentowane bêd¹ znane ju¿ programy jak "Sprawa dla Reportera", czy "Forum", (które bêdzie mia³o jednak zmienion¹ formu³ê), oraz "Misja specjalna". Pojawi siê te¿ nowy program, w którym prezentowane bêd¹ najbardziej aktualne wydarzenia i zjawiska zagra¿aj¹ce bezpieczeùstwu obywateli.
Ostatnie wydanie "Wiadomoœci" ma byÌ emitowane o godz. 23.15 i wyd³u¿one o czêœÌ analityczn¹. Po nim zaœ mia³by siê ukazywaÌ program Moniki Olejnik "Prosto w oczy". Jak donosz¹ media, dziennikarka nie chce siê jednak zgodziÌ na tak póŸn¹ emisjê programu. - Nie rozmawia³am jeszcze na temat ostatecznego kszta³tu tej propozycji z prezesem Bronis³awem Wildsteinem i zanim to zrobiê, nie chcia³abym siê na ten temat wypowiadaÌ - powiedzia³a Olejnik.
W Jedynce pojawi siê ponadto kilka nowych programów kulturalnych, w tym: "Awantura o ksi¹¿kê" - program omawiaj¹cy nowoœci na rynku wydawniczym z ostatnich dwóch tygodni, "neoKinematograf" - w którym co tydzieù prowadz¹cy musz¹ przekonaÌ zaproszonego goœcia do swojej opinii o danym filmie, "Ring" - show kulturalny, w którym wyraziste osobowoœci artystyczne maj¹ spieraÌ siê na aktualne tematy kulturalne oraz ZAP - magazyn popkulturowy.
TVP 1 przygotowuje teÂż kilka programĂłw poradnikowych: "ÂŻyjmy dÂłuÂżej" - o jakoÂści Âżycia w podeszÂłym wieku, "Magazyn edukacji prawnej" czy "Dobry przykÂład" - cykl reportaÂży prezentujÂących dobre przykÂłady wykorzystywania unijnych funduszy. Dla dzieci Jedynka przygotowuje natomiast reality show, w ktĂłrym zmagaĂŚ siĂŞ ze sobÂą bĂŞdÂą dwie druÂżyny zÂłoÂżone z 10-12-latkĂłw.
JesieniÂą TVP pokaÂże teÂż nowe seriale i filmy fabularne, w tym polski serial obyczajowy "KrĂłlowie przedmieÂścia" - opowiadajÂący o grupie kilkunastu mieszkaĂącĂłw duÂżego miasta oraz komediowy "Faceci do wziĂŞcia" w reÂż. Janusza Kondratiuka, z udziaÂłem Cezarego Pazury i PawÂła Wilczaka.
TVP2 planuje natomiast wyd³u¿yÌ do 25 minut popo³udniowe wydanie "Panoramy", natomiast wydanie wieczorne skróciÌ do 13 minut i przesun¹Ì na godz. 22.30.
Poza tym, program drugi wype³niaÌ maj¹ programy rozrywkowe, kabarety, seriale i filmy dokumentalne. Zobaczymy m.in. program "Super Talent", w którym odbywaÌ bêd¹ siê castingi na telewizyjnych prezenterów, program rozrywkowy "Idealna Para", umo¿liwiaj¹cy poznanie znanych i lubianych ludzi wraz z ich partnerami ¿yciowym, "Dooko³a siebie" - cykl filmów - reporta¿y, w których autorka, Joanna Brodzik, opowiada o problemach, jakie dotykaj¹ wspó³czesne kobiety czy "Hotel Polonia", którego ide¹ jest przedstawienie w atrakcyjny i dowcipny sposób paradoksów polskiej rzeczywistoœci.
Poza tym, w DwĂłjce zobaczyĂŚ bĂŞdzie moÂżna wiele polskich seriali fabularnych np.: kryminalny "Oficerowie", obyczajowy "Dla poczÂątkujÂących" oraz filmĂłw i seriali dokumentalnych.
Wœród dokumentów zobaczymy m.in. "Dekalog wg m³odych" - cykl filmów dokumentalnych inspirowany "Dekalogiem" Krzysztofa Kieœlowskiego, "Sylwetki Polaków" - cykl filmów dokumentalnych, m.in. o W³adys³awie Bartoszewskim, Krystynie Feldman, Irenie Kwiatkowskiej, Tadeuszu Mazowieckim, Lechu Wa³êsie czy Leszku Ko³akowskim, "Tajemnica Enigmy" - o historii rozszyfrowania Enigmy przez Polaków czy "Pokolenie'89" - film w re¿yserii Marii Zmarz-Koczanowicz - pierwsze pokolenie Polaków, które swoj¹ doros³oœÌ zaczê³o w III RP.
Zapowiada sie chyba dobry sezon dla TVP

Nowy serial komediowy "faceci do wziĂŞcia" krĂŞcÂą w studiu Telewizji GdaĂąsk
http://ww6.tvp.pl/3137,365283,1.view#1
http://ww6.tvp.pl/3137,365283,1.view#1
Koncepcja jest prosta - dwie dru¿yny rywalizuj¹ ze sob¹ w przeró¿nych konkurencjach, wykorzystuj¹c wiedzê, sprawnoœÌ i umiejêtnoœÌ wspó³pracy w grupie. Nie ma w tym programie procesu eliminacji - a wrêcz przeciwnie - do zwyciêskiej dru¿yny do³¹cza kolejny zawodnikratraciak pisze:Najbardziej mnie intryguje ten reality show dla 10-12 latków. Ciekawe jaki koncept bêdzie.

Re: JesieĂą w TVP
Nie zwracaÂłem wczeÂśniej wiĂŞkszej uwagi na tego newsa teraz z nudĂłw przeczytaÂłem i wyczytaÂłem (
) to:
Ale jak siĂŞ dowiedziaÂłem kto ma to prowadziĂŚ to juÂż mi siĂŞ przestaÂło podobaĂŚ.
Ehhh...
Poza tym wydaje mi siĂŞ, Âże ten program bĂŞdzie podobny do "Ona, czyli ja" TVN Style. :> Nawet bohaterka ta sama... :?
I chyba tyle... :]

Zapowiada siĂŞ ciekawie.ktos pisze:Zobaczymy m.in. program "Super Talent", w ktĂłrym odbywaĂŚ bĂŞdÂą siĂŞ castingi na telewizyjnych prezenterĂłw

Jejq jak ja jej nie cierpiê ona jest poprostu beznadziejna! :hmm: Myœla³em, ze mo¿e Bronek j¹ wywali z TVP, a tu wsadza j¹ do fajnego programu. :? Przeciez ona potrafi popsuÌ przyjemnoœÌ z ogladania. :? Tak by³o na Telekamerach.Media Link pisze:Gra¿yna Torbicka bêdzie prowadz¹c¹ nowego programu Super talent, w którym poszukiwany bêdzie showman, nowa twarz stacji. Castingi do audycji zostan¹ przeprowadzone w piêciu miastach Polski, do fina³owej rozgrywki zakwalifikuje siê najlepsza ósemka. Zmagania uczestników bêdzie mo¿na œledziÌ w cotygodniowym sobotnim show na ¿ywo.

Poza tym wydaje mi siĂŞ, Âże ten program bĂŞdzie podobny do "Ona, czyli ja" TVN Style. :> Nawet bohaterka ta sama... :?
No i mo¿e jeszcze zerknê na ten program:ktos pisze:"Dooko³a siebie" - cykl filmów - reporta¿y, w których autorka, Joanna Brodzik, opowiada o problemach, jakie dotykaj¹ wspó³czesne kobiety
Wydaje siĂŞ ciekawy po tym co napisaÂł podmark.ktos pisze: Dla dzieci Jedynka przygotowuje natomiast reality show, w ktĂłrym zmagaĂŚ siĂŞ ze sobÂą bĂŞdÂą dwie druÂżyny zÂłoÂżone z 10-12-latkĂłw.

I chyba tyle... :]
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Bronek?
Jak nie to siĂŞ z nim rozliczymy?
W papĂŞ dostanie?
Lepper niech siĂŞ puknie w gÂłowĂŞ i to solidnie. Jego wizja WiadomoÂści: Rada MinistrĂłw kraju miodem i mlekiem pÂłynÂącego, Wolski zebraÂła siĂŞ, by dokonaĂŚ wzajemnej koronacji, | RosnÂą notowania Samoobrony | Polacy w 100 proc. sÂą zachwyceni z prac rzÂądu | BiaÂłe jest czarne, a czarne jest biaÂłe
O BoÂże! MateriaÂły oÂśmieszajÂące KaczyĂąskiego. :hyh: Czyli wychodzi na to, Âże w ogĂłle nie powinno go pokazywaĂŚ! :hyh: PrzecieÂż on siĂŞ bez przerwy oÂśmiesza! :devil:tvn24.pl pisze:- Nie ma mowy o Âżadnych przeprosinach. Niech on siĂŞ puknie w gÂłowĂŞ, bo pomieszaÂły mu siĂŞ role - odpowiada Andrzej Lepper pytany o ewentualne przeprosiny pod adresem prezesa TVP. Jego Zdaniem Wildstein pozwala na relacje dziennikarskie, ktĂłre oÂśmieszajÂą szefa rzÂądu. - To musi siĂŞ skoĂączyĂŚ, natychmiast. Wildstein sam odejdzie, bo jak nie to siĂŞ z nim rozliczymy - grozi szef Samoobrony.
Jak nie to siĂŞ z nim rozliczymy?

Lepper niech siĂŞ puknie w gÂłowĂŞ i to solidnie. Jego wizja WiadomoÂści: Rada MinistrĂłw kraju miodem i mlekiem pÂłynÂącego, Wolski zebraÂła siĂŞ, by dokonaĂŚ wzajemnej koronacji, | RosnÂą notowania Samoobrony | Polacy w 100 proc. sÂą zachwyceni z prac rzÂądu | BiaÂłe jest czarne, a czarne jest biaÂłe

Europa da siĂŞ lubiĂŚ jednak zostaje na antenie!
WegÂług Tele Tygodnia nie potwierdzajÂą siĂŞ informacje o tym ,Âże program Europa da siĂŞ lubiĂŚ jesieniÂą zniknie z anteny. Z realizacji cyklu zrezygnowaÂł jego reÂżyser i pomysÂłodawca Leszek KumaĂąski, ktĂłry zajmie siĂŞ innym , miejmy nadziejĂŞ, Âże rĂłwnie ciekawego [sic!] programu
No to miejmy chocia¿ nadziejê, ¿e zostanie przesuniêty na inn¹ godzinê - wtedy TzG bêdzie móg³ pogr¹¿aÌ inny program Dwójki :devil:
WegÂług Tele Tygodnia nie potwierdzajÂą siĂŞ informacje o tym ,Âże program Europa da siĂŞ lubiĂŚ jesieniÂą zniknie z anteny. Z realizacji cyklu zrezygnowaÂł jego reÂżyser i pomysÂłodawca Leszek KumaĂąski, ktĂłry zajmie siĂŞ innym , miejmy nadziejĂŞ, Âże rĂłwnie ciekawego [sic!] programu
No to miejmy chocia¿ nadziejê, ¿e zostanie przesuniêty na inn¹ godzinê - wtedy TzG bêdzie móg³ pogr¹¿aÌ inny program Dwójki :devil:
Ja juÂż to wiedziaÂłem pare tygodni temu. :> KtoÂś tam mĂłwiÂł, Âże zostaje, ale odejÂścia bĂŞdÂą itp.
I tak zmiany juÂż temu programowi chyba nie pomogÂą, bo juÂż pomysÂł na niego siĂŞ skoĂączyÂł...
Te same osoby, ktĂłre mnie denerwujÂą odpychajÂą od oglÂądania. :? W niedziele niech dajÂą, bo inny program moÂże odebraĂŚ wiĂŞcej widzĂłw "TaĂącu z gwiazdami" niÂż "Europa da siĂŞ lubiĂŚ". 

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

'Europa da siĂŞ lubiĂŚ' - Âświetny program!
Nie powinni go nadawaĂŚ jednoczeÂśnie,gdy leci na TVN 'TzG',oj nie powinni,za szkoda 'Europy' :o
ProwadzÂący ma wiĂŞkszÂą radochĂŞ niÂż te dzieciaki. :? W polskiej wersji proponowaÂłbym MajkĂŞ JeÂżowskÂą 

Podobny program 'leci' na rosyjskim kanale HTB MUP - enteve mir.S¹ 2 dru¿yny dzieciaków,czerwona i niebieska jak zwykle,i rywalizuj¹ np w zawodach typu na mini aucie jechaÌ slalomem,kiedy jednoczeœnie reszta dru¿yny pcha kierowcêpodmark pisze:Koncepcja jest prosta - dwie dru¿yny rywalizuj¹ ze sob¹ w przeró¿nych konkurencjach, wykorzystuj¹c wiedzê, sprawnoœÌ i umiejêtnoœÌ wspó³pracy w grupie.

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Szczerze gratulujĂŞ TVP pomysÂłu- program myÂślĂŞ, Âże bĂŞdzie bardzo dobry i ciekawy, lecz byĂŚ moze nie dla szerszej widowni. PoÂżyjemy- zobaczymy.JesieniÂą ruszy nowe reality show pt. "Sekrety rodzinne", w ktĂłrym poznamy drzewa genealogiczne znanych osĂłb.
Bohaterami nowego reality show, ktĂłre wyemituje telewizyjna Jedynka, bĂŞdÂą gwiazdy i osoby publiczne. BĂŞdÂą one na antenie opowiadaĂŚ o swoich przodkach i korzeniach. SpecjaliÂści, genealodzy, opracujÂą dla nich natomiast ich drzewa genealogiczne. ChoĂŚ prowadzÂący program moÂże zaskoczyĂŚ swoich goÂści nieznanymi im faktami z ich przeszÂłoÂści, na wizji nie zostanÂą ujawnione ewentualne kompromitujÂące zdarzenia.
"Sekrety rodzinne" powstaÂły w oparciu o pomysÂł brytyjski. Jednak w programie BBC "Who Do You Think You Are" goÂście sami odkrywajÂą tajemnice swojej rodziny i tworzÂą drzewo genealogiczne. Zanim polska wersja programu zostanie wyemitowana, prezes TVP BronisÂław Wildstein musi podpisaĂŚ umowy zwiÂązane z projektem. - JeÂśli tak siĂŞ stanie, od razu ruszamy z produkcjÂą - ujawniÂła MaÂłgorzata RaczyĂąska, dyrektor TVP 1. W takim wypadku byÂłby to pierwszy od dawna tak duÂży projekt TVP.
Wœród pierwszych goœci znajd¹ siê Krzysztof Cugowski i Artur Barciœ. Ten ostatni stwierdzi³, ¿e nie liczy, ¿e w jego rodzinie zostanie odkryta jakaœ tajemnica. - Nie spodziewam siê, ¿e wœród moich przodków znajdzie siê jakiœ hrabia czy ksi¹¿ê. Najprawdopodobniej mam ch³opskie korzenie - wyzna³. Idea programu nie odpowiada natomiast Marii Pakulnis, która stwierdzi³a, ¿e badanie rodzinnej przesz³oœci to intymna sprawa i ona robi to sama. Podobnie uwa¿a Wojciech Mann. - Trzeba mieÌ œwiadomoœÌ, ¿e w wyniku takich poszukiwaù mo¿na zarówno odkryÌ skarb, jak i bardzo siê zdziwiÌ, a nawet zawieœÌ - zauwa¿y³.
WczeÂśniej TVP wyprodukowaÂła reality show pt. "Miasto marzeĂą", ktĂłre nie byÂło jednak sukcesem. Tym razem oprĂłcz "SekretĂłw rodzinnych" TVP1 szykuje jeszcze "Wild Kids" z udziaÂłem dzieci, a TVP2 - "Supertalent", w ktĂłrym poszukiwaĂŚ bĂŞdzie showmana.
Aha, i jeszcze ÂźrĂłdÂło, bo Pawell mnie zabiije: http://www.onet.pl

Polska Telewizja
Polska Telewizja zesz³a ju¿ tak nisko ¿e a¿ szkoda gadaÌ bo z nas telewidzów nic sobie nie robi¹ tylko potrafi¹ na NERWACH graÌ. Szczególnie z ich reklamami kture naprawde nie potrafi¹ robiÌ wci¹¿ to samo dawaÌ reklama w reklamie i Nerwicówke u telewidzów robiÌ.
We filmie jest ich nawet 6 i 7 razy pokazywane te same reklamy.film miĂŞdzy reklamami najdÂłuÂżej idzie zaledwie do 15 min.
Nie potrafiÂą nawet daĂŚ filmu w tym samym miejscu tylko po reklamie go ucinajÂą nieraz niewiadomo o co chodziÂło w tym filmie.
TO SKANDAL w Polskiej Telewizji nie sÂą punktualni w godzinach nadania danego programu czy filmu przez te ich porÂąbane reklamy.
Filmy NP:Na spulnej Âżle zrobione z tego wzglĂŞdu Âże za gÂłoÂśno muzyka do rozmĂłw i nic nie moÂżna zrozumieĂŚ co oni gadajÂą.
Polska Telewizja do UNI napewno nie wejdzie w oczach telewidzĂłw i nie siĂŞga zagranicznymi programami ktĂłre punktualnie co do minuty
nadajÂą dane programy.A w te ÂŚwiĂŞta ludzie wszyscy myÂśleli Âże bĂŞdzie innaczei ale z kÂąd jak w naszej Telewizji rozczarowanie i nic wiĂŞcej.
Bo w naszej TV brak pomys³ów co daÌ,dzieciom by dali to by lepiej wymyœlili bo oni w tej naszej TV ?????????????.
W kuÂłko to samo co roku nic nowego oglÂądaĂŚ tylko co oni dadzÂą nic nie liczÂą siĂŞ z telewidzami i powinni siĂŞ zastanowiĂŚ Âże TV jest dla widzĂłw a nie odwrotnie.
Oni siê pujd¹ bawiÌ na œwiêta a telewidz przed telewizorem nudy na pudy.¯eby widz po powrocie do domu z pracy usiad³ przed TV i siê zrelaksowa³ ale z k¹d w³¹czy i co ??? w ci¹¿ to samo ogl¹da i niema nic w tej telewizji co morzna by nowego obejrzeÌ i w te œwiêta te¿ nam dali same nudy bo ile razy morzna wci¹¿ to samo.
TakÂą Telewizje to powinni rozwiÂązaĂŚ i to szybko bo nie jest przedsiĂŞbiorcza dla widza tylko dla siebie.
A jeszcze z tymi reklamami w nocy film idzie cicho a reklama bardzo gÂłoÂśno TV powinna byĂŚ zaskarÂżona za zakÂłucanie ciszy nocnej bo to nie mozna tak sÂłuchaĂŚ innym przeszkadza gÂłos powinien byĂŚ ustawiony rĂłwno do filmu i reklam.
Telewidzowie powinni pisaĂŚ jak najwiĂŞcej na Forum o bolÂączkach w naszej telewizji o takich Âżeczach jak wyÂżej moÂże oni z TV zrozumiejÂą to Âże przed telewizorem majÂą czÂłowieka rozumujÂącego a nie takiego co mu wciskajÂą wszystko co idzie co telewidz nie chce tego oglÂądaĂŚ.
Nie chcia³em tu nikogo obraziÌ ale mam ju¿ doœÌ takiej TV i inni telewidzowie..
Z PowaÂżaniem.Macgyver
We filmie jest ich nawet 6 i 7 razy pokazywane te same reklamy.film miĂŞdzy reklamami najdÂłuÂżej idzie zaledwie do 15 min.
Nie potrafiÂą nawet daĂŚ filmu w tym samym miejscu tylko po reklamie go ucinajÂą nieraz niewiadomo o co chodziÂło w tym filmie.
TO SKANDAL w Polskiej Telewizji nie sÂą punktualni w godzinach nadania danego programu czy filmu przez te ich porÂąbane reklamy.
Filmy NP:Na spulnej Âżle zrobione z tego wzglĂŞdu Âże za gÂłoÂśno muzyka do rozmĂłw i nic nie moÂżna zrozumieĂŚ co oni gadajÂą.
Polska Telewizja do UNI napewno nie wejdzie w oczach telewidzĂłw i nie siĂŞga zagranicznymi programami ktĂłre punktualnie co do minuty
nadajÂą dane programy.A w te ÂŚwiĂŞta ludzie wszyscy myÂśleli Âże bĂŞdzie innaczei ale z kÂąd jak w naszej Telewizji rozczarowanie i nic wiĂŞcej.
Bo w naszej TV brak pomys³ów co daÌ,dzieciom by dali to by lepiej wymyœlili bo oni w tej naszej TV ?????????????.
W kuÂłko to samo co roku nic nowego oglÂądaĂŚ tylko co oni dadzÂą nic nie liczÂą siĂŞ z telewidzami i powinni siĂŞ zastanowiĂŚ Âże TV jest dla widzĂłw a nie odwrotnie.
Oni siê pujd¹ bawiÌ na œwiêta a telewidz przed telewizorem nudy na pudy.¯eby widz po powrocie do domu z pracy usiad³ przed TV i siê zrelaksowa³ ale z k¹d w³¹czy i co ??? w ci¹¿ to samo ogl¹da i niema nic w tej telewizji co morzna by nowego obejrzeÌ i w te œwiêta te¿ nam dali same nudy bo ile razy morzna wci¹¿ to samo.
TakÂą Telewizje to powinni rozwiÂązaĂŚ i to szybko bo nie jest przedsiĂŞbiorcza dla widza tylko dla siebie.
A jeszcze z tymi reklamami w nocy film idzie cicho a reklama bardzo gÂłoÂśno TV powinna byĂŚ zaskarÂżona za zakÂłucanie ciszy nocnej bo to nie mozna tak sÂłuchaĂŚ innym przeszkadza gÂłos powinien byĂŚ ustawiony rĂłwno do filmu i reklam.
Telewidzowie powinni pisaĂŚ jak najwiĂŞcej na Forum o bolÂączkach w naszej telewizji o takich Âżeczach jak wyÂżej moÂże oni z TV zrozumiejÂą to Âże przed telewizorem majÂą czÂłowieka rozumujÂącego a nie takiego co mu wciskajÂą wszystko co idzie co telewidz nie chce tego oglÂądaĂŚ.
Nie chcia³em tu nikogo obraziÌ ale mam ju¿ doœÌ takiej TV i inni telewidzowie..
Z PowaÂżaniem.Macgyver