Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Teorie spiskowe siĂŞ nie sprawdziÂły! MoÂżna ÂśpiewaĂŚ OdĂŞ Do RadoÂści, odpalaĂŚ fajerwerki i liczyĂŚ godziny.
PS. Ja rĂłwnieÂż cieszĂŞ siĂŞ, Âże jutro na fotelu prowadzÂącego Fakty zasiÂądzie Anita Werner. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Wiem jestem z siebie dumny. :lol: :lol: :lol:
Czasami trzeba pomyÂśleĂŚ logicznie i prĂłbowaĂŚ ustawiĂŚ ich grafik. :lol: :lol: :lol:
hip hip HURaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Black Jack '62 pisze: Szymcio – wybaczam ci! 8) 8)
:shock:
To my byliÂśmy w stanie wojny? :lol:
:)
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

ZemszczĂŞ siĂŞ, zemszczĂŞ :twisted: :twisted: :twisted: :wink: 8)
Pozdrawiam - KRASU 8)
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Na kim siĂŞ zemÂścisz, na kim...? :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hmmm nie oglÂądaÂłam wczoraj faktĂłw ale z tego co mĂłwicie to zdaje siĂŞ dzisiaj Anita ????? :D to by znaczyÂło Âże ona pn-czw a Grzegorz Kajdanowicz pt-nd
z jednej strony siĂŞ cieszĂŞ ale 2 giej znaczy to Âże coÂś chyba nie tak z Marcinem :( niefajnie tak czy inaczej cieszĂŞ siĂŞ Âże nie wpadli na pomysÂł Âżeby to Grzegorz Kajdanowicz prowadziÂł caÂły tydzieĂą
Android <3
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A co by siê sta³o gdyby Anita Werner po wakacjacj prowadzi³a Fakty, ale te popo³udniowe, oczywiœcie na zmianê z Patrycj¹ Redo? Gdyby "nie daj Bo¿e" g³ówne mia³ prowadziÌ tylko Rymanowski i Kajdanowicz, to jest oczywiœcie ca³kiem teoretyczne postawienie sprawy, bo moim zdaniem Anita Werner zdecydowanie powinna prowadziÌ g³ówne wydania, ale pogdybaÌ mo¿na. Czy wtedy P. Walter mo¿e czuÌ siê bezpieczny, czy ju¿ powinien szukaÌ sobie jakiejœ bezludnej wyspy na Pacyfiku? :D :D :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

bior¹c pod uwage ostatnio ze zdwojon¹ si³¹ ujawniaj¹c¹ siê chorobê umys³ow¹ m³odego waltera to s¹dze ze to mo¿e nie byÌ takie teoretyczne

ale myÂślĂŞ Âże raczej syberia bardziej by go nakÂłoniÂła do rozmyÂślaĂą nad swojÂą gÂłupotÂą niz wyspa na pacyfiku jeszcze by tam AnitĂŞ zabraÂł i co ??? :)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

szymcio9 pisze: :shock:
To my byliÂśmy w stanie wojny? :lol:
Wybaczam ci ten zÂłoÂśliwy podpis!
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

No tak.. domyÂśliÂłem siĂŞ...
No có¿... nikt w opisie nie ma pana Kajdanowicza, a Anita werner jest tylko na 'plus'. Nie twierzê, ¿e to Ÿle...
Ale dla odmiany w opisach mam wÂłasnie taki 8)
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Blackowi pewnie siê nara¿ê, ale muszê zauwa¿yÌ, ¿e w tym uczesaniu w którym wyst¹pi³a dzisiaj pani Werner nie wygl¹da dobrze. Œmiem zauwa¿yÌ, ¿e wygl¹da jak funkcjonariusz s³u¿b mundurowych. Mam proœbê do tego kto za to odpowiada, niech ju¿ wiêcej jej tak nie czesze.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

mac popieram :) (choc i tak dobrze Âże nie daje juÂż tyle Âżelu i nie zaczesuje wÂłosĂłw caÂłkiem do tyÂłu) blacky wybacz ;) ale oczywiscie nie zmieniÂła ani trochĂŞ profesjonalnego stylu prowadzenia faktĂłw
zanim poszÂła na urlop miaÂła fajnÂą fryzurĂŞ loki i wÂłosy na boki dobrze wyglÂąda teÂż w tej fryzurze ktĂłrÂą blacky ma w avarcie ;)
Android <3
Kubuś Puchatek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kubuś Puchatek »

mac pisze:Blackowi pewnie siê nara¿ê, ale muszê zauwa¿yÌ, ¿e w tym uczesaniu w którym wyst¹pi³a dzisiaj pani Werner nie wygl¹da dobrze. Œmiem zauwa¿yÌ, ¿e wygl¹da jak funkcjonariusz s³u¿b mundurowych. Mam proœbê do tego kto za to odpowiada, niech ju¿ wiêcej jej tak nie czesze.
Nie wiem, czy Blackowi nie wiem, ale mnie na pewno! WÂłaÂśnie takÂą AnitkĂŞ lubiĂŞ najbardziej, w takiej (zresztÂą to bez wiĂŞkszego znaczenia w jakiej) fryzurze jest jej wspaniale!
Co to znaczy wypocz¹Ì! Anitka wczoraj pokaza³a znowu swoj¹ klasê! Luz, profesjonalizm, perfekcja stuprocentowa! Mi³o by³o znowu zobaczyÌ ten ¿ywio³ w jej mowie, spojrzeniu! A¿ siê têskni do jakiejœ wpadki!
MiÂłego tygodnia Anitka! Wspaniale, Âże wrĂłciÂłaÂś! :lol:

Dlaczego ja tego nie piszĂŞ w swoim wÂątku? :wink:
Pozdrowionka – Kubulek

Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ale ja to tak z dobrego serca. :wink:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ojj dokÂładnie z czysto dobrego serca :) przecieÂż nie poto Âżeby jÂą obraziĂŚ tylko Âżeby sobie to poczytaÂła i wnioski wyciÂągneÂła :) ostatnio juÂż nie robiÂą jej zaĂŚpanych oczu a ponaddto przed urlopem znacznie zmienili jej wizerunek czĂŞsciej siĂŞ usmiecha i nie miÂła juÂż wyglÂądu jak to mac nazwaÂł funkcjonariusz sÂłuÂżb mundurowych
a co do ciebie Puchatku to czemu chcesz wpadki Anity ? ( a sorry chyba ze ty nie o wpadce medialnej tylko innej mĂłwisz... ;) )
Obrazek
a to jedna z tych fryzur w ktĂłrych Anitka Âładnie wyglÂąda :)

ps. te¿ bardzo siê cieszê ¿e nie wpadli na pomys³ zast¹pienia Anity Automatem ale czekam a¿ wróci Marcin a Anitka wróci na swoje miejsce w faktach weekendowych :) No mog¹ siê ewentualnie zamieniÌ dla mnie bez ró¿nicy :)
Android <3
ODPOWIEDZ