[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

pawell pisze:Narazie czekam na oficjalny komunikat producentĂłw, bo wiadomo kto to napisaÂł - gazeta, ktĂłra juÂż nie raz sie myliÂła nawet typujac uczestnikĂłw do IV edycji "TaĂąca z gwiazdami".
PamiĂŞtajmy Pawle jednak, Âże przed trzeciÂą edycjÂą to wÂłaÂśnie "Fakt" opublikowaÂł tÂą dobrÂą listĂŞ uczestnikĂłw, ktĂłrzy w koĂącu w programie wystÂąpili. "Super Express" chybiÂł wtedy (publikacja miaÂła miejsce w ten sam dzieĂą) z KukulskÂą i Jachimkiem.

No nie, program dopiero za 2 miesiÂące a juÂż znamy uczestnikĂłw nowej edycji. Brzmi wiarygodnie, moÂże jeszcze coÂś zmieniÂą, ale ostatecznie te gwiazdy mogÂłyby wystÂąpiĂŚ :D Haneczka, ktĂłrÂą tak lubi caÂła Polska (MaÂłgorzata KoÂżuchowska z MJM) na pewno widzĂłw przed ekrany ÂściÂągnie, podobnie zresztÂą ÂŻmijewski (doktor Jakub Burski) :lol:
Szkoda jednak, Âże Doda, GĂłrniak czy MaÂłaszyĂąski odmĂłwili - mĂłwi siĂŞ trudno :) BaÂłem siĂŞ jeszcze 2 , 3 dni temu, Âże skoro tak wszyscy odmawiajÂą, to bĂŞdzie klĂŞska "obsadowa" - na 5 milionĂłw conajmniej w kaÂżdÂą niedzielĂŞ "Taniec z gwiazdami" jesieniÂą moÂże liczyĂŚ :)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

PamiĂŞtam :> ale wtedy chyba te gazety pisaÂły o tym gdy juÂż siĂŞ rozpoczĂŞÂły treningi do programu (nie jestem pewnien - tak mi sie wydaje :roll: ), albo gdzieÂś tydzieĂą przed. :) No i wÂłaÂśnie do treningĂłw przed IV edycjÂą jeszcze moÂże siĂŞ coÂś zmieniĂŚ. :] WiĂŞc czekam aÂż producenci i TVN ogÂłoszÂą oficjalny komunikat. :>

Te¿ ¿a³ujê, ¿e Doda nie mog³a wyst¹piÌ. :cry: Mog³oby byÌ fajnie i chêtnie bym ogl¹da³ jej wyczyny. :P Ale có¿ zdrowie jest wa¿niejsze mo¿e zobaczymy j¹ w V edycji? :devil: :devil: Tak samo z Górniak. :lol2:

[ Dodano: Sob Lip 08, 2006 11:21 am ]
Muzyka z "TaĂąca z gwiazdami" na pÂłycie:
Onet pisze:TwĂłrcy programu "Taniec z gwiazdami" majÂą dla widzĂłw nowÂą propozycjĂŞ. Po trasie "Telewizyjne szaleĂąstwo", w trakcie ktĂłrej moÂżna byÂło obejrzeĂŚ na Âżywo wybrane gwiazdy trzech edycji programu, teraz bĂŞdzie moÂżna posÂłuchaĂŚ muzyki, do ktĂłrej taĂączyÂły.
To dobrze, bo wiele osĂłb jest tym zainteresowana. :D Ciekawe czy padnie jakiÂś rekord sprzedaÂży? :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Jak podaÂł nowy numer Tele Tygodnia Artur ÂŻmijewski poraz kolejny odmĂłwiÂł programowi Taniec z Gwiazdami i nie wystapi w 4 edycji 8) TakÂże trzeba czekaĂŚ na oficjalÂą informacje od TVN o uczestnikach :lol:
pawell

Poraz kolejny odmówi³? :> Czyli "Fakt" znów sk³ama³ piszaÌ, ¿e ma wystapiÌ w "Taùcu z gwiazdami". :roll: Szkoda, ¿e nie zgodzi³ siê, bo to on móg³ przyci¹gn¹Ì spor¹ widowniê - sam chêtnie zobaczy³bym jak taùczy. 8) A na oficjalny komunikat poczekamy jeszcze moze z 2 tygodnie gdy ju¿ zaczn¹ siê treningi. :hyh:

[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 1:09 pm ]
Poczatek "TaĂąca z gwiazdami" w Sopocie? :>
Media Link pisze:WedÂług naszych nieoficjalnych wiadomoÂści, TVN myÂśli o inauguracji audycji na deskach Opery LeÂśnej w Sopocie.

Stacja bĂŞdzie organizatorem imprez w dniach od 1 do 4 wrzeÂśnia. W trakcie weekendu odbĂŞdzie siĂŞ miĂŞdzynarodowy Sopot Festival po raz drugi przygotowywany przez komercyjny kanaÂł. W poniedziaÂłek, 4 wrzeÂśnia o godzinie 20.00 zarezerwowano czas na Taniec z gwiazdami.

Wszelkie informacje na temat hitu programowego utrzymywane s¹ w tajemnicy. Stacja nie poinformowa³a pracowników Ba³tyckiej Agencji Artystycznej o szczegó³ach wrzeœniowego wydarzenia. Nieznana jest tak¿e lista uczestników show. Wbrew zapowiedziom tabloidów w audycji nie wyst¹pi Artur ¯mijewski czy Tomasz Makowieki.

Pewny wydaje siĂŞ byĂŚ jedynie duet prowadzÂących „Taniec”. –TrwajÂą jeszcze negocjacje, ale KatarzynĂŞ SkrzyneckÂą prawdopodobnie zobaczymy w kolejnej odsÂłonie programu – mĂłwi nam Roman Rogowiecki, menadÂżer artystki.
Bardzo dobry pomys³, aby tak rozpocz¹Ì to show! :D Jedynym minusem mo¿e byÌ pora - konkurencyjna z "M jak Mi³oœÌ". :roll:

No i teÂż dowiedzieliÂśmy siĂŞ, Âże Makowiecki nie wystÂąpi w IV edycji "TaĂąca z gwiazdami"... :spiewa:
ktos
Bywalec
Bywalec

Nowy odcinek M jak Mi³oœc BEDZIE EMITOWANY DOPIERO 11 WRZESNIA 8) (tak pisze na oficjalnej stronie) to bedzie du¿a ogl¹dalnoœÌ :tanczy:
pawell

O to super! dzieki za t¹ wiadomoœÌ, bo ja nie wpad³em na pomys³ aby sprawdziÌ od kiedy bêd¹ premiery "M jak Mi³oœÌ". :D No na to sie zapowiada, ¿e bêdzie spora widownia. :tanczy: Ale zastanawiam sie czy w tym tygodni bêd¹ 2 odcinki "Teùca z gwiazdami"? :> W poniedzia³ek i niedzielê? :roll: I te¿ trzeba dodaÌ, ¿e ta edycja bardzo wczeœnie sie zacznie i szybko siê skoùczy. :roll:
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

pawell pisze:O to super! dzieki za t¹ wiadomoœÌ, bo ja nie wpad³em na pomys³ aby sprawdziÌ od kiedy bêd¹ premiery "M jak Mi³oœÌ". :D No na to sie zapowiada, ¿e bêdzie spora widownia. :tanczy: Ale zastanawiam sie czy w tym tygodni bêd¹ 2 odcinki "Teùca z gwiazdami"? :> W poniedzia³ek i niedzielê? :roll: I te¿ trzeba dodaÌ, ¿e ta edycja bardzo wczeœnie sie zacznie i szybko siê skoùczy. :roll:
Jaka œwietna wiadomoœÌ, ¿e MJM dopiero od 11 wrzeœnia :D "Teraz" to "Taniec.." ma szansê na kilka milionów, no chyba, ¿e "Dwójka" nagle, "niewiadomo dlaczego" zmieni plany :devil:

MyÂślĂŞ, Âże ten poniedziaÂłkowy odcinek bĂŞdzie epizodem bez eliminacji jednak :D Kto wie, moÂże w niedzielĂŞ wĂłwczas (10.09) z programu odpadnie pierwsza para? Hmm, za dÂługo show nie potrwa na to wychodzi.. W poÂłowie listopada bĂŞdziemy znali juÂż parĂŞ zwyciĂŞskÂą (ee tam, na poczÂątku listopada :twisted: ). Ewentualnie TVNowi w jakieÂś dwie niedziele zachce siĂŞ przeprowadziĂŚ a to jakiÂś Test kolejny, a to jakiÂś film np pokazaĂŚ? A moÂże nas zaskoczÂą i w IV edycji zobaczymy 12 par? :lol: <jakÂże wÂątpliwe>. Zobaczymy.
Fajnie by by³o jakby zmienili scenografiê nieco ;-) A i szkoda, ¿e Zmijewski z Makowieckim nie wyst¹pi¹ - choÌ kto wie.. "Fakt" blefowa³, lista uczestników b³êdna (niestety) :lol:
pawell

A moÂże to nie bĂŞdzie w ogĂłle Âżaden odcinek tylko przedstawienie par itp sprawy? :D Nie wiem, ale mi nie pasuje odcinek na deskach Opery LeÂśnej. :lol: :twisted:
Kajetan pisze:Fajnie by byÂło jakby zmienili scenografiĂŞ nieco ;-)
WÂłasnie zapowiadali, Âże ma siĂŞ trochĂŞ zmieniĂŚ. :roll: Przed III edycjÂą teÂż tak sÂłyszaÂłem - zobaczymy co z tego wyjdzie. :P
ktos
Bywalec
Bywalec

W TaĂącu z Gwiazdami z wczeÂśniejszej podanej listy nie zataĂączÂą ÂŻmijewski, KoÂżuchowska, Rosati, Makowiecki, Wydra :shock: no to ciekawe kto zataĂączy 8)
SÂławy uciekajÂą z "TaĂąca z gwiazdami"
ZbliÂża siĂŞ czwarta edycja programu "Taniec z gwiazdami", tymczasem z show uciekajÂą sÂławy, ktĂłre miaÂły pokazaĂŚ siĂŞ na parkiecie.
Wed³ug ostatnich doniesieù, na parkiecie nie zobaczymy jednak ani Ko¿uchowskiej, ani Rosati, ani Wydry i Makowieckiego. Pierwsza ze wspomnianych gwiazd postanowi³a ograniczyÌ siê jedynie do wystêpowania w serialu "M jak mi³oœÌ". 22-letnia aktorka znana z "PitBulla" równie¿ postawi³a na ekranow¹ karierê. Rozpoczyna w³aœnie zdjêcia do kolejnej czêœci policyjnego serialu opartego na przeboju kinowym, w którym gra jedn¹ z g³ównych ról. Jeœli chodzi o wokalistów, to Wydra nie da³ siê skusiÌ wysokiemu honorarium, a Makowiecki wyrusza w trasê koncertow¹.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wcale mi ich nie Âżal. :] A moÂże bĂŞdÂą fajniejsze gwiazdy, niÂż Hanka Mostowiak? :devil:
ratraciak
Początkujący
Początkujący

Post autor: ratraciak »

No to teraz pewnie wciupnÂą kogoÂś z call tv, kogoÂś z FaktĂłw :lol:
pawell

Niekoniecznie - jest jeszcze du¿o znanych i lubianych osób, które mo¿na zaprosiÌ do tego programu. :> Na pewno bêdzie ktoœ z "M jak Mi³oœÌ" - nie ma nawet takiej opcji ¿eby tak nie by³o. :] Mo¿e zamiast ¯mijewskiego te¿ znajd¹ osobê, która gra w "Na dobre i na z³e". :roll: Jeszcze jak wyliczy³em TVN bêdzie musia³ znaleŸÌ 5 osób - czasu do treningów jest ma³o wiêc producenci musz¹ siê spieszyÌ... :roll:

[ Dodano: Nie Lip 30, 2006 1:42 pm ]
No i w poniedzia³ek 4 wrzeœnia nie bêdzie pierwszy odcinek "Taùca z gwiazdami" tylko Fina³ Fina³ów tego programu:
ticketonline.pl pisze:FINA£ FINA£ÓW TAÑCA Z GWIAZDAMI
4 wrzeœnia TVN zaprasza do Opery Leœnej na Fina³ Fina³ów Taùca z Gwiazdami!

Dwóch prowadz¹cych, czterech jurorów, szeœÌ par....
DziesiÂątki tanecznych krokĂłw, setki bajecznych ÂświateÂł, tysiÂące niezwykÂłych dÂźwiĂŞkĂłw, miliony emocji...
Jedno miejsce, gdzie warto byĂŚ tego wieczoru.

SzeœÌ fina³owych par wszystkich edycji Taùca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publicznoœci stanie do rywalizacji o tytu³ Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostateczny g³os nale¿eÌ bêdzie do widzów siedz¹cych w Operze Leœnej i tych przed telewizorami.

W taneczne szranki o BursztynowÂą KulĂŞ stanÂą:

- Olivier Janiak i Kamila Kajak
- Witold Paszt i Anna GÂłogowska
- Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel
- MaÂłgorzata Foremniak i RafaÂł Maserak
- RafaÂł Mroczek i Anna Piotrkowska
- Aleksandra KwaÂśniewska i MichaÂł SkawiĂąski

Emisja na Âżywo w TVN! Start: 19:45.
:o Zapowiada siê super. :D To mo¿e mieÌ bardzo du¿¹ widowniê - wszystkie najlepsze pary z III edycji. :tanczy: TVN wpad³ na œwietny pomys³! :brawa: :D No i wiemy ju¿, ¿e w poniedzia³ek nie bêdzie tylko "Uwagi!" - czyli "Sport" i "Pogoda" bêd¹ - ciekawe jak w 3 festivalowe dni? :roll:
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Bardzo dobrze , moÂże to byĂŚ wielkie widowisko. Szkoda tylko, Âże z festiwalu robi siĂŞ kolejny oÂłtarz TzG :?
pawell

kubasz pisze:Szkoda tylko, Âże z festiwalu robi siĂŞ kolejny oÂłtarz TzG :?
Nie masz racji. :] Fina³ Fina³ów "Taùca z gwiazdami" bêdzie w osobnym dniu ni¿ Sopot Festival 2006 wiêc jak to ma wp³yù¹Ì na festiwal? Co innego by³oby gdyby to dali w jednym z trzech dni festiwalu. :roll: :)
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

pawell pisze:
kubasz pisze:Szkoda tylko, Âże z festiwalu robi siĂŞ kolejny oÂłtarz TzG :?
Nie masz racji. :] Fina³ Fina³ów "Taùca z gwiazdami" bêdzie w osobnym dniu ni¿ Sopot Festival 2006 wiêc jak to ma wp³yù¹Ì na festiwal? Co innego by³oby gdyby to dali w jednym z trzech dni festiwalu. :roll: :)
To dobrze. Ju¿ myœ³a³em, ¿e za rok na festiwalu bêd¹ przedstawiaÌ Magdê M na ¿ywo :evil: :evil:
ODPOWIEDZ