Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

tvn24.pl pisze:W "Poranku TVN24" najÂświeÂższe wiadomoÂści, przeglÂądy prasy i prognoza pogody co kwadrans. W programie m.in.: o trzecim dniu szczytu G-8 oraz rozmowa z Andrzejem Jonasem na temat sytuacji na Bliskim Wschodzie. Zaprasza Jakub Porada.
CzyÂżby siĂŞ pomylili, czy wrĂłciÂł juÂż z tego urlopu, ktĂłry tak jak mĂłwiÂłem trwaÂł 2 dni? :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja teÂż do tej informacji o Anicie w poradku podszedÂłem z duuuÂżym sceptycyzmem :D
ZresztÂą tak samo jak do informacji pochodzÂących ze strony tvn24.pl :devil:

ÂŻywiĂŞ jednak gorÂącÂą nadziejĂŞ, Âże jutro i przez najbliÂższy tydzieĂą przynajmniej, budziĂŚ mnie bĂŞdzie Anita :D
Jutro rano wszystko siĂŞ wyjaÂśni :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Jutro rano wszystko siĂŞ wyjaÂśni :lol2:
No tak. :devil: Jakub Porada, witam i zapraszam na Poranek TVN24. :devil: A jak nie to moÂże Beata Tadla. :devil: Kto tu by o jakiejÂś Anicie Werner pomyÂślaÂł... :devil: To prehistoria! :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Marcin pisze:
tvn24.pl pisze: Zaprasza Jakub Porada.
CzyÂżby siĂŞ pomylili, czy wrĂłciÂł juÂż z tego urlopu, ktĂłry tak jak mĂłwiÂłem trwaÂł 2 dni? :D
ByÂło jak napisali :lol2:

Okazuje siĂŞ, Âże sÂłowo urlop w ustach Jakuba Porady wcale nie musi oznaczaĂŚ, Âże on na taki odpoczynek zamierza siĂŞ wybraĂŚ :lol:
ÂŻegnajcie marzenia o powrocie Anity do PoradkĂłw :(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Wolna niedziela musi byĂŚ strasznÂą mĂŞczarniÂą dla pana Porady. :devil: (Bo w sobotĂŞ Kalejdoskop miaÂł :lol2:). Pewnie w niedzielĂŞ teÂż pracowaÂł w domu, prowadzÂąc na sucho serwisy informacyjne. :devil: Z przerwÂą na obiad. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Za to bez problemu jestem w stanie wyobraziĂŚ sobie odpoczywajÂącÂą AnitĂŞ :devil:

ChociaÂż :> Po kilkutygodniowej przerwie na ramy Newsweeka wrĂłciÂła rubryka ,,2 plus'' jeden :D Czyli te sÂłynne wywiady Anity i PawÂła Siennickiego. W tym numerze rozmawiajÂą z samym Andrzejem Lepperem :brawa: Nawet w TVN24 cytowali fragmenty rozmowy :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Funckyrella pisze: Okazuje siĂŞ, Âże sÂłowo urlop w ustach Jakuba Porady wcale nie musi oznaczaĂŚ, Âże on na taki odpoczynek zamierza siĂŞ wybraĂŚ :lol:
ÂŻegnajcie marzenia o powrocie Anity do PoradkĂłw :(
Porada potrafi zdenerwowaÌ cz³owieka i to samego rana. Specjalnie w³¹czy³em TVN24 chwilê po 7. (dopiero, ale i tak wczeœnie!) ¿eby "pospaÌ" jeszcze z Anit¹, a patrzê Jakubek :twisted: Telewizor wy³¹czy³em, spa³em dalej :lol: Z Marcinem dziœ ¿artowaliœmy, ¿e Poradek w wczorajsz¹ niedzielê zrobi³ sobie rundkê poci¹giem do Bu³agarii o której mówi³ rano w "Poranku" przy okazji materia³u Czerwiùskiej :lol:

SÂą dobre wieÂści mimo wszystko :D Porada bĂŞdzie urlopowaÂł "aÂż" 2 tygodnie - kiedy nie wiem - Tadla tych informacji mi nie udzieliÂła :tanczy: :tanczy: :tanczy: (maila napisaÂłem do niej w piÂątek, odpowiedziaÂła dopiero dzisiaj, nawet siĂŞ nie spodziewaÂłem) :>
TydzieĂą zastĂŞpowaĂŚ go bĂŞdzie wÂłaÂśnie Anita :brawa: , a tydzieĂą .. Grass :hmmm:
No to czekamy :D
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 lip 2006, 15:02 przez Kajetan, łącznie zmieniany 1 raz.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Co?!!!!!!!!!! :shock:

Grass w Poradku? :shock: Taka dregreda ...... cholera aÂż mi siĂŞ literki mylÂą :lol: taka degradacja? :shock:

Anita nie mogÂłaby juÂż 2 tygodni non stop popracowaĂŚ :> :evil:

A moÂże planujÂą Grassa na staÂłe na zamianĂŞ daĂŚ do PoradkĂłw :>
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Na staÂłe raczej na pewno nie. :D Ale jak siĂŞ pochoruje to moÂże go dadzÂą. :D Od dawna mĂłwiÂłem, Âże Grass choĂŚ czasem powinien prowadziĂŚ Poranki, bo moÂże siĂŞ w tej roli sprawdziĂŚ. Tak myÂślaÂłem, Âże bĂŞdzie Anita i ktoÂś jeszcze - wydawaÂło mi siĂŞ, Âże bĂŞdzie to albo Grass albo Tadla. :D I proszĂŞ. :D

Degradacja? Ja nie chcê nic sugerowaÌ, ale Poranek to najchêtniej ogl¹dane pasmo w TVN24. W³aœnie wtedy reklamy s¹ najdro¿sze. Œrednia ogl¹dalnoœÌ o 8.10 (za ML) to a¿ 5,5%. W porywach dochodzi pewnie gdzieœ nawet do 7-8. Co prawda wieczorem, czy w dn¿ udzia³y znacznie mniejsze, ale za to widownia mniejsza. Mimo wszystko - nie uzna³bym tego za degradacjê. :] No i o poranku konkurencja jest najmniejsza... TVN24 niewiele traci wtedy do TVN (2%).

MyÂślĂŞ, Âże urlop Poradnika domowego juÂż niedÂługo, skoro juÂż wiadomo kto go zastÂąpi i jak to siĂŞ uÂłoÂży. Przypuszczam, Âże za tydzieĂą. :D
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Marcin pisze:Degradacja? Ja nie chcĂŞ nic sugerowaĂŚ, ale Poranek to najchĂŞtniej oglÂądane pasmo w TVN24.
To prawda. DuÂżo moich znajomych oglÂąda Poranek rano przed wyjÂściem z domu i potem siĂŞ chwalÂą najnowszymi wiadomoÂściami. :P
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Poranek - najchĂŞtniej oglÂądany i najbardziej dynamiczny :) Nie wyobraÂżam sobie 'grasejowanie' Grassa o poranku,bo na mnie on dziaÂła usypiajÂąco...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A Anita z tego raju dla dziennikarzy zrezygnowaÂła dobrowolnie dla Damy Pik - programu z niszowÂą oglÂądalnoÂściÂą :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Najpierw rano straciÂłem nadziejĂŞ na zobaczenie Anity w poradku :lol: , a teraz jÂą odzyskujĂŞ :devil: Jak w kalejdoskopie :lol:

Biedactwo, jak ona to przeÂżyje, caÂły tydzieĂą w pracy :(

Grass w poradku :lol: no coment :devil:

Na recenzjĂŞ wywiadu musicie poczekaĂŚ do jutra :devil: Bo dziÂś jestem ''padniĂŞty'' ...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Wiêc byÌ mo¿e Poranek nie by³ takim rajem,w którym wszystkim dziennikarskie skrzyd³a mog³y siê w pe³ni rozwin¹Ì... :P
To jak lot Ikara!z miekkim lÂądowaniem na szczĂŞÂście :)
Okey dosyÌ tej poezji.Teraz okrutna rzeczywistoœÌ:Po obejrzeniu dzisiejszych faktów z Pohanke,jeszcze bardziej ¿a³ujê,¿e nie prowadzi ich Anita. pozdro
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja co prawda nie oglÂądam teraz FaktĂłw, ale teÂż straszny Âżal odczuwam, z tego powodu, iÂż nie prowadzi ich juÂż Anita :(

No wiĂŞc ... nie zaczyna siĂŞ zdaĂą od ''no wiĂŞc''... :szalony:
NadszedÂł czas na to, by chwilĂŞ pochyliĂŚ nad publicystycznÂą dziaÂłalnoÂściÂą Anity :D
Otó¿, jak na stan dnia dzisiejszego, wywiad z Andrzejem Lepperem, to jest mój absolutny faworyt wœród wywiadów z serii ''2 plus 1'' - nie mog³o byÌ inaczej, bo wywiady z Andrzejem Lepperem zawsze s¹ ciekawe :lol2: Ale nie tylko dlatego :D Anita i Pawe³ zdaj¹ siê tworzyÌ coraz bardziej zgrany duet dziennikarski :D Gdybym jeszcze wiedzia³, kto które pytanie zadaje ... :roll: Ale domyœlam siê, ¿e mo¿e to byÌ podzia³ pó³ na pó³ :lol2: Pytania s¹ takie wyrównane, ¿e nie jestem w stanie nawet domyœliÌ siê, które zada³a Anita :lol2: Jako ¿e obowi¹zuje zasada - nie wiem, czy w œwiecie dziennikarskim te¿, ale pewnie tak :D - ¿e panie maj¹ pierszeùstwo, to Anita zada³a pierwsze pytanie premierowi: ''Jaki kolor oczu ma premier Kaczyùski?'' :lol2: No i mo¿e drugie: ''Czy te oczy mog¹ k³amaÌ?'' :lol2:
Rozmowa musia³a uk³adaÌ siê w jednolit¹ ca³oœÌ, musia³a byÌ dynamiczna, spontaniczna, bo jeden w¹tek po drugim tworz¹ jednolit¹ ca³oœÌ, nie stanowi¹ a¿ tak bardzo odzielnych akapitów - maj¹ powi¹zanie tematyczne. Pytania s¹ trafne, odwa¿ne, na topie. ChoÌby to o Wildsteina, tvn24 2 dni powo³ywa³ sie na artyku³ z ''Newsweeka'', mówi¹c o planach - warunkach Leppera zwolnienia Wildsteina z funkcji prezesa tvp. Poza tym poruszaj¹ wiele innych top tematów, zwi¹zanych z aktualn¹ koalicj¹ rz¹dow¹. Wywiad czyta³o siê z ogromn¹ przyjemnoœci¹, a po lekturze odczuwa siê ogromn¹ satysfakcjê z lektury.
Wiêc byÌ mo¿e Poranek nie by³ takim rajem,w którym wszystkim dziennikarskie skrzyd³a mog³y siê w pe³ni rozwin¹Ì...
Kiedyœ nie by³, ale teraz ju¿ ma³ym rajem jest. Przede wszystkim dlatego, ¿e do studia zapraszani s¹ goœcie, jest rozmowa. Rozmowy na najró¿niejsze tematy, a wiêc i mo¿liwoœÌ dziennikarskiego rozwoju; poza tym ta dobra pora, równaj¹ca siê wysokawej ogl¹dalnoœci ;) Ale Anita wola³a pozbieraÌ stamt¹d zabawki i przenieœÌ siê do pasma wieczornego, gdzie wystarczy umieÌ u³o¿yÌ ³adne zapowiedzi, a póŸniej ³adnie je odczytaÌ :? Wszystko jest zaplanowane, idzie jak w zegarku, a reszta zrobi siê sama :?
Dlatego wyobraÂżam sobie, z jakimi oporami godziÂła siĂŞ na ten tydzieĂą ... 5 dni dyÂżuru non stop w Poradku :rozglada:
ODPOWIEDZ