Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

iro
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: iro »

ÂŁukasz pisze:
Iwona147 pisze:Witam. ChciaÂłabym siĂŞ zapytaĂŚ czy moÂże ktoÂś ma zdjĂŞcie Kingi Rusin z programu "dzieĂą dobry tvn" z dnia 17.06 (sobota).
A czemu akurat z 17.06 Ci potrzebne? Co wtedy byÂło fajnego? :?
??? pisze:CzeœÌ. Bardzo fajne forum!!! I Wy te¿ jesteœcie fajni.
I Ty teÂż jesteÂś fajna. :D
Ale fajnie sie zrobilo :D
NuNa_89
Początkujący
Początkujący

Post autor: NuNa_89 »

:lol: Tu zawsze jest fajnie!!! :) CzĂŞÂściej zaglÂądaj na to forum, a przekonasz siĂŞ ;) :tanczy:
katie
Początkujący
Początkujący

Post autor: katie »

a tak wracajÂąc do tematu to szmatÂławiec Twoje Imperium donosi, Âże Kinga na 100% siĂŞ juÂż rozwiodÂła i podzieliÂła majÂątek
i used to be schizophrenic, but we're ok now
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Ciekawe czy to prawda czy nie. :>

A ja dodam, Âże dziÂś inny szmatÂławiec - "Fakt" - daÂł artykuÂł o Kindze i jej cĂłrce. :)

Popo³udnie w stadninie koni w Ga³kowie. Kinga Rusin przyglada sie zawodom jeŸdzieckim. Obok stoj¹ córeczki dziennikarki i Tomasza Lisa: Pola i Iga. Ta m³odsza nie jest w humorze. Z niezadowolon¹ min¹ spogl¹da na mamê i zaczyna narzekaÌ. Wyrzuca z siebie potok s³ów... p³ynn¹ angielczyzn¹...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
katie
Początkujący
Początkujący

wygl¹da w miarê wiarygodnie. mo¿e nie jeœli chodzi o szczegó³y, ale o sam fakt rozwodu raczej tak.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a jeÂśli chodzi o "pÂłynnÂą angielszczyznĂŞ" to teÂż bym chĂŞtnie chodziÂła do amerykaĂąskiej szkoÂły, tylko trochĂŞ Âżal opuszczaĂŚ giertycha 8)
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Jeœli chodzi o p³ynn¹ angielszczyznê to bardziej by³abym sklonna uwierzyÌ, ¿e to ta starsza bo w koùcu urodzi³a siê w USA. A m³odsza to chyba za ma³a jest by chodziÌ ju¿ do szko³y. Ten "szmat³awiec" coœ krêci. A rozwód? No có¿, raz sie rozwodz¹ a potem godz¹ i ju¿ tak od roku. Poza tym to nie mogê otworzyÌ tego artyku³u. :evil:
katie
Początkujący
Początkujący

urodzenie siê w stanach gwarantuje obywatelstwo wiêc to ju¿ coœ. na pewno mówi p³ynnie w tym jêzyku, mo¿e m³odsza te¿ (w stanach chyba chodzi siê do szko³y o rok wczeœniej, mo¿e w polskiej placówce tak¿e). znaj¹c uwielbienie tomka i kingi do ameryki to sk³onna jestem uwierzyÌ, ¿e nawet w domu mówi¹ po angielsku 8) ja myœlê ¿e to ostateczny rozwód, ale szkoda mi ich... co do artyku³u to chcia³am ze wszystkim szczegó³ami zamieœciÌ, ale nie zawsze siê to udaje, lepsze to ni¿ nic :)
Mandi
Bywalec
Bywalec

katie pisze:znajÂąc uwielbienie tomka i kingi do ameryki to skÂłonna jestem uwierzyĂŚ, Âże nawet w domu mĂłwiÂą po angielsku
PrzecieÂż juÂż nie mieszkaja razem wiĂŞc mogÂą rozmawiaĂŚ kaÂżde w swoim jĂŞzyku. A poza tym pĂłki co panny LisĂłwny chodzÂą do szkoÂły w Polsce a nie w USA wiĂŞc nauka zapewne odbywa siĂŞ zgodnie z naszymi standardami.
katie
Początkujący
Początkujący

nie mieszkajÂą, ale uwielbienie do ameryki odziedziczyÂły po obojgu rodzicach. ale chodzÂą do szkoÂły amerykaĂąskiej (moÂże przy ambasadzie czy coÂś takiego) - w kaÂżdym razie tak pisaÂło w artykule.
Mandi
Bywalec
Bywalec

Przecie¿ Iga jest za m³oda na szko³ê. No chyba, ¿e istnieje amerykaùskie przedszkole. Poza tymdobrze, ¿e eks-ma³¿onkowie nie prali swoich brudów w prasie bo to by wszystkim zaszkodzi³o a zw³aszcza dzieciom. Niewielu na to staÌ. :brawa:
katie
Początkujący
Początkujący

6 lat to nie tak znowu ma³o na szko³ê. Gdzieœ czyta³am, ¿e koù, na którym jeŸdzi Kinga nale¿a³ do nich obojga, ale tego ju¿ siê nie da³o podzieliÌ.
pawell

Post autor: pawell »

No to juz jestem w 100% pewny, Âże siĂŞ rozwiedli - dziÂś o tej sprawie pisze "Super Express":
NajgÂłoÂśniejszy Âślub, najcichszy rozwĂłd

Po 12 latach rozpad³o siê ma³¿eùstwo Kingi Rusin (35 l.) i Tomasza Lisa (39 l.). Rozwód najs³ynniejszej telewizyjnej pary sta³ siê faktem we wtorek 27 czerwca, w warszawskim S¹dzie Okrêgowym.

Dyskretnie i z klasÂą
Oficjalne rozerwanie ma³¿eùskich wiêzów dokona³o siê bez kamer i fleszy. Cichutko i dyskretnie, ale z klas¹.

Ale wielu ich znajomych wiadomoœÌ o rozwodzie zszokowa³a.

Znana prezenterka TVP Katarzyna Dowbor (46 l.), która prywatnie zna oboje, mówi: - Widocznie ich zwi¹zek nie by³ dobry, scementowany. A jeœli coœ siê nie uk³ada, to nie ma sensu tego ci¹gn¹Ì. Rozwód zawsze jest smutnym wydarzeniem, ale lepiej rozstaÌ siê bez wrzasków i krzyków, ni¿ udawaÌ, ¿e wszystko jest w porz¹dku i mêczyÌ siê.

SpytaliÂśmy DanutĂŞ Rinn (70 l.), ktĂłra jest matkÂą chrzestnÂą Kingi Rusin, co sÂądzi o rozwodzie. - Bardzo kocham KingĂŞ, ale to jej prywatna sprawa - odpowiedziaÂła piosenkarka.

Rusin i Lis, ju¿ eks-ma³¿onkowie nie chc¹ komentowaÌ swojej decyzji.

Inaczej ni¿ wtedy, kiedy w czerwcu 1994 r. zawierali zwi¹zek ma³¿eùski.

- JuÂż zawsze bĂŞdziemy razem - Kinga Rusin cieszyÂła siĂŞ i promieniaÂła szczĂŞÂściem.

- SpotkaÂłem tĂŞ wÂłaÂściwÂą, jedynÂą - mĂłwiÂł Tomasz Lis.

Ach, co to byÂł za Âślub!
Byli par¹ jak z bajki. M³odzi, piêkni i znani. Kiedy przed o³tarzem przysiêgali sobie dozgonn¹ mi³oœÌ, wiernoœÌ i ¿e "nie opuszczê ciê a¿ do œmierci", warszawski koœció³ œw. Jacka pêka³ w szwach.

Œlub Rusin i Lisa okrzykniêto najg³oœniejszym œlubem roku, a nawet ostatniego 50-lecia. Œwiadkami by³a dziennikarka Hanna Smoktunowicz i jej ówczesny m¹¿ Robert Smoktunowicz (senator PO), którego spytaliœmy, co s¹dzi o rozwodzie gwiazd.

- Pan senator zna oboje, ale odmĂłwiÂł komentarza w tej sprawie - usÂłyszeliÂśmy w jego biurze.

Plotki o kryzysie w ma³¿eñstwie Rusin i Lisa pojawi³y siê wiosn± ub. roku. Ich rozwód jest smutnym dowodem na to, ¿e nawet najpiêkniejsza mi³o¶æ przemija. NiestetyÉ

Jak siê dowiedzieliœmy, byli ju¿ ma³¿onkowie doszli do porozumienia w sprawie podzia³u maj¹tku i kontaktów z córkami - Ig¹ (6 l.) i Pol¹ (10 l.).

Obrazek
^Tomaszowi Lisowi i Kindze Rusin Âślubu w czerwcu 1994 roku udzielaÂł ks. Maciej ZiĂŞba

Obrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
NuNa_89
Początkujący
Początkujący

Post autor: NuNa_89 »

By³o wiadomo, ¿e prêdzej czy póŸniej siê rozwiod¹. Gratulujê Kindze podjêcia s³usznej decyzji. :brawa: A Tomek jest kretynem... To s¹ ludzie z tzw. "wy¿szej pó³ki" i wiadomo by³o, ¿e nie bêd¹ prali swoich brudów w mediach. Pozdrawiam. :)
Mandi
Bywalec
Bywalec

NuNa_89 pisze:To s¹ ludzie z tzw. "wy¿szej pó³ki" i wiadomo by³o, ¿e nie bêd¹ prali swoich brudów w mediach.
To raczej dla dobra dzieci. Straszne jest gdy rodzice obrzucajÂą siĂŞ bÂłotem przy swoich pociechach. Takie zachowania wzamagajÂą poczucie winy u dzieci. Szkoda, Âże niektĂłre gwiazdy o tym zapominajÂą.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

NuNa_89 pisze:A Tomek jest kretynem...
Nie, nie. To nie Lisek jest kretynem. Odwrotnie. Jak go przez chwilê zdradza³a i teraz chce zgody, to Lisek dobrze zrobi³, ¿e siê do niej nie odzywa. :D Jak siê ma najlepszego faceta w tej czêœci Europy, to tak nie mo¿na. Brawa dla Lisa! :brawa: Nawet jak wci¹¿ bardzo kocha, to nie mo¿e na takie coœ siê godziÌ. :brawa: :brawa: :brawa:
ODPOWIEDZ