Moderator: Łukasz
Super zakoĂączenie, Anita jak zwykle wiodÂła prym, tzn. poÂżegnaÂła siĂŞ tak, jak gdyby koleÂżanki obok nie byÂłoaveo pisze:Gdy Anita dziÂś koĂączyÂła raport wieczorny,znĂłw pojawiÂła siĂŞ ta majestatyczna poza 'z pazurem'JeÂżeli jest ona zamierzona,to zdaje egzamin
Nie widzia³aœ tego ''matczynego'' uœmiechu Anity, jaki do kole¿anki na samym wstêpie, wymierzy³aFunckyrella pisze:Trochê mi ¿al Joanny by³o, bo jako ¿e jest debiutankt¹ w pewnym sensie jeszcze, to potrzebowa³aby jakiegoœwsparcia od wspó³prowadz¹cej, aale nie z Anit¹ te numery :devil: Praca to praca, nie czas na czu³oœci :devil:
Potrzebuje Anita do peÂłni formy poczuĂŚ smak ... pracy na wizjiÂŚwietna byÂła, z dnia na dzieĂą coraz lepszaAle z AnitÂą zawsze tak byÂło, Âże jak siĂŞ rozkrĂŞciÂła, poczuÂła Âże pracuje, to byÂła rewelacyjna :brawa:
Tak czuÂłem, Âże Porada w tym tygodniu przebierze siĂŞ jednak za Grassa :]Marcin pisze:OstudzĂŞ Black Twoje nadzieje.ZnĂłw.
tvn24.pl pisze:W „Poranku TVN24” serwisy informacyjne, przeglÂądy prasy i prognoza pogody co kwadrans. W programie m.in. o pierwszym dniu pracy CBA, dalszy ciÂąg sprawy aresztowanego detektywa oraz relacje na Âżywo z Bejrutu i Tel Awiwu. Zaprasza Jakub Porada.
My teÂż mamy dwa, ale i tak wszyscy ciÂągnÂą do TVN24U mnie teÂż sÂą 2 telewizory
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości